Syksyn trendi: Oxford-kengät. Tarkista, minkä kanssa käytät niitä


Syksyinen sää alkaa olla pikkuhiljaa loppumassa. Mietitkö, mitkä kengät täydentävät täydellisesti suosikkityylityksiäsi ja toimivat sekä hankausfarkkujen että toimistossa käytettävien kynähameiden kanssa? Vastaus tähän kysymykseen on yksinkertainen: Oxford-kengät! Suosittelemme, minkä kanssa niitä kannattaa käyttää saadaksesi WOW-efektin.

Oxford kengät eivät vain miehille

Oxford-kengät liittyvät miesten kenkämalliin. Ne näyttävät suhteellisen muodollisilta, mutta ovat niin mukavia, että voit helposti käyttää niitä paitsi toimistossa myös kävelyllä. Oxford-kengät sopivat täydellisesti syksylle tyypillisiin kohtalaisiin lämpötiloihin.

Nilkan alueen syvän leikkauksen ansiosta voit helposti näyttää sen, jolloin saavutetaan optisesti pidennettyjen jalkojen vaikutus.

Mikä parasta, ne sopivat lukemattomiin tyyleihin. Niitä voidaan käyttää toimistomekkojen, lyhyiden vahattujen hameiden, trendikkäiden farkkujen tai klassisten chinojen kanssa. Lue ja tarkista, mihin yhdistää oxford-kengät, jotta ne näyttävät aina jumalallisilta.

Miksi oxfordsiin kannattaa sijoittaa?

Hyvälaatuiset oxford-kengät ovat kenkiä, jotka palvelevat sinua monta vuotta. Kaikki kiitos klassisen leikkauksen, joka ei mene pois muodista.

Lisäksi oxford-kengät ovat suhteellisen harvinainen yhdistelmä kahdesta erittäin toivottavasta ominaisuudesta - täydellisestä ulkonäöstä ja todellisesta mukavuudesta.

On syy, miksi julkkikset ympäri maailmaa rakastavat oxford-kenkiä. Niitä käyttävät Jessica Alba ja Serena Williams. Myös puolalaiset julkkikset valitsevat tämän ajattoman kenkämallin tyylillään. Tähän asti punaisilla matoilla on ollut mm. Zofia Ślotała tai Wiola Kołakowska.

Oxford huimaus. Suosittelemme, mitä kannattaa ottaa huomioon valittaessa oxford-kenkiä

Kun valitset oxford-kenkiäsi, valitse kengät, joissa on pehmeä, joustava päällinen, joka mukautuu helposti jalkasi muotoon. Jos päätät käyttää mokkaa tai nahkaa, älä unohda asianmukaista hoitoa, jonka ansiosta pidennät merkittävästi kenkien käyttöikää.

Jos haluat silti ostaa halvempia synteettisistä materiaaleista valmistettuja oxfordeja, varmista, että kengän sisällä on nahkainen pohjallinen, joka estää jalkojen liiallisen hikoilun.

Kun valitset väriä, ota huomioon omat mieltymyksesi ja vaatekaappisi yleiset ominaisuudet. Jos sitä hallitsevat hillityt vaatteet, voit rikkoa ne oxfordilla katseenvangitsijassa sävyssä, esim. punainen. Jos kuitenkin pidät klassikoista, mene mukaan musta tai ruskeat oxford kengätjoita voit helposti yhdistää useimpien vaatekaappisi vaatteiden kanssa.

Millaisia ​​housuja kannattaa käyttää oxfordien kanssa?

Erilaiset housut sopivat oxford-kenkien kanssa. Sigarillot, chinot ja farkut toimivat parhaiten. Valitse 7/8-pituinen malli tai taita jalat ylös muutaman kerran esitelläksesi nilkkojasi. Housut eivät saa olla liian tiukat. Valitse löysempiä, klassisia malleja.

Tulemaan muodikkaaksi Katso, pue päälle pesun tyyppiset farkut poikaystävä. Hae heihin mustat oxford kengät, tiukka istuva toppi ja pitkä, melangeinen neuletakki päällä. Jos haluat, voit täydentää tätä lookia mustalla hatulla. Tämä kokoelma näyttää hyvältä yhtä hyvin ruskeat oxford kengät. Unohda hattu ja valitse ruskea nahkainen käsilaukku. 

Oxford-kenkien yhdistäminen housuihin, vaikka se näyttääkin triviaalilta tehtävältä, voi aiheuttaa monia vaikeuksia, varsinkin kun haluat korostaa naisellisuuttasi. Onneksi meillä on vinkkejä, joilla et näytä maskuliiniselta, vaikka valitsisit klassiset pukuhousut ja siististi puristetun paidan. 

Sinun tarvitsee vain päästää hiuksesi alas tai laittaa ne romanttiseen nutturaan muutamalla aaltoilevalla säikeellä. Huolehdi myös yksityiskohdista. Maalaa huulet ja kynnet ja käytä suosikkilaukkuasi.

Sopivatko oxfordit mekot?

Monet naiset ihmettelevät, sopivatko oxford-kengät hyvin mekkojen kanssa. Nämä ilmeisesti miesten kengät kuulostavat ilmiömäisiltä naisten mekkojen taustalla. Käytä kukkakuvioista midi-mekkoa tai paitamekkoa, jonka päällä voit pukea suosikkitrenssiäsi, ramones-takkia tai -takkia. 

Jos päätät paljastaa jalkasi, on järkevää valita ruskea tai vaaleanharmaa malli nämä kengät. Yhdistä mustia malleja mustiin sukkahousuihin saadaksesi jalkojen vaikutelman taivaalle. Jos haluat parantaa tätä optista illuusiota, valitse oxfords laiturilla. Tämä sääntö on erittäin tärkeä, kun kompleksi on suhteellisen lyhyt.

Kuinka yhdistää oxfordit ja hame?

Oxford-kengät voidaan yhdistää onnistuneesti hameisiin. Lyijykynähame, jossa on tyylikäs pusero tai valkoinen pusero, sopii täydellisesti toimistoon, ylimitoitettu'se paita.

Nahkaiset oxford-kengät ne täydentävät myös täydellisesti rock-tyylityksiä. Valitse eko-nahasta valmistettu minihame, pukeudu rennosti suosikkijoukkueesi logolla varustettuun T-paitaan ja käytä mustia verkkosukkia. Kylmällä säällä voit laittaa katanan päälle.

Voit myös yhdistää helposti oxford-kengät ilmaviin maxihameisiin, joissa on eläinkuvia. Yhdistä leopardikuvioinen laskoshame beigeen oxfordien kanssa ja vastaavanväriseen toppiin.

Nyt kun tiedät, miksi oxfordit ansaitsevat paikan kenkämallistossasi, vinkkimme auttavat sinua varmasti muotoilemaan ne.