Slipon piilokiilassa 3161 musta

Tuote ei ole saatavilla ;(

Slipon piilokiilalla 3161 musta - täydellinen yhdistelmä tyyliä ja mukavuutta

Naisille, jotka haluavat yhdistää arjen mukavuuden eleganssin hienovaraisuuteen, 3161 musta slipon, jossa on piilotettu kiila, on täydellinen tarjous. Nämä erittäin tyylikkäät mustat lenkkarit ovat täydellinen valinta sekä arki- että hieman urheilulliseen tyyliin.

Kenkien rakenne on suunniteltu erityistä huomiota yksityiskohtiin. 4,5 cm korkea piilokiila ei vain pidennä vartaloasi visuaalisesti, vaan tarjoaa myös korvaamatonta mukavuutta kävellessä - mukavuuden ja eleganssin täydellisen tasapainon salaisuus!

Päällinen on valmistettu pehmeästä ekologisesta nahasta, joka takaa sekä kestävyyden että helpon puhdistuksen. Materiaalin pehmeys merkitsee uskomatonta mukavuuden tunnetta jaloissasi päivän pituudesta riippumatta. Kengän sisäpuoli on vuorattu hengittävällä kankaalla, joka varmistaa ilmankierron ja estää jalkojen liiallista hikoilua.

Näiden alushousujen modernia muotoilua korostaa sivussa oleva hienovarainen mutta toimiva vetoketju, joka lisää luonnetta ja helpottaa pukemista. Ilman kuviointia, universaalissa mustassa värissä nämä lenkkarit sopivat lähes mihin tahansa vaatekaappiin, ja niiden minimalistinen luonne mahdollistaa monien erilaisten asujen yhdistämisen.

Vaikka valmistaja on vähemmän tunnettu merkki, tämä malli ei ole laadultaan huonompi kuin tunnettujen yritysten. "Ballerina" -kategoria saattaa olla tässä tapauksessa hieman harhaanjohtava, koska kenkäslangissa sliponi liittyy ensisijaisesti urheilun mukavuuteen. Nämä ovat ajattomia kenkiä, jotka kestävät monta vuodenaikaa.

Yhteenvetona: slipon piilotetulla kiilalla 3161 musta on pakollinen hankinta jokaiselle muodin ystävälle, joka arvostaa alkuperäisen tyylin ja arjen mukavuuden yhdistelmää. Riippumatta siitä, lähdemmekö kävelylle, tapaamme ystäviä tai teemme nopeita ostoksia – nämä kengät sopivat täydellisesti kaikkiin tilaisuuksiin. Nauti arjen mukavuudesta tyylistä tinkimättä!

  • Hallitseva kuvio: ilman mallia
  • Lisäominaisuuksia: puute
  • Väri: musta

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|