Talvisaappaat hänelle ja hänelle


Tuleva talvi tarkoittaa, että etsit täydellisiä kenkiä, jotka eivät vain kestä kylmiä ja epäsuotuisia säämuutoksia, vaan näyttävät myös tyylikkäiltä? Mietitkö, mitä muita ominaisuuksia talvijalkineiden tulisi täyttää, jotta ne palvelisivat sinua vuosia? Olet oikeassa paikassa! Tiedämme vastaukset kysymyksiisi.

Mitkä talvikengät kannattaa valita?

Kun lämpötila laskee, kehosi on paljon vaikeampaa pitää lämpimänä raajoissa, erityisesti jaloissa, jotka ovat kauempana sydämestä kuin mikään muu kehon osa. Talvisaappaiden ei pitäisi vain suojata paleltumia vastaan, vaan myös näyttää hyvältä. 

Hyvän talvikengän tulee olla kestävä, lämmin ja mukava. Talvijalkineita ostettaessa kannattaa ottaa huomioon suunniteltu fyysinen aktiivisuus ja pohjan pito pintaan. Yhtä tärkeää on, että kengät on valmistettu luonnollisista, hengittävistä materiaaleista, kuten nahasta. Näin vältyt liialliselta jalkojen hikoilulta ja epämiellyttäviltä hajuilta. 

Lue ja selvitä, mitä muuta sinun tulee ottaa huomioon ostaessasi talvikenkiä.

Mitä kannattaa ottaa huomioon talvikengät ostaessa?

Kun valitset kenkiä talveksi, kannattaa kiinnittää huomiota useisiin seikkoihin pettymysten välttämiseksi.

Mieti ensin, mitä aiot tehdä niillä. Suunnitteletko lyhyitä kävelyretkiä bussipysäkille päästäksesi töihin? Voit käyttää mokkanahkaisia ​​saappaita. Oletko menossa pitkälle syvälle lumelle kävelylle? Valitse kestävät kengät, joissa on paksu eristys ja jotka antavat sinulle tarvittavan suojan epäsuotuisia sääolosuhteita vastaan.

Toiseksi, varmista, että talvikengät ovat vedenpitäviä. Lumi ja sade, jää ja lätäköt tekevät talvikaudesta hyvää aikaa vilustua, varsinkin kun kengät kastuvat. Tämän välttämiseksi valitse vedenpitävät jalkineet. 

Kengän yläosan erikoispinnoitteen ansiosta vesi valuu sen pinnalta ja voit nauttia kuivista jaloista. Lisäksi vedenpitävä kalvo tekee talvijalkineet alttiiksi pakkasen tai tiesuolan aiheuttamille vaurioille ja palvelevat näin ollen sinua monta vuotta.

Harkitse kolmanneksi, käytätkö uusia talvisaappaat joka päivä vai onko niistä hyötyä vain suuremmissa tapahtumissa? Tai ehkä tarvitset jotain erikoistehtäviin? Oppaastamme löydät suositellut mallit kaikkiin tilanteisiin.

Rento talvikengät

Klassiset saappaat sopivat täydellisesti sekä naisille että miehille. Valitse nilkan taakse päätyvä nauha- tai pukeutumismalli ja yhdistä se suosikkiasuisi. Muodissa kaikki kiinnitykset ovat sallittuja! Vältä kuitenkin yhdistämästä saappaita lenkkihousuihin.

Saappaat sopivat sekä tyylikkääseen toimisto- että viikonlopputyyliin asuja Kuten rento. Ne sopivat täydellisesti chinoihin tai leveneviin midi-hameisiin ja näyttävät hyvältä muodikkaiden farkkujen kanssa, joissa on hankausta. 

Jos pidät jalkineista, jotka on helppo huoltaa, valitse nahkamalli. Älä unohda käyttää erityisiä valmisteita, jotka estävät vaurioita. Muista, että mokkanahkamalleja - vaikka ne epäilemättä näyttävätkin jumalallisilta - voi olla vaikeampi hoitaa.

Talvisaappaat isompiin tapahtumiin

Suurempiin tapahtumiin valitse jaloista materiaaleista valmistetut kengät, joissa on syvät sävyt. Entä parkittu nahka, jossa yhdistyy eleganssi ja kestävyys?

Talvella naisten tulee välttää taivaan korkeita korkokenkiä, jotka helpottavat jäiselle pinnalle putoamista. Sen sijaan kannattaa valita tukevatolppaiset tai kiilakorkoiset saappaat.

Talvisaappaat erikoistehtäviin

Jos aiot lähteä patikoimaan lumisille vuorille, muista laittaa jalkaan tälle toiminnalle omistetut talvivaelluskengät. Valitse malli, jossa on korkeampi päällinen, jonka ansiosta et vain jäykistä nilkkaa ja estä nyrjähdyksiä, vaan suojaat myös lumen tunkeutumiselta kengän sisään.

Parhaat talvikengät hänelle

Päätä päivittäin eko-nahasta valmistetut naisten saappaat pehmeä eriste kengän sisällä. Vankka alusta auttaa sinua optisesti hoikistamaan figuuria, ja pohjassa olevat erityiset urat mahdollistavat tasapainon pysymisen myös jäisellä pinnalla. Klassisen leikkauksen ansiosta nämä saappaat sopivat täydellisesti moneen tyyliin. 

Coquettish-tyypit sopivat täydellisesti suurempiin uloskäyntiin polvisaappaat mukavassa tolppassa. Nämä reisisaappaat on valmistettu mokkatyyppisestä materiaalista venyttääjonka ansiosta sinulla ei ole ongelmia pukea ne mukavasti.

Jos etsit mukavaa mallia, joka täydentää täydellisesti toimiston tyylityksiä, valitse eristetyt saappaat matalalla korolla.

Parhaat talvikengät hänelle

Jodhpur-saappaat sopivat täydellisesti jokapäiväiseen muotoiluun luonnonnahasta valmistetut talviset. Voit käyttää niitä sekä chinojen että suosikkifarkkujesi kanssa ja näyttää aina tyylikkäältä. Jos suunnittelet matkaa vuorille, muista valita muodikkaat lumikengät vedenpitävä päällinen ja pehmeä eristys.

Älä luovu hyvästä ulkonäöstä

Talvikuukaudet ovat viileämpiä ja sateisempia kuin muut. Jos kokoelmassasi ei ole vuodenaikaan sopivia kenkiä, sinulla on epämukavuuden, paleltumien ja jopa lisääntynyt kaatumisriski.

Onneksi sinun ei tarvitse luopua ulkonäöstäsi, kun välität turvallisuudestasi! Olemme varmoja, että vinkkimme auttavat sinua tässä.