Pitäisikö ainakin kaksi paria kenkiä ottaa lomalle?


Tämän päivän pitkä otsikko on vähän loma, vaikka se on pian elokuun puolivälissä. Lämmin ilma ja edelleen kestävä loma -aika kannustavat kuitenkin kirjoittamaan lomamerkintöjä, ja teemme sen tänään. Otsikossa esitetty kysymys ei todellakaan ole helpoin, varsinkin jos olemme menossa esimerkiksi viikonlopuksi. Meillä on pieni matkatavara mukana, joten emme voi lisätä siihen tarpeettomia kenkiä. Mutta oletko varma? Tarvitsemmeko joskus ylimääräisiä kenkiä?

Tämän päivän pitkä otsikko on vähän loma, vaikka se on pian elokuun puolivälissä. Lämmin ilma ja edelleen kestävä loma -aika kannustavat kuitenkin kirjoittamaan lomamerkintöjä, ja teemme sen tänään.

Otsikossa esitetty kysymys ei todellakaan ole helpoin, varsinkin jos olemme menossa esimerkiksi viikonlopuksi. Meillä on pieni matkatavara mukana, joten emme voi lisätä siihen tarpeettomia kenkiä. Mutta oletko varma? Tarvitsemmeko joskus ylimääräisiä kenkiä?

Loma on myös vaihteleva sää

Itse asiassa - varsinkin jos Keski -Puolan helleaalto osoittaa meille, että se ei ole kaikkialla, ja se on kymmenen astetta vähemmän vuoristossa. Tällaisissa lämpötiloissa, esimerkiksi vuorilla, on vaikeaa kävellä vihreitä polkuja pitkin, koska olemme yksinkertaisesti kylmiä. Näin ei ole, jos myös pakkaamme sandaalit varovasti erilleen kunnolliset urheilukengätvaikka emme halua mennä vuoristopolulle. Lämpötila ja sää itse vuorilla voivat olla hankalia. Voimme tuntea olonsa mukavaksi hetkeksi, ja sitten yhtäkkiä, kirjaimellisesti tyhjästä, sade tulee meille.

Erilainen tilanne, mutta hyvin samankaltainen, tapahtuu ihmisille, jotka uskovat liikaa ennusteeseen, joka lähetetään ympäri maata. Viime aikoina meillä on vaikutelma, että mitä enemmän katsomme niitä, sitä enemmän he ovat väärässä. Joten voi käydä ilmi, että jossain vaiheessa vuorille tulee kaunis sää. Ja oletit, että ei, sataa varmasti, et seuraa vuoristopolkuja. Sitten paikalle saapumisen jälkeen sää on niin kaunis, että et tiedä, haluatko juosta ensimmäiseen myymälään ja ostaa kenkiä. Epätavallinen visio? Erittäin totta joillekin pareille ja perheille!

Kengät jokaiseen matkaan

Suunnitelmamme muuttuvat usein lomien aikana - nähtävyys voi olla suljettu tai suljettu. Voi tapahtua satunnaisia ​​tapahtumia, jotka ovat yksinkertaisesti arvaamattomia. Tässä tapauksessa voimme pelastaa itsemme vain muuttamalla suunnitelmiamme. Kaikki eivät kuitenkaan halua tehdä sitä. Kirjoitamme vielä lisää! Kaikki eivät ole siihen valmiita. Sopivien jalkineiden puute voi tehdä siitä paljon vaikeampaa. Jos meillä ei ole varvastossut uima-altaalleja tämä on ainoa vaihtoehto, meidän pitäisi varastoida niitä. Voit ostaa niitä ja ottaa ne mukaasi myös uimiseen hotellin suihkussa.

Lisäksi kenkäpari voi olla haaste pakattaessa, mutta ulkoilukengät ja peitetyt kengät, kuten varvastossut ja urheilukengät, on aina otettava lomalle. Ilman niitä meidän on vaikea, eikä lomalla ole kyse juoksemasta kauppaan ja käyttämään säästöjä kotona oleviin kenkiin. Toinen kenkäpari säästää myös meitä istumasta hotellihuoneeseen, varsinkin kun sää huononee merkittävästi. Ja jos sinulla on vähän aikaa ostaa kenkiä matkalle - käytä KeeShoesia!