Syksyn tarvikkeita


Syksyllä on omat säännöt. Aurinkoiset päivät vuorottelevat rankkasateiden kanssa, ja sadesaappaat ja sadetakit korvaavat kesäasut. Valmistaudu tulevaan syksyyn aloittaen oikeasta jalkineiden valinnasta. Oikeat kengät ovatkin yksi tärkeimmistä vaatteista, jotka vievät sinut mukavasti ja tyylikkäästi määränpäähäsi säällä kuin säällä.

Huonon sään pakollinen hankinta - wellies

Valtavat lätäköt ja muta estävät tehokkaasti ulkona viettämisen. Jos et halua luopua syyskävelyistä, muista varustaa itsesi kumisaappaat, joiden ansiosta jalkasi pysyvät kuivina kovimmassakin sateessa. Pääosin kumista valmistetut vedenpitävät saappaat on nopea pukea jalkaan kiinnikkeiden ja nauhojen puutteen ansiosta.

Monet ihmiset eivät yhdistä Wellington-saappaat erityisen muodikkaan ulkonäköön. Mikään ei voisi olla enempää pielessä! Yhä useammat jalkineiden valmistajat kiinnittävät huomiota siihen, että nämä kengät eivät ole vain toimivia, vaan myös tyylikkäitä.

Jos haluat kokeilla, valitse eloisia sävyjä tai kuviollisia malleja. Sen sijaan, että rikkoisit neutraalin tyylin lisätarvikkeilla, valitse lasitetut Wellingtons. Aseta ne kontrastiksi yksiväristen vaatteiden kanssa tai leikkiä muodilla kokonaan sen päävärin perusteella, jonka ympärille rakennat muun alkuperäisen ilmeen. Suosittelemme klassisten ratkaisujen ystäville kumisaappaat universaaleissa väreissä, esimerkiksi musta, ruskea tai beige.

Riippumatta siitä, minkä mallin ja värin valitset, voit helposti yhdistää nämä kengät useisiin tyyleihin. Jos haluat seurata trendejä, yhdistä ne pitkiin trenssitakkeihin ja väljiin neuleisiin. Sinun ei tarvitse rajoittua tiukoihin housuihin tai leggingseihin, vaikka heidän seurassaan kahvelit näyttävät jumalallisilta. Halutessasi voit käyttää niitä myös suorien mekkojen tai hameiden kanssa, jotka päättyvät polven korkeuden yläpuolelle. Mustat, ohuet sukkahousut ja harmaat polvisukat sopivat täydellisesti tällaisiin tyylityksiin.

Kävele eteenpäin tyylikkäästi

Jos etsit syksyn kenkiä, joissa näytät erittäin naiselliselta ja tyylikkäältä, valitse korkeakorkoiset saappaat. Valitse vaalea beige avoin versiojossa näytät upealta. Mukava tolppa tuo mukavuutta kävellessäsi ja herkkä eläinaihe monipuolistaa minimalistisimpiakin tyylitelmiä.

Korkeakorkoisia saappaita voi käyttää sekä mekkojen että housujen kanssa. Beige mallit mokkanahkan ja nahan yhdistäminen pidentää optisesti jalkojasi hoikentaen koko vartaloa. Jos haluat tehdä tämän täysin huomaamattomasti, valitse nilkkurit, joissa on piilotettu kiilakorko

Tänä syksynä korkeiden saappaiden ja kellojen yhdistelmä on erittäin muodikas. Valitse tällaiseen tyyliin tiukka neuletakki tai ylimitoitettu villa- tai kashmir villapaita. Älä unohda koruja ja kukkaroa ketjussa lisätäksesi vaihtelua tähän rentoon Katso.

Valitse tyylikkäämpiä tyylejä varten rakennetut korkokengät. Nahkamateriaali, kiehtova leikkaus, eläinaihe ja eksklusiivinen koristelu saavat sinut näyttämään ilmiömäiseltä tilaisuudesta riippumatta.

Litteät kengät kaikille

Syksy on parasta aikaa käyttää mukavia, litteitä kenkiä, joita sekä naiset että miehet arvostavat. Kun valitset tällaisia ​​jalkineita, sinulla on käytännössä rajoittamaton valinnanvara. Entä muodikas creepers lavalla? Tai ehkä Mokasiinit tehokkaalla soljellamikä toimii lämpiminä päivinä?

Retro-vaikutteiset lenkkarit on loistava valinta lähes mihin tahansa tyyliin. Sinun ei tarvitse yhdistää niitä vain farkkujen kanssa. Ne sopivat täydellisesti hameiden ja mekkojen sekä napittamattomien paitojen kanssa. Jos välität korkeasta käyttömukavuudesta, mene malli nahkaa. Tällaiset lenkkarit eivät vain näytä muodikkailta, vaan niitä on myös helppo ylläpitää. Sinun tarvitsee vain pyyhkiä ne kostealla liinalla, kun palaat kävelyltä, ja se on valmis.

Yhtä yleinen valinta molemmille sukupuolille on saappaatjoka lisää käännettä mihin tahansa tyyliin. Naiset voivat käyttää niitä jopa tyttömäisten hameiden ja söpöjen puuteripusereiden kanssa. Miehet sitä vastoin voivat pukeutua niihin tyylikkäillä hihoilla varustetuilla paidoilla ja nahkaisella vyöllä, jossa on iso solki. 

Älkäämme unohtako lenkkarit. Uusimpien trendien mukaan urheilukenkiä voi käyttää paitsi kuntosalilla! Ne rikkovat täydellisesti erilaisia ​​tyylejä, aina nahkasuojista farkkuihin ja paitoihin, jopa mekoihin.

Mukavat saappaat eri tilanteisiin

Jos etsit mukavia kenkiä, jotka sopivat moneen tilanteeseen ja palvelevat sinua myös seuraavan vuoden aikana, valitse korkeakorkoiset mokkanahkasaappaat. Vakaa pylväs ja naisellinen viimeistely antavat sinulle itsevarmuutta olosuhteista riippumatta. Pitkät saappaat voit käyttää sitä sekä leggingsien että mekkojen kanssa. Älä rajoita itseäsi minipituuteen. Tällaiset kengät näyttävät upeilta laskostettujen midi- ja maxi-hameiden kanssa.

Jos välität enemmän mukavuudesta, valitse tasapohjaiset saappaat. Avokätiset leikkaukset täydellinen lämpimiin päiviin ja lisäeristys kengän sisällä estää jalkoja jäätymästä, kun aura ei ole hyvä.

Tyyli ja toimivuus

Kuten näette, syksyn kenkien ei tarvitse olla tylsiä. Sekä naiset että miehet voivat nauttia syksyn kenkien toimivuudesta ja näyttää samalla tyylikkäältä. Kun valitset kenkiä tähän vuodenaikaan, varmista, että kengät ovat vedenpitäviä. Tämä pätee erityisesti, jos haluat käyttää niitä sadepäivinä. Iloisempiin voit pukea onnistuneesti jopa mokkanahkamalleja.

Älä myöskään unohda kyllästää kenkiäsi ennen ensimmäistä käyttökertaa ja käyttää säännöllisesti erityisiä hoitotuotteita. Näin vältyt vaurioilta ja ryppyiltä, ​​ja syksykengät palvelevat sinua monta vuotta.