Tykkäätkö juosta? Katso erilaisia ​​juoksukenkiä


Juokseminen on loistava tapa parantaa muotoa, hyvinvointia tai viettää vapaa-aikaa. Jotta toiminta olisi kuitenkin tyydyttävää, tehokasta ja ennen kaikkea turvallista, hanki oikeat juoksukengät. Olemme laatineet muutamia vinkkejä oikean valinnasta ja luettelon mukavista malleista, joista saatat pitää!

Juoksukengät - miten valita oikea?

Jos olet aloittelija ja et ole vielä ostanut juoksukenkiä, seuraava opas on varmasti erittäin hyödyllinen sinulle. Kannustamme myös ihmisiä, joilla on jo kokemusta juoksemisesta, mutta jotka eivät kiinnittäneet paljon huomiota jalkineisiin. Vakuutamme sinulle, että juokseminen on paljon nautinnollisempaa ja turvallisempaa hyvälaatuisella mallilla. Miksi? Hyvin valitut kengät takaavat maksimaalisen mukavuuden harjoittelussa, vähentävät loukkaantumisriskiä ja auttavat vähentämään kipua, joka voi johtua esimerkiksi väärästä juoksutyylistä tai terveysongelmista (esim. Hallusinaatiot).

Kun valitset juoksukenkiä, kiinnitä huomiota:

  • Kenttätyyppi, jolla juokset - jos se on useimmiten kuntosalin juoksumatto, kuntosali, jolla harjoittelet päivittäin, pitäisi riittää. Jos kuitenkin juokset ulkona, harkitse vallitsevaa maata. Asfaltilla, mukulakivillä tai betonilla ajamiseen parhaiten sopivat kengät, joissa on parempi iskunvaimennus ja jalan vakautus. Toisaalta, kun etsit kenkiä juoksuun päällystämättömillä metsä- ja vuoristopolkuilla ja soisella maastolla, on parempi valita erittäin muotoillut juoksukengät, joissa on sopiva pehmuste.
  • Paino - tämä parametri on erittäin tärkeä erityisesti poistojen kannalta. Ihmisten, jotka painavat enemmän, tulisi etsiä kenkiä, joilla on erittäin hyvä pehmuste, jotta ne kestävät helposti kehon painon ja lievittävät niveliä ja selkärankaa.
  • Palautumisen tyyppi juoksemisen aikana - kun etsit jalkineita, jotka parantavat juoksemista jalan keskeltä, on parasta valita malli, jolla on pienempi siirtymä, eli kantapään ja varpaiden korkeusero on pieni. Toisaalta, kun juokset kantapäälläsi, valitse juoksukengät, joissa on enemmän iskunvaimennusta selässä ja suurempi siirtymä.
  • Koko - tilaa kengän koko. Se on myytti, että näiden pitäisi olla hieman suurempia - kantapään tulee aina olla paikallaan, jotta jalka ei liiku juoksun aikana. Muussa tapauksessa menetät vakauden ja loukkaantumisvaaran.
  • Kausi - vastoin ulkonäköä, kannattaa valita malli, joka sopii tietylle vuodenajalle. Paksut kengät voivat olla epämukavia ja epämukavia korkeammissa lämpötiloissa, joten valitse hengittävät kengät (esim. Verkko). Toisaalta, kun etsit kenkiä syksyn tai talven juoksuun, paksut versiot ovat parempia ja lisäksi suojattuja sääolosuhteilta.

Mukavat juoksukengät - suosittuja malleja

Toivomme, että löydät juuri sinulle sopivat juoksukengät. Seuraa vinkkejämme ja tutustu KeeShoes -ehdotusluetteloon. Saavuta menestys ja paranna terveyttäsi juoksemalla ainutlaatuisilla juoksukengillä!