Tyylikkäät toimistokengät hänelle


Toimistoissa työskentelevät miehet ovat useimmiten velvollisia pukeutumiskoodiin. Puku tai tyylikkäät housut ja paita vaativat asianmukaiset jalkineet. Olemme laatineet sinulle kokoelman tietoa siitä, kuinka valita mukavia ja muodikkaita esineitä. Esitämme hänelle tyylikkäät toimistokengät!

Mitä pitää ottaa huomioon ostaessaan kengät miehelle toimistotyöhön?

Toimistotöissä ei vaadita erityisiä suojajalkineita. Joten herrasmiesten ei tarvitse huolehtia ostamasta korkealaatuisia jalkineita, jotka suojaavat jalkansa kaikilta riskeiltä työssä. Miesten toimistotöiden kenkien valinta olisi kuitenkin myös harkittava. Vietät ainakin muutama tunti päivässä töissä, joten kenkäsi ei voi hieroa, sortua tai satuttaa sinua. Niiden tulisi olla erittäin mukavia, kevyitä ja hengittäviä. Tämän ansiosta varmistat jalkojesi mukavuuden.

On myös tärkeää, että kengät ovat oikein. Kun pukeutumiskoodi on voimassa yrityksessäsi tai palvelet asiakkaita, tapaat urakoitsijoita tai pelaat kuvan edustajaa (esim. Myyntiedustaja), sinun on varmistettava sopivasti tyylikäs kenkätyyppi. Sinun ei tule ehdottomasti käyttää sandaalit tai espadrilles. Sen sijaan voit valita nahkakengät, tyylikkäät Jodhpur-saappaat tai muodikkaat leivänpäälliset. Joskus myös lenkkarit ovat hyväksyttäviä - ne rikkovat tyylikkään tyylin ja virkistävät ilmettä, mutta sinun on päätettävä, kuuluuko se itse.

Hänen muodikkaimmat toimistotyökengät

Hänelle tarkoitettujen toimistokenkkien ei tulisi vain korostaa tyyliäsi, vaan myös huolehtia mukavuudesta ja ammattimaisesta ulkonäöstä. Pitkät työpöydän takana vietetyt tunnit kulkevat paljon nopeammin, jos vietät ne kevyissä ja ilmavissa kengissä ilman, että sinun tarvitsee laskea alas muuttaaksesi niitä tossuillasi. Joten panosta malleihin, joissa on kiinnitetty huomiota hyvämaineisten valmistajien yksityiskohtiin. Ihannetapauksessa niiden tulisi olla aitoa nahkaa ja niissä on oltava hyvin profiloitu pohja. Lukuisat mallit, tyylit ja rikkaat värit tarkoittavat, että voit valita miesten toimistokengät ilman liikaa vaikeuksia. Tässä on kolme tyyppiä, jotka parhaiten sopivat tähän tilaisuuteen!

  • Miesten kengät - tämä on klassikko, joka on löydettävä jokaisesta miesten vaatekaapista. He todistavat itsensä paitsi työjalkineina myös monissa muissa tilanteissa - esimerkiksi juhliin, konferensseihin, teollisuusillallisille, päivämäärille tai hääille. Vaimeat värit mallit näyttävät hyvältä puvut tai tyylikäs housut ja paidat. Älä kuitenkaan pelkää, että tämäntyyppiset miesten toimistokengät ovat tylsää! Voit tietysti valita standardin, kuten matalan nahkakengät Pilpol 1609 musta tai Nikopol 1712 ruskeat miesten tohvelit, mutta myös vähän hullu. Tällä hetkellä erittäin suosittuja ovat urheiluversiossa, kuten Badura 3716 ruskeat miesten kengät tai tohvelit - esim. mustat tyylikkäät leivänpäälliset 6-317. Jos et tarvitse pukeutumiskoodia työssä ja voit käyttää minkä tahansa tyyppisiä jalkineita, esimerkiksi farkut, suosittelemme mukavia variantteja rentoina versioina, esimerkiksi hengittäviä, Badura 3523 kevyt urheilujalkine.
  • Jodhpur-saappaat - tämä on erinomainen syksy-talvi-vaihtoehto. Se toimii sekä matkalla töihin että toimistossa - edellyttäen, että valitset laadukkaan, kevyen mallin. Epäilemättä Jodhpur-saappaat lyövät paikan päälle, jos yhdistät toimistotöiden ulkotöihin (esimerkiksi käyt asiakkaiden tai urakoitsijoiden kanssa). Mallit, joihin pitäisi kiinnittää huomio, ovat klassisia Musta Jodhpur saappaat Riko 863 mustajotka näyttävät hyvältä pukulta, solmittuja ja erittäin muodikkaita talvisaappaat Jodhpur badura ruskea. Jos haluat korkeamman yläosan, ne toimivat esimerkiksi Musta Jodhpur-saappaat Badura 4797 musta. Urheