Pidä huolta... kenkisi kunnosta!


Kenkien huoltaminen ei ole vain niiden säännöllistä puhdistusta, asianmukaista säilytystä ja järjestelmällistä pohjallisten vaihtoa. Jos haluat, että jalkineet ovat parhaassa kunnossa, lyö vetoa erilaisiin kenkätuotteisiin. Tässä artikkelissa olemme koonneet niistä suosituimmat ja käsitelleet niiden tarkoitusta ja niiden käyttöä.

Kuinka hoitaa kenkiä?

Huolehdit joka päivä vartalosi, hiustesi ja vaatteidesi kunnosta. Joten miksi et huolehtisi kengistäsi? Varmasti he maksavat sinulle nopeasti takaisin moitteettomalla ulkonäöllä. Asianmukainen kenkien hoito on myös tehokas tapa pidentää niiden käyttöikää.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi muista puhdistaa kengät säännöllisesti, säilytä niitä kunnollaja vaihda sisäosat säännöllisesti.

Helpompaa, nopeampaa, tehokkaampaa

Kenkien hoito on usein vaivalloinen prosessi, joka onneksi tuo aina hyviä tuloksia. Jalkine ei vain näytä paremmalta, vaan myös palvelee sinua paljon pidempään. Tämän tehtävän helpottamiseksi älä pelkää käyttää erityisiä kenkätuotteita. 

Markkinoilla on paljon erilaisia ​​valmisteita ja tarvikkeita, joiden ansiosta kenkien hoito on paljon helpompaa! Mietitkö, mitkä niistä toimivat sinulle parhaiten? Hälventämään kaikki epäilyksesi tästä, olemme koonneet suosituimmat kengänhoitotuotteet yhteen paikkaan ja keskustelleet niiden käytöstä. Työskennellä!

Kengän kyllästys

Yksi suosituimmista kenkien kosmetiikasta ovat spraykyllästykset, joiden tehtävänä on suojata kenkiä lialta ja vedeltä. Tämän tuotteen käyttö antaa materiaalille lisäsuojakerroksen säilyttäen samalla sen hengittävät ominaisuudet. 

Käyttö:

 1. Puhtaat kengät.
 2. Ravista pulloa kyllästystuotteen kanssa.
 3. Suihkuta kyllästys kengän koko pinnalle.
 4. Pyyhi ylimääräinen tuote pois puhtaalla, kuivalla liinalla.
 5. Odota 24 tuntia ennen kuin puet kengät takaisin jalkaan.

Kengänkiilloke

Nahkakengät ovat usein melkoinen investointi. Jos haluat nauttia niiden virheettömästä ulkonäöstä ja tuoda esiin nahan luonnollisen kauneuden, älä unohda säännöllistä kenkien kiillotusta. Tämän ansiosta kengät saavat myös lisäsuojan, joka estää naarmuja tai tahroja ja samalla hidastaa haalistumista.

Käyttö:

 1. Puhdista kengät ja päästä eroon nauhoista.
 2. Levitä pieni määrä kenkävoidetta päälliseen.
 3. Hiero kengän pintaa tasaisesti pyörivin liikkein mikrokuituliinalla.
 4. Kiillota kengät jouhiharjalla.
 5. Anna kenkien kuivua.

Kenkien deodorantti

Jos kenkien riisumisen jälkeen ilmassa on epämiellyttävää hajua, kannattaa ehkä investoida kenkädeodoranttiin. Se on tehokas tapa poistaa haju kenkien sisältä, torjua bakteereja ja pitää hajun raikkaana koko päivän.

Käyttö:

 1. Ravista tuotepulloa hyvin suutin alaspäin.
 2. Aseta pullo kengän sisään suuntaamalla suihke varpaita kohti.
 3. Suihkuta tuotetta noin sekunnin ajan.
 4. Odota hetki ja nauti tuoreudesta.

Kengänvalkaisuaine

Suhteellisen äskettäin markkinoille on ilmestynyt erityisiä valkoisten kenkien valkaisuun tarkoitettuja tuotteita. Tämä on tehokas tapa taistella keltaista värjäytymistä ja vaikeasti poistettavia tahroja vastaan. Pue se suosikkilenkkariisi nauttiaksesi jalkineidesi lumivalkoisesta ja esteettisestä ulkonäöstä.

Käyttö:

 1. Puhdista kengät ja päästä eroon nauhoista.
 2. Ravista pulloa kengänvalkaisuainetta.
 3. Paina applikaattoria jakaaksesi aineen tasaisesti täplille tai koko päälliselle.
 4. Anna kenkien kuivua.

Värin virkistys

Mokka on yksi vaativimmista materiaaleista. Se imee kosteutta nopeasti, on altis värjäytymiselle ja värin haalistumiselle. Jos haluat nauttia elävistä väreistä suosikkimokkanahka kengissäsi, sijoita helppokäyttöiseen värinraikastajaan. Valitse suihke, jonka väri vastaa päällistä ja tuo värit eloon.

Käyttö:

 1. Puhdista kengät ja päästä eroon nauhoista.
 2. Ravista pulloa tuotteen kanssa värin virkistämiseksi.
 3. Suihkuta tuotetta vähitellen turvaetäisyyttä (min. 20 cm) pitäen.
 4. Anna tuotteen kuivua ennen toisen kerroksen levittämistä.
 5. Anna kenkien kuivua.

Kengänpaarit

Jokainen kävely uusissa kengissä on todellinen painajainen sinulle? Voit estää tehokkaasti hankausta ja rakkuloita käyttämällä kenkien venyttelyyn tarkoitettua tuotetta. Erityinen suihke tai vaahto laajentaa ihoa välittömästi antaen sille joustavuutta, ja lopulta voit nauttia täydellisestä istuvuudesta ja mukavuudesta koko päivän. 

Käyttö:

 1. Suihkuta kenkien sisäpuolelle.
 2. Laita kengät jalkaan.
 3. Odota, kunnes tuote on täysin kuiva.
 4. Toista toimenpide, kunnes saat halutut tulokset.

Pidä huolta ympäristöstä huolehtimalla kengistäsi

Kaikki nämä kosmetiikkatuotteet ovat suhteellisen edullisia, ja niiden käyttö voi tuoda yllättäviä tuloksia. Kun ostat kenkätuotteita, muista kuitenkin huolehtia ympäristöstä. Valitse biohajoavia tekniikoita, jotka ovat luontoystävällisiä. Varmista, että ostamasi tarvikkeet voidaan kierrättää. Onnea!