Pitkä takki, trenssi, trenssi. Valitsemme täydelliset kengät


Pitkät takit ovat olleet muodissa usean kauden ajan, eikä mikään viittaa siihen, että se muuttuisi. Sekä tyylikkäät naiset että trenditietoiset miehet rakastavat heitä. Kevyet trenssit sopivat täydellisesti kevätpäiviin, trenssit toimivat synkällä syksyllä ja pitkät untuvatakit lämmittävät pakkasta vartaloa kylmällä talvella. Mietitkö, mitkä kengät sopivat heille? Me neuvomme!

Lämmin, lämpimämpi, lämpimin!

Pitkät takit sisältävät täytyy olla minkä tahansa tyylikkään ihmisen vaatekaappiin. Niiden avulla pysyt lämpimänä kylminä päivinä ja - verrattuna muihin päällysvaatteisiin - ne tekevät sen erittäin esteettisesti. Ne toimivat hyvin paitsi talvella myös keväällä ja syksyllä.

Ylisuuri'Nämä villatakit löysällä leikkauksella, istuvat trenssitakit, joissa vyö vyötäröllä, alaspäin ulottuvat takit... Valikoima on käytännössä loputon! Ei siis ihme, että pitkät takit ovat niin suosittuja.

 Voit käyttää niitä sekä housujen että mekkojen kanssa. Ne näyttävät ilmiömäisiltä yhdessä farkkujen, leggingsien tai chinojen kanssa. Ne toimivat hyvin jopa lenkkihousujen kanssa. Tällainen suuri monipuolisuus tarkoittaa, että monilla ihmisillä on ongelmia niiden oikean muotoilun kanssa, etenkin kenkien valinnassa. Suosittelemme, mitkä mallit näyttävät jumalallisilta pitkien takkien kanssa.

Kaksi perussääntöä, joita tulee noudattaa valittaessa kenkiä pitkälle takille

Kun valitset kenkiä trenssitakkiin, sadetakkeihin tai untuvaiseen, pitkätakkiin, kannattaa noudattaa kahta perussääntöä. Olemme vakuuttuneita siitä, että niiden tunteminen auttaa sinua luomaan häikäisevän tyylin. 

Ensimmäinen, kiinnitä huomiota väriin. Jotkut värit on tehty toisiaan varten, toiset ovat täysin päinvastaisia. Värien oikea yhdistäminen voi tehdä omasi asu se näyttää ilmiömäiseltä.

Tämä ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi pysyä yhdessä värissä. Jos kuitenkin pidät turvallisista ratkaisuista, valitse yksivärinen Katso. Yhden värin eri sävyissä säilytetty asu saa sinut näyttämään tyylikkäältä tilaisuudesta riippumatta.

Älä kuitenkaan pelkää kokeilla ja valitse yhdistelmiä, jotka korostavat vahvuuksiasi, kuten ihon sävyä tai hiusten väriä. Ylivoimaisen vaikutuksen välttämiseksi pidä kiinni enintään kolmesta väristä.

Toinen sääntö pätee olosuhteissa. On selvää, että virallisissa kokouksissa ei pidä yhdistää tyylikästä trenssitakkia urheilulenkkiin. Tästä huolimatta tämä yhdistelmä on todella muodikas ja sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön.

Moderni yhdistelmä arkeen: Pitkä takki ja lenkkarit

90-luvun lenkkarit palasivat muotimaailmaan räjähdysmäisesti. Arjen tyyliteltyissä ne voidaan yhdistää sekä verryttelypukuihin että tyylikkäämpiin asuolenko minä. Muodikkaat naiset pukeutuvat niihin ilmaviin maximekkoihin ja tyylikkäät miehet chinojen ja puuvillatakkien kanssa. Joten miksi et rinnastaisi niitä tyylikkään takin kanssa? 

Trenssi ja lenkkarit ovat täydellinen yhdistelmä kaupungissa kävelyyn, ystävien tapaamiseen tai perhematkoille. Yhdistä ne suosikkifarkkuisi, lämpimään puseroon ja suureen yhteensopivaan huiviin saadaksesi lisälämpöä. 

Tennarit pitkän takin seurassa sopivat epäilemättä hyvin lenkkihousujen kanssa. Pue yläreunaan huppari, joka paljastaa kaivon takaosan. Katso kuinka helppoa se on?

Klassiset valkoiset mallit sopii hyvin beigen sadetakin kanssa, puuterimainen vaaleanpunainen luo upean kontrastin mustaan ​​takkiin, ja musta Ne näyttävät ilmiömäisiltä, ​​kun trenssi on vaimennettu, kuten khaki.

Klassinen yhdistelmä: Pitkä takki ja tyylikkäät kengät

Jos pidät klassisista ratkaisuista, yhdistä trenssi tyylikkäisiin kenkiin. Tämä yhdistelmä on vertaansa vailla ja sopii täydellisesti suurempiin tapahtumiin huonolla säällä. 

Monet ihmiset uskovat, että pitkät takit on varattu pitkille ihmisille. Toisin kuin näyttää, niiden ei tarvitse optisesti lyhentää figuuria. Jotta näin ei tapahdu, valitse kengät, jotka pidentävät jalkojasi kuin taianomaisesti. Naisille valinta on paljon yksinkertaisempi kuin miesten. Suede, beige korkokengät, mustat reisisaappaat pylväässäja Platform loafers ne antavat sinulle varmasti korkeutta.

Lyhyemmät miehet voivat menestyksekkäästi käyttää kenkiä, joissa on piilotettu alusta. Klassiset, muodolliset miesten kengät lisäkorolla pystyvät saamaan sinut näyttämään 6,5 cm pitemmältä.

Sekä naiset että miehet voivat käyttää saappaita ja taistelusaappaat trenssitakkien kanssa. Valitse nahkaiset, laadukkaat mallit, jotka palvelevat sinua monta vuotta. Älä myöskään unohda oikeaa kenkien hoitoa. Tyylikkäinkin muotoilu yhdessä laiminlyötyjen kenkien kanssa menettää viehätysvoimansa kokonaan ja luo sotkuisen lopputuloksen.

Pitkän takin kenkien valinta on todella helppoa. Olemme vakuuttuneita siitä, että neuvojemme ansiosta se ei aiheuta sinulle liikaa vaivaa. Riippumatta siitä, valitsetko modernit ratkaisut ja yhdistätkö trenssitakin urheilulenkkiin vai klassisen yhdistämällä sen tyylikkäisiin jalkineisiin, tyylisi kiinnittää ohikulkijoiden huomion ja vahvistaa, että tunnet muodin.