Suosituimpien urheilumerkkien kulttimallit


Jotkut kengät, kuten kaiku, ovat jälleen muodissa, ja jotkut eivät ole koskaan edes lähteneet muodista! Se on ehdottomasti yleisin jalkine, jolla on mukavuutensa vuoksi paljon uskollisia faneja ympäri maailmaa. Tiedätkö, mitä niistä sinun on oltava vaatekaapissasi? Esittelemme suosituimpien urheilumerkkien kenkämallit!

Adidas -kenkien kultimallit

Se tosiasia, että urheilujalkineita kutsutaan yleisesti "lenkkariksi", puhuu puolestaan. Tämä brändi on yksi maailman vanhimmista ja parhaista. Se on lähes sadan vuoden ajan erikoistunut laitteiden, pukujen ja urheilukenkien valmistukseen.

Eniten kultti Adidas -kenkiä ovat ensisijaisesti klassisia valkoisia lenkkarit. 90 -luvulla melkein kaikilla oli pari tällaisia ​​"lenkkarit" kotona. Nykyään 30 vuoden takainen muoti on palannut suosioon, joten kaupoista löydät päivitetyt versiot paikallisesta muotoilusta, kuten adidas Yung-96 M EE3682 valkoiset kengät. Naiset puolestaan ​​valitsevat innokkaasti värikkäitä versioita kirkkaissa ja / tai pastellisävyissä, kuten adidas Forest Grove W EE5847.

Myös ikonisen Court -mallin muunnelmat ovat olleet erittäin suosittuja vuosien ajan. Nykyään löydät monia mielenkiintoisia muunnelmia tästä yksinkertaisesta leikkauksesta, jossa on tunnusomaiset kolme raitaa sivulla. Naiset pitävät esimerkiksi pukeutumisesta adidas Grand Court W EE9689 valkoiset kengät erittäin muodikkailla holografisilla lisäosilla. Herrat usein olettavat esimerkiksi adidas Vl Court 2.0 M DA9873 siniset kengät, sopii täydellisesti farkkuihin. Tämä on ajaton nuorisomalli, joten jokaisen, joka haluaa vangita muutaman vuoden, tulisi ehdottomasti valita tällaiset kengät.

Cult -mallit Nike -kengistä

Nike on yhtä tunnettu brändi Amerikassa kuin Adidas Euroopassa. Nykyään se on tietysti yleistä kaikkialla maailmassa, ja sen tuotteet ovat nähtävissä eri alojen parhaista urheilijoista. Lapsuudessa monet meistä haaveilivat näyttäytyvänsä takapihalla uudessa "Najaczachissa". Nyt voit valita monista eri malleista, mutta osa niistä tunnistaa itsensä heti ns. klassikoita.

Cult -mallit Nike -kengistä Vuosien mittaan ne ovat vain muuttaneet muotoaan. Yksi tunnetuimmista on Cortez -tyyppi. Tyypillinen yhdistelmä valkoista, punaista, sinistä ja suuri brändilogo ovat valloittaneet koko maailman kerralla eivätkä silti mene pois muodista. Tyypillisin malli on esim Nike Classic Cortez Leather M 749571-154 valkoinen, mutta nykyään voit tavata sen erilaisia ​​lajikkeita. Naiset voivat valita hieman erilaisen väriyhdistelmän, esim. Nike Classic Cortez Leather W 807471-112 valkoinen.

Ilmavoimien malli, jossa on korkeammat päälliset, jota muut merkit ovat matkineet jo vuosia, on myös erittäin ominaista. Tyypillisimpiä vaihtoehtoja miehille ovat mm kengät Nike Air Force 1 High '07 AN20 M CK4369-001 musta, mutta usein on myös valkoisia tai muodikkaita sinappisävyjä. Naiset voivat myös ostaa tällaisia ​​jalkineita, esim. mustat Nike Air Force 1 Mid Gs W 314195-004 kengät. Se on erittäin mukava, universaali malli, joka sopii täydellisesti kylmempiin päiviin. Se takaa optimaalisen lämpötilan sisällä, suojaa tehokkaasti vedeltä ja imee myös täydellisesti alustan paineen.

New Balance -kenkien kultimallit

Vanhin kuuluisista urheilujalkineista on amerikkalainen New Balance -yritys. Vuodesta 1906 lähtien hän on luonut kenkiä, jotka ilahduttavat mukavuudestaan ​​ja mielenkiintoisesta muotoilustaan. Mielenkiintoiset väriyhdistelmät ovat erityisen ominaisia ​​tälle yritykselle. Vuosien mittaan brändi on itse edistänyt niin suosittuja trendejä, että voit katsella niitä tuhansien ohikulkijoiden jaloilla.

New Balance -kenkien kultimallit perustuvat yleensä ainutlaatuisiin väriyhdistelmiin. Klassisten lenkkarien tyyli muuttuu hieman - se on vain hieman parantunut. Viime vuosina naisten suosituimpia ovat pastellisävyiset mallit, ts. kengät New Balance W WL520TLC vaaleanpunainen ja kengät New Balance W GC574D5 vihreä. Huolimatta siitä, että ne ovat urheilujalkineita, niissä on suuri viehätys. Välinpitämättömästä sovittamisesta naisellisiin tai jopa tyylikkäisiin asuihin on tullut yleisesti hyväksytty suuntaus.

Herrat ovat erityisen innokkaita valitsemaan klassikoita. 997 on ollut lähes muuttumaton 30 vuoden ajan! 90 -luvun trendien paluu rohkaisee käyttämään sellaisia ​​asusteita kuin esim. kengät New Balance M CM997HEQ. Valkoisen, punaisen ja sinisen yhdistelmä on kuolematon klassikko. Jos toisaalta pidät hieman hillityimmistä sävyistä, ne sopivat täydellisesti esim. kengät New Balance M CM997HBK musta. Ne ovat erittäin monipuolisia, joten voit käyttää niitä sekä päivittäisessä käytössä että paidan kanssa takin kanssa.

Adidas, Nike ja New Balance ovat jalkineita, jotka ovat yleisiä kaikkialla maailmassa. Se on saanut suuren suosion syystä! Korvaamaton mukavuus ja esteettinen muotoilu ovat täydellinen yhdistelmä. Löydät suosituimpien urheilumerkkien kenkien mallit edulliseen hintaan osoitteessa KeeShoes! Tutustu tarjoukseen ja valitse sinulle täydelliset päivittäiset jalkineet!