Niestety nie mamy produktów spełniających Twoje kryteria.

Vuorikiipeilykengät ovat erikoistuneita jalkineita, jotka on suunniteltu äärimmäisiin olosuhteisiin vuoristopoluilla. Nämä kengät on suunniteltu ensisijaisesti ammattilaisille, vuoristopelastajille, vuorikiipeilijöille ja äärimmäisten vuoristomatkojen ystäville.

Toisin kuin tavalliset kiipeilykengät, korkean paikan kengissä on korkea lämmöneristys, joka suojaa pakkaselta, lumelta ja muilta vaarallisilta sääolosuhteilta. Useimmat mallit on varustettu erityisillä kalvoilla tai lämpöuntuvilla, jotka lisäävät eristystä, estävät jalkoja jäätymästä ja pitävät lämpimänä pidempään.

Korkean paikan kengät ovat myös korkean jäykkyysluokan jalkineita, jotka on suunniteltu tarjoamaan tarvittavaa vakautta ja turvallisuutta jyrkillä ja vaikeilla poluilla. Niiden valmistukseen käytetään erilaisia ​​​​muoveja, jotka tarjoavat rautajäykkyyttä, vakautta ja kestävyyttä - jopa äärimmäisissä sääolosuhteissa.

Korkeuskengät ovat myös jalkineita, jotka kestävät hyvin kulutusta ja mekaanisia vaurioita, mikä on erittäin tärkeää pitkän ja vaikean vuoristomatkan aikana. Niiden pohja ja päällinen on valmistettu materiaaleista, joille on ominaista korkea kestävyys, alhainen kuluminen ja kestävyys ulkoisille tekijöille.

Laadukkaat alppikengät ovat vuosien sijoitus, jonka avulla voit nauttia ainutlaatuisesta kokemuksesta vuorenhuippujen ylittämisestä. Mallia valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota ylemmän, eristävän kalvon jäykkyyteen, pohjan liukastumisenestoominaisuuksiin ja poistotasoon. Vain oikein valitun kenkäparin ansiosta voit nauttia turvallisesta ja mukavasta huipulle kiipeämisestä.