valmistajat
4F Abloom Aclys Adanex Adidas Aeros Aloeloe American Club Anabelle Andy Z Anesia Paris Angello Anis Antylopa Apawwa Aqua-Speed Arka Armani Jeans Arrigo Bello Asics Asylum Atletico Atut Ax Boxing B.one Badura Balada Bartek Bartuś Befado Bello Star Best Shoes Bestelle Betler Big Star Birkenstock Bjorn Borg But-Bal ButyModne Calvin Klein Jeans Camper Caprice Caterpillar Ch. Creation Christine Cink Me Clowse Cm Paris Coco Perla Comer Converse Corina DK Danic Daniel Daszyński Demar Diamantique Domeno Dr Martens Ea7 Emporio Armani Ecco Edeo Eksbut Ellesse Emaks Emu Australia Encor Erynn Escott Espinto Evento Fama Fila Filippo Forever Folie G2G/Good To Great Gamis Gant Gianmarko Gregors Grisport Groto Gogo Haker Haner Hasby Hengst Hugotti Hunter Ideal Shoes Inblu Inna marka Inny Ipanema J&M J. Star Janessa Joma Juliet Jumex Kappa Kati Kayla Kazkobut Keds Kerline Korda Kosbut Kotyl Krisbut Kylie L&H L. Day L. Lux. Shoes Lacoste Laura Mode Le Coq Sportif Lemon Jelly Lewski Lucca Lucky Shoes Marco Marquiz Mazaro Mazzoni McArthur McKey Mckeylor Mermaid Mido Miko Mizuno Mojo Moleca Moskała Mttrek Muto NNP Napapijri Naszbut Native Nessi New Age New Balance New Tlck Neścior Nike Nikopol Nio Nio Pees Per-Tutti Pilpol Polbut Polo Ralph Lauren Primavera Puma Queen Vivi Queentina R'S Rapter Raweks Reebok Ren But Rider Riko Rucanor STEPHAN Sabatina Sagan Sala Saucony Sds Seastar Sergio Leone Sergio Todzi Sixth Sense Skechers Small Swan Solo Sorrento Speedo Sport Sprandi Super Me Super Mode Superga Sweet Shoes Szydłowski The North Face Timberland Tina&Co Tommy Hilfiger Toms Top Shoes Tullo Tur Ugg Under Armour Vans Versace Jeans Via Giulia Via-Nova Vices Vices New Collection Vinceza Weide Wilady Wrangler Yes Mile Zarro Zaxy

Sagan-kengät

199,00 zł
49,00 zł

Saatavilla olevat koot:

38
229,00 zł
179,00 zł

Saatavilla olevat koot:

37 | 38
229,00 zł
159,00 zł

Saatavilla olevat koot:

39
259,00 zł
219,00 zł

Saatavilla olevat koot:

38 | 39 | 40
259,00 zł
169,00 zł

Saatavilla olevat koot:

36
229,00 zł
159,00 zł

Saatavilla olevat koot:

37 | 39
189,00 zł
129,00 zł

Saatavilla olevat koot:

36
259,00 zł
169,00 zł

Saatavilla olevat koot:

36
259,00 zł
149,00 zł

Saatavilla olevat koot:

36 | 37
259,00 zł
149,00 zł

Saatavilla olevat koot:

36
229,00 zł
109,00 zł

Saatavilla olevat koot:

38
249,00 zł
149,00 zł

Saatavilla olevat koot:

36 | 38
239,00 zł
169,00 zł

Saatavilla olevat koot:

37
249,00 zł
99,00 zł

Saatavilla olevat koot:

37
229,00 zł
59,00 zł

Saatavilla olevat koot:

37 | 40

Sagan-kengät - eleganssia ja mukavuutta

Sagan on tällä hetkellä yksi dynaamisimmin kasvavista yrityksistä Puolassa. Puolalaisten suunnittelema Sagan-kengät ja nahkatarvikkeet houkuttelevat kauneutta ja ammattitaitoa. Branded korkokengät naisille ja miehille Sagan-saapikkaat Ne on valmistettu laadukkaimmista materiaaleista.

Sagan-kengät: Vahvuus on yksityiskohdissa

Jos unelmoit kauniista ja alkuperäisistä nahkajalkineista, Sagan-kengät luotu juuri sinulle. Valmistettu luonnon nahasta, korkokengistä, postista ja kantapäästä takaavat mukavuuden ja koko päivän mukavuuden. Muodikkailla lisävarusteilla rikastetut pumput - kullan ja hopean soljet ja kiiltävät lisäosat - tekevät kengistä tyylikkäämmät. Kiiltävät elementit korostavat lisäyksiä, kuten miesten salkun solki ja käsilaukun lukko.

