Tyylikäs miehen opas. Kuinka yhdistää sukat ja kengät näyttämään muodikkaalta?


Podologit eivät epäile, että sukkien käyttö on terveellistä jaloillesi. Ne tarjoavat tarvittavan suojan jaloillesi kitkaa, infektioita tai bakteereja vastaan. Mietitkö kuitenkin, kuinka käytät kengänsukkia näyttääksesi aina muodikkaalta ja tyylikkäältä? Olet oikeassa paikassa! Oppaassamme hälvenämme kaikki epäilyksesi tästä aiheesta.

Miksi sinun pitäisi käyttää sukkia?

Podologilla ei ole epäilystäkään siitä, että sukkien käyttö on terveellistä jaloillesi monista eri syistä. Niiden päätarkoitus on suojata jalkojasi kitkaa, infektioita tai bakteereja vastaan. 

Sukat estävät hikoilua, ja mikä parasta, ne tarjoavat sinulle vertaansa vailla olevan lämpömukavuuden kylminä päivinä. Kiistattoman toimivuuden lisäksi sukat voivat olla myös alkuperäinen aksentti missä tahansa tyylissä.

Muista, että kenkien käyttämisen paljain jaloin sivuvaikutuksia voivat olla kivuliaita rakkuloita, huonoa hajua ja jopa vaikeasti hoidettavia infektioita. Jos vältät sukkien käyttöä suljetuilla kengillä, hiki imeytyy kenkään, mikä puolestaan ​​​​luo täydellisen ympäristön sienten ja muiden vihollisten kasvulle.

Kuinka käyttää sukkia näyttääksesi tyylikkäältä ja tunteaksesi olosi mukavaksi?

Nyt kun tiedät, miksi sinun pitäisi käyttää sukkia suljettujen kenkien kanssa, kiinnitä erityistä huomiota materiaaliin, josta ne on valmistettu.

Valitse puuvilla, jossa on pieni määrä elastaania. Jos sinulla on ongelmia jalkojen liiallisesta hikoilusta, pue jalkaan hengittävät bambusukat tai sukat, joihin on lisätty hiili- tai hopea-ioneja. Talvella valitse villatuotteet tai termoaktiiviset sukat, jotka suojaavat jalkojasi pakkaselta.

Mietitkö kuinka käyttää sukkia kenkien kanssa? Tai ehkä et tiedä, mitkä sukat sopivat parhaiten shortseihin? Olet oikeassa paikassa! Tässä oppaassa poistamme kaikki epäilyksesi.

Mitä sukkia käyttää kenkien kanssa?

Jos käytät mekkokenkiä, kiinnitä erityistä huomiota käyttämiisi sukkiin. Älä missään tapauksessa valitse uurrettuja urheilusukkia. Usko, että vaikka ne ovat mustia, ne näyttävät kamalilta tyylikkäiden nahkakenkien taustalla. 

Vältä myös sellaisten sukkien käyttöä, jotka paljastavat jalkasi istuessasi. Jalat ovat ehdottomasti kiellettyjä! Valitse malli, joka päättyy vähintään pohkeen keskelle, joka sopii täydellisesti juhlahousujen ja kenkien kanssa. Näin saat sujuvan siirtymän ja tyylikkään, siistin ilmeen.

Valkoiset sukat ovat myös huono valinta pukuun ja tyylikkäisiin kenkiin. Paitsi jos olet menossa pukujuhliin, joissa aiot esiintyä Michael Jacksonina ;-)

Pidätkö klassisista ratkaisuista? Yhdistä sukkien väri housujen sävyyn. Tällä tavalla luot yhtenäisen pystysuoran viivan koko jaloille ja näytät todella siistiltä. 

Näytätkö mieluummin yksilöllistä tyyliäsi ja haluat leikkiä muodilla? Lyö vetoa alkuperäisiin sukkiin, joissa on hauskoja kuvioita, jotka korostavat olosuhteiden luonnetta. Valitse hääjuhliin suudel- tai sydänaiheiset sukat ja yrityksen joulujuhliin pukeutumissukat lumiukoilla tai lumipalloilla. Näin muodollisesta asusta huolimatta näytät silti siltä, ​​miltä pidät eniten, eli täysin rento.

Mitä sukkia käyttää kenkien kanssa joka päivä?

Mietitkö, onko sukkien käyttämiselle sääntöjä jokapäiväisten jalkineiden kanssa?

Ensinnäkin, valitse sukat, jotka ainakin hieman täydentävät tyyliäsi ja varmistavat yhtenäisen lopputuloksen. Pitkienkin housujen kanssa kannattaa käyttää sukkia, jotka näyttävät yksinkertaisesti hyvältä. Valitse tummemman sävyiset sukat tummiin kenkiin ja vaaleammat vaaleisiin.

Valitse lyhyet sukat shortsien kanssa. Esimerkiksi jalat toimivat hyvin, mikä ei vain näytä hyvältä, vaan auttaa myös välttämään mielenkiinnon rusketuksen.

Jotkut yleisimmistä virheistä

Jotta sinun olisi entistä helpompi valita kenkiisi sukat, olemme laatineet luettelon yleisimmistä virheistä, joita sinun tulee välttää. 

# 1 Sukat ja sandaalit

Sukat ja sandaalit ovat erittäin kiistanalainen yhdistelmä, joka on laajalti tunnustettu yhdeksi suurimmista muodin kiusauksista. Sen lisäksi, että se näyttää erittäin sotkuselta, sukkien lika lisää tätä vaikutusta.

#2 Pitkät sukat shortsien kanssa

Kun et halua paljastaa jalkojasi kuumana kesänä, on parempi pukea päähän ilmavat mokassiinit, jotka on valmistettu luonnonnahasta tai kankaasta valmistettuja espadrilleja. Älä kuitenkaan yhdistä shortseja pitkien sukkien kanssa. Nämä kengät sopivat täydellisesti tiukasti istuviin sukkiin. 

# 3 Sukkien tahallinen rypistyminen

Jotkut miehet pyrkivät rypistymään ja käpristämään sukkiaan tarkoituksella nilkkojen ympärille. Tämä yleinen virhe saa sinut näyttämään huolimattomalta ja lisää tarpeetonta painolastia tälle alueelle.

#4 Eri merkkien yhdistäminen

Monet miehet päättävät ostaa merkkiurheilukenkiä. Alkuperäiset Adidaksen kengät ovat hieman omituiset sukkien kanssa, joissa toisen johtavan urheilubrändin logo pistää silmään.

Sukka huimaa!

Pitkät, lyhyet, sileät, kuviolliset... Näin laaja valikoima sukkia tekee oikean parin valitsemisesta tiettyyn tilaisuuteen todellisen haasteen. Onneksi laatimamme opas hälvensi kaikki epäilyksesi. Nyt et enää koskaan tee sukkaa etikettivirhe!