Slipon piilokiilassa 3161 hopeaa harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

"Slipon piilokiilalla 3161 hopeanharmaa – Mukavuus kohtaa tyylin"

Kuvittele kenkiä, jotka ovat yhtä mukavia kuin tyylikkäitä, kenkiä, jotka tarjoavat hillittyä korkeutta ja hienovaraista eleganssia - tämä on sliponi, jossa on piilotettu kiila 3161 hopeanharmaa. Täydelliset naisille, jotka rakastavat rennon tyylin ja eleganssin yhdistelmää, nämä korkeapohjaiset slipon-lenkkarit kätkevät salaisuuden - piilotetun 4,5 cm:n kantapään, joka kohottaa hellästi siluettia ja tarjoaa mukavuutta, jota litteät mallit ovat vertaansa vailla.

Käsintehdyt pehmeästä, korkealaatuisesta ekologisesta nahasta, nämä sliponit ovat vastaus nykyaikaisten, trenditietoisten naisten tarpeisiin. Vankka mutta joustava materiaali takaa hengittävyyden ja mukavuuden jokaisessa vaiheessa, ja harmaa väri eleganteissa hopean sävyissä lisää urbaania luonnetta ja sopii useimpiin tyyleihin.

Pehmeästä kankaasta valmistettu sisäviimeistely tekee piilokiilasta 3161 miellyttävän käyttää koko päivän riippumatta siitä, vietätkö monta tuntia jaloillasi vai pääsetkö nopeasti pisteestä A pisteeseen B. Toimiva, koristeellinen vetoketju ei vain koristele sivua kengän, mutta helpottaa myös kenkien pukemista ja riisumista.

Näiden slip-onien takana olevan merkin suunnittelijat ymmärtävät, että nykypäivän naiset keskittyvät muotoilun ja toimivuuden yhdistämiseen. Siksi tämä malli sijoittuu balettihuoneiden segmenttiin, mutta se erottuu varmasti perinteisistä litteistä malleista. Ilman kuviointia ja minimalistista lähestymistapaa nämä tossut sopivat useisiin eri tyyleihin, rento farkuista mekoihin ja hameisiin.

Jos etsit kenkiä, jotka täydentävät vaatekaappiasi kellonajasta tai tilaisuuksista riippumatta, 3161 hopeanharmaa sliponi piilokiilalla on erinomainen valinta. Eleganssia ilman vaivaa, toimivuutta ilman kompromisseja - nämä ovat iskulauseita, jotka toteutuvat, kun tämä ainutlaatuinen malli ilmestyy vaatekaappiisi.

  • Väri: harmaa
  • Hallitseva kuvio: ilman mallia
  • Lisäominaisuuksia: puute

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|