Pitkät saappaat moneen tilanteeseen. Todistettuja muotoiluideoita


Pitkät saappaat ovat naiseuden ja aistillisuuden ruumiillistuma. Vaikka ne eivät paljasta liikaa, ne voivat yhdessä lyhyen nahkahameen kanssa lisätä seksiä ja kekseliäisyyttä. Ne näyttävät ilmiömäisiltä pitkien, ilmavien maximekkojen seurassa. Voit käyttää niitä onnistuneesti tiukkojen farkkujen tai leggingsien kanssa. Tutustu todistettuihin ideoihimme muotoiluun pääroolissa polven ylittävillä saappailla.

Pääosissa: Polven yli ulottuvat saappaat

Pitkät saappaat näyttävät upeilta. Ne ovat olleet muodissa useita hyviä vuodenaikoja syystä, eikä tämä trendi todennäköisesti muutu. Ylipolven saappaat ovat klassisia jalkineita, jotka monipuolisuutensa ja tyylikkyytensä ansiosta sopivat käytännössä kaikkeen. Voit käyttää niitä menestyksekkäästi töissä, kävelyllä kaupungissa, kahvitapaamisessa ystävien kanssa ja jopa treffeillä. Kaikki riippuu siitä, minkä tyylin valitset niihin sopivaksi.

Auttaaksemme sinua luomaan muodikkaan lopputuloksen ilman paljon vaivaa, olemme koonneet tämän oppaan korkeisiin saappaisiin. Tapaa mielenkiintoisimpia asuja polvisaappaat pääroolissa ja luo upeita tyylejä, joista tulet rakastamaan tulevana syys- ja talvikautena. Työskennellä!

Mekko, hame vai kenties housut?

Mietitkö mitä käyttää polvisaappaat? Nämä kengät muodostavat hämmästyttävän harmonisia kaksikkoa. 

Ensinnäkin voit käyttää niitä mekoihin tai hameisiin. Lyhyt, pitkä, polvipituinen... Valikoima on käytännössä loputon. Lyhyt hame yhdessä pitkien saappaiden kanssa näyttää hämmästyttävältä. Kengät, vaikka ne eivät paljasta liikaa, antavat sinulle seksikkyyttä ja kekseliäisyyttä. Jos haluat näyttää vieläkin naisellisemmalta, valitse istuva pusero, jossa on suurempi pääntie tai pitsinen rannerengas, jonka päälle pukeudut täydellisesti istuvaan takkiin. Jos haluat rikkoa seksikkään Katso, valitse ylikokoinen pusero muodikkaan pullonvihreän tai kanervan violetin sävyssä.

Valitse syksyllä ilmava, maanpituinen mekko, jossa on herkkiä kukkia. Vedä mokkanahka jalkaan polvisaappaiden päälle ja kiinnitä vyö vyötärölle. Heitä muodikas bleiseri, denim- tai nahkatakki olkapäillesi ja nauti täydellisesti istuvasta asusta lämpimiin syyspäiviin.  

Polvisaappaat näyttävät myös upeilta, kun niihin liittyy polvipituinen hame. Voit käyttää mustaa kynähametta ja valkoista paitaa toimistoon, ja kävelylle - puuterivaaleanpunaista levenevää mekkoa. Tämä sävy harmonisoituu hyvin mustan kanssa. Valitse tämän väriset kengät ja sovi yhteen päällysvaatteiden kanssa. Trenssi, ramones-takki tai takki sopivat täydellisesti tähän asuun.

Toinen, yhtä onnistunut vaihtoehto, on polvikorkeiden saappaiden yhdistelmä leggingseillä tai tiukasti istuvilla housuilla. Niiden tiukka leikkaus harmonisoituu tällaisten jalkineiden kanssa ja luo sensaatiomaisen yhdistelmän joka päivä. Voit käyttää melkein mitä tahansa leggingsien tai housujen kanssa. Neulepuserot, paidat, puserot – valitse mitä haluat ja tunne olosi itsevarmaksi koko päivän.

Voit jopa käyttää yli polvisaappaat kanssa shortsit! Entä yhdistelmä nahkashortseja, mustia sukkahousuja, mustia polvikorkokenkiä ja paitaa? Tällainen muotoilu ei vain pidennä jalkojasi optisesti, vaan saa myös sinut näyttämään hämmästyttävältä. Paidan sijaan voit käyttää istuvaa villapaitaa. Älä unohda hiustesi korkeaa pin-upia, jonka ansiosta saat helposti näkyviin kaulasi.

Muutamia hyödyllisiä vinkkejä

Ylipolven saappaat ovat niin yleismaailmallisia, että on vaikea tehdä virhettä. Jos et vieläkään ole varma, osaatko muotoilla ne hyvin, tutustu vinkkeihimme.

Mietitkö, mikä malli ylipolven saappaista sopisi sinulle? Lyö vetoa klassikoista! Musta, harmaa, beige tai ruskea sopii melkein kaiken kanssa. Mokka sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön, ja suurempiin tapahtumiin matta tai kiiltävä nahka on parempi valinta. Jos haluat erottua joukosta, valitse viininpunainen, sininen tai turkoosi.

Korkeakorkoiset saappaat ovat loistava ratkaisu lyhyille ihmisille. Jos et tunne olosi varmaksi korkokenkien kanssa tai haluat varmistaa maksimaalisen mukavuuden, valitse pylvään malli, joka pidentää jalkojasi optisesti.  

Yleiskatsaus mielenkiintoisimpiin malleihin

Selkeät suosikkimme ovat klassiset, mustat korkokengät valmistettu mokkasta. Jäykistetyn, eristetyn päällisen ansiosta ne ovat täydellisiä myös kylminä päivinä.

Suosittelemme kuitenkin lämpimämpiä harjakattoiset saappaat luonnollisesta mokkastajoka näyttää jumalalliselta yhdessä valkoisen paitamekon kanssa. Ne sopivat myös tähän asuun beige-saappaat pylväässä seksikkäillä tikkauksilla kengän takana.

Miten lakattu malli pylväässäjoka toimii hyvin paitsi klubijuhlissa? 

Älä pelkää kokeilla. Polvisaappaat voivat olla todella erilaisia. Valitse useista väreistä, tekstuureista, materiaaleista ja viimeistelyistä luodaksesi tyylin, joka heijastaa ainutlaatuista luonnettasi. Jos haluat näyttää raikkaalta, modernilta ja tyylikkäältä, pitkät polven yli ulottuvat saappaat ovat loistava valinta. Kun sinusta tuntuu, että syksy- tai talviasusi näyttää liian kliseiseltä, nämä kengät lisäävät siihen puuttuvan elementin hetkessä ja tekevät siitä erittäin tyylikkään.