Sagan saappaat - kiinteä suoja pakkaselta

Mukavat ja sääolosuhteisiin mukautetut jalkineet ehkäisevät rappeutumista ja suojaavat jalat kulumasta. Sagan-kengät varustettu pehmeällä ja mukavalla pohjallisella. Puolan yritys tarjoaa kenkiä joka kausi. Talvella saappaat ja Sagan saappaat Korkokengät on rikastettu erityisellä pohjalla, joka suojaa putoamasta liukkaalle jäälle. Eristetty sisäpuolelta pehmeällä lampaanlihalla Sagan saappaat ne suojaavat jalatsi suurimmalta jäähdytykseltä.

Sagan-kengät kesällä ja ... vuosia

Lämmin keväällä Sagan saappaat vaihdetaan kevyiksi korkokorkoisiksi pumpuiksi. Kesä on nahkasandaalit ja mukavat flip-flopit. Rohkeat naiset pääsevät iloisesti korkealle korolle. Naiset, jotka arvostavat eleganssia ja mukavuutta, voivat valita Saganin sandaalit jossa on hieman alempi kantapää tai pylväs. Molemmat jalkineet, joissa on paljaat ja peitetyt sormet, sopivat täydellisesti kesän luomiseen. Saganin sandaalit kiilakorkoon tai kantapäähän, lisää Maxi-tyylinen mekko pidentäen optisesti kuviota, ja yhdistettynä suoriin housuihin lisätään tyylikkyyttä tyylikkääseen muotoiluun.

 

Jos etsit korkealaatuisia puolalaisia kenkiä, jotka on valmistettu parhaista materiaaleista jaloillesi, naisten Sagan-kengät Tarjoamme juuri sinulle! Tuottaja tunnetaan parasta laatua ja erittäin tyylikkäistä, klassisista ehdotuksista. Saganin jalkineet valitsevat usein naiset, jotka luottavat itseensä ja arvoihinsa. Kehotamme sinua tutustumaan valikoimaamme!

Sagan-kengät - eleganssia ja mukavuutta

Sagan on tällä hetkellä yksi dynaamisimmin kasvavista yrityksistä Puolassa. Puolalaisten suunnittelema Sagan-kengät ja nahkatarvikkeet houkuttelevat kauneutta ja ammattitaitoa. Branded korkokengät naisille ja miehille botki-dla-dzieci-c148137.html">saapikkaat pannu Ne on valmistettu laadukkaimmista materiaaleista.

Sagan-kengät: vahvuus on yksityiskohdissa

Jos unelmoit kauniista ja alkuperäisistä nahkajalkineista, Sagan-kengät luotu juuri sinulle. Valmistettu nahasta naturalne-bieganie-sport-c147297.html">luonnollinenj korkokengät, viesti (https://butymodne.pl/sagan-na-slupku-p20.f131.html) ja tappi takaavat mukavuuden ja koko päivän mukavuuden. damskie-c5543.html">kengät Rikkaat muodikkailla lisävarusteilla - kullan ja hopean soljet ja hohtavat lisäosat - tekevät kengistä tyylikkäämmät. Kiiltävät elementit korostavat lisäyksiä, kuten solki Miestenj salkku ja lukko damskie-c531.html">naisetj pussit.

kozaki-dla-dzieci-c25957.html">kengät Sagan - kiinteä suoja pakkaselta

Mukavat ja sääolosuhteisiin mukautetut jalkineet ehkäisevät rappeutumista ja suojaavat jalat kulumasta. Sagan-kengät varustettu pehmeällä ja mukavalla pohjallisella. Puolan yritys tarjoaa kenkiä joka kausi. talvi botki-dla-dzieci-c148137.html">saapikkaat ja kozaki-dla-dzieci-c25957.html">kengät pannu Korkokengät on rikastettu erityisellä pohjalla, joka suojaa putoamasta liukkaalle jäälle. Eristetty sisäpuolelta pehmeällä lampaanlihalla Sagan saappaat ne suojaavat jalatsi suurimmalta jäähdytykseltä.

Sagan kengät kesällä ja ... vuosia

Lämmin keväällä Sagan saappaat muutos valoon sukkulat korkokengät. Kesä on nahkasandaalit ja mukava klapki-dla-dzieci-c25956.html">tossut. Rohkeat naiset pääsevät iloisesti korkealle korolle. Naiset, jotka arvostavat eleganssia ja mukavuutta, voivat valita sandaalit pannu jossa on hieman alempi kantapää tai pylväs. Molemmat jalkineet, joissa on paljaat ja peitetyt sormet, sopivat täydellisesti kesän luomiseen. sandaalit pannu kiilakorkoon tai kantapäähän, lisää Maxi-tyylinen mekko pidentäen optisesti kuviota, ja yhdistettynä suoriin housuihin lisätään tyylikkyyttä tyylikkääseen muotoiluun.

Kehotamme sinua tutustumaan kaikkiin muodikkaimpiin Sagan-kenkiin, jotka ovat saatavilla käsissämme. Korkein laatu ja kilpailukykyinen hintatakuu. Kutsumme sinut ostamaan ButyMode.pl.