Täydelliset talvikengät teinille. Hälvennämme epäilyksiä


Teini-ikäiset voivat olla erittäin vaativia, varsinkin kenkien valinnassa. Asia vaikeutuu entisestään talvijalkineiden kohdalla. Ota selvää, mitä huomioi nuorten talvikengät valitessasi ja varmista, ettei suurin pakkaskaan estä lastasi liikkumasta ulkona.

Kova pähkinä purtavaksi

Ostoksilla tekeminen teini-ikäisten kanssa voi olla täynnä ongelmia. Oikea jalkineiden ulkonäkö ei ole ainoa huolenaihe, joka on kohdattava. Yhtä tärkeää on, että talvikengät ovat toimivia. 

Teini-ikäiset rakastavat kausiluonteista toimintaa enemmän kuin mikään muu. Lumipallo, lumiukon tekeminen tai kelkkailu ovat toimintaa, joka vaatii oikeat kengät. Ulkonäön lisäksi on tärkeää, että talvikengät ovat vedenpitäviä, mukavia ja lämpimiä. Älä myöskään unohda, että ne on helppo pukea ja riisua.

Jos et halua minkään estää lastasi liikkumasta ulkona, muista hankkia hänelle talvikengät. Lue ja huomaa, että tämä tehtävä on paljon helpompi kuin aluksi luulisi!

Vedenpitävä vai vedenpitävä?

Hydrofobinen materiaali on erittäin tärkeä ominaisuus kaikissa talvikengissä. Mietitkö mitä eroa on vedenpitävän ja vedenpitävän välillä? Anna meidän hälventää epäilyksesi!

Vedenpitävät saappaat sopivat täydellisesti tihkusateelle ja suhteellisen kevyelle sateelle ja lumelle. Puolan talvet voivat olla todella kylmiä. Jos haluat lapsesi nauttivan täysin talvisäästä, valitse vedenpitävät jalkineet. Tiukat saumat ja innovatiivinen vuori estävät veden pääsyn kengän sisään ja suojaavat lastasi vilustumiselta.

Nauhattu vai kiinnitetty?

Koulu, koulun ulkopuolinen toiminta, kotityöt, ystävien tapaaminen ja yhteiset ulkoilut vievät aikaa. Slip-on talvisaappaat ovat loistava valinta kiireisille teini-ikäisille. Vetoketjun tai tarrakiinnityksen avulla he voivat pukea ja riisua kengät hetkessä tuhlaamatta arvokasta aikaa. 

Täydellinen ratkaisu, joka yhdistää nauhakenkien estetiikkaa pikapukemiseen, ovat kengät, joissa on nauhoista huolimatta vetoketju.

Lapsille vai aikuisille?

Toinen kohtaamasi ongelma on valita lasten vai aikuisten kengistä. Valinta riippuu lapsesi jalan koosta. Suurin osa lasten kengistä löytyy kokoon 36 asti. Naisten malleja löytyy myös tästä koosta, vaikka jotkut saattavat olla saatavilla jopa koossa 35.

Lasten talvikengät ovat niin erilaisia, että jopa teini-ikäiset löytävät jotain, joka vastaa heidän odotuksiaan. Tällaisten jalkineiden lisäetu on asianmukainen profilointi, joka antaa oikean tuen jaloille ja eliminoi mahdolliset valgust.

Tyylikäs vai mukava?

Vaikka teini-ikäiset voivat olla tästä hieman eri mieltä, älä missään tapauksessa aseta tyyliä mukavuuden ja toimivuuden edelle. Onneksi nuorten talvikenkien valikoima on nykyään niin laaja, että sinun ei tarvitse päättää näiden kahden välillä.

Muista, että talvisaappaiden tulee olla suhteellisen kevyitä ja kestäviä. Yhtä tärkeää on, että niiden pohja on luistamaton ja vakaa. Tämä muotoilu estää mahdolliset putoamiset jäisille pinnoille.

Kiinnitä myös erityistä huomiota kengän oikeaan hengittävyyteen. Valitse innovatiivisesta kalvosta tai klassisesta nahasta valmistetut kengät, jotka estävät kosteuden ja veden tunkeutumisen kengän sisään ja varmistavat samalla kunnollisen ilmankierron fyysisen toiminnan aikana. Tällä on valtava vaikutus nuorten talvisaappaiden käyttömukavuuteen.

Tapaa suosikkimme

Rakastaako tyttäresi muodikkaita tyylejä? Valita merkkisaappaat saappaiden tyyliin valmistettu synteettisestä nahasta. Luonnollinen nahkapohjallinen poistaa jalkojen hikoiluongelman, ja ylimääräinen vetoketju kengän sisäpuolella nopeuttaa niiden pukemista ja riisumista. Nämä jalkineet näyttävät hyvältä housujen ja mekkojen seurassa.

Entä söpö mukuluki? Hengittävällä turkilla eristetyt lumisaappaat sopivat täydellisesti pakkaspäiviin. Ne sopivat sekä farkkuihin, leggingseihin että lenkkihousuihin. Jokainen muodikas teini rakastaa niitä varmasti! Muista kuitenkin, että mokkanahka kengät vaativat erityistä huolellisuutta. Käytä säännöllisesti tämän tyyppisille jalkineille tarkoitettuja valmisteita välttääksesi rumia suolatahroja.

Tyylikkäälle teini-ikäiselle ne ovat kuitenkin lämpimiä ja mukavia Timberki saappaat kiinnitetään tarranauhalla. Muodikas keltainen väri ja sopiva muotoilu saavat poikasi tuntemaan olonsa mahtavaksi säästä riippumatta. Tiheä turkki koko päällisen pituudelta ja erittäin lämmin pohjallinen huolehtivat sen lämpömukavuudesta, ja tarrakiinnitys takaa todellisen mukavuuden.   

Jos poikasi pitää parempana nauhakengistä, valitse se fleecellä eristetyt nahkaiset nilkkurit. Kengän sivuun ommeltu ylimääräinen vetoketju mahdollistaa kenkien pukemisen ja riisumisen nopeasti, ja klassinen leikkaus sopii täydellisesti melkein mihin tahansa tyyliin.

Toivomme, että onnistuimme hälventämään kaikki epäilyksesi. Vinkkejämme noudattamalla löydät varmasti täydelliset nuorten talvikengät, joissa yhdistyvät tyyli ja toimivuus.