Saappaat American Club RL32 -kalvolla musta punainen

Tuote ei ole saatavilla ;(

American Club RL32 musta-punaiset kalvosaappaat – suojaa ja mukavuutta nuorimmille

Valitettavasti talvi tulee usein pakkasen ja runsaiden lumisateiden kanssa. Vanhemmille, jotka haluavat tarjota lapsilleen maksimaalisen mukavuuden ja suojan huonoilta sääolosuhteilta, American Club RL32 -eristetyt lumisaappaat ovat täydellinen ratkaisu.

"TRIPLETEX"-kalvon ja Softshell-materiaalin ominaisuudet

Avainelementti, joka erottaa American Club RL32 -saappaat muista talvijalkineista, on "TRIPLETEX" -kalvo. Tämä kalvo takaa, että lasten jalat pysyvät kuivina ja lämpiminä sään vaihteluista huolimatta. Kolmikerroksisen rakenteensa ansiosta tämä kalvo tarjoaa vedenpitävät, tuulenpitävät ja hengittävät ominaisuudet, mikä mahdollistaa optimaalisen olosuhteiden ylläpitämisen lasten herkälle iholle.

Lisäksi keveydestä ja kulutuskestävyydestään tunnettu softshell-materiaali varmistaa, että saappaat ovat kestäviä säilyttäen samalla taaperon liikkumisvapauden talven aikana.

Jalkineiden rakentaminen ja sisustus

American Club RL32 on suunniteltu yksityiskohtaista suojaa ja mukavuutta ajatellen. Sisäänommeltu palkekieleke estää tehokkaasti lumen pääsyn kengän sisään, mikä on korvaamaton ominaisuus lumessa leikkiessä. Lisäksi saappaiden sisäpuoli on eristetty mukavalla kengänturkiksella nilkan ympärillä ja fleecellä päällisen alaosassa, mikä varmistaa pehmeyden ja lämmön myös erittäin alhaisissa lämpötiloissa.

Turvallisuus tiellä

Pimeät vuodenajat vaativat lisävarotoimia, varsinkin kun lapsemme ovat aktiivisia ulkona. Tässä saappaiden mallissa valmistaja ajatteli myös näkyvyyttä tiellä, jota auttavat päälliseen sijoitetut heijastavat elementit - niiden ansiosta lapsi näkyy paremmin hämärässä.

Mukava lukko ja kestävyys

American Club RL32 -saappaat tarjoavat jäykän kantapään oikean jalan tukemiseksi sekä käytännöllisen tarrakiinnityksen, joka helpottaa kenkien pukemista ja riisumista jopa nuorimmille käyttäjille.

Suunnittelu ja värit

Myös saappaiden ulkonäkö on tärkeä, sillä siinä yhdistyvät toimivuus ja viehättävä muotoilu. Punaiset elementit mustalla taustalla antavat kengille dynaamisen ja tyylikkään luonteen, joka sopii varmasti pienten tutkimusmatkailijoiden ja talviseikkailujen ystävien makuun.

Yhteenvetona voidaan todeta, että American Club RL32 -kalvosaappaat ovat enemmän kuin vain talvijalkineet - ne tarjoavat kattavan suojan ja mukavuuden lapsille, jotka ovat aktiivisia talvisäästä riippumatta.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri
  • Väri: musta Punainen
  • seksiä: Pojat
  • Lukon tyyppi: Velcro

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
Nopea toimitus! Suosittelen sitä ehdottomasti. Tiedämme kengät, jotka tunnemme hyvin, eikä minulla ole mitään vastalauseita;)
|
|
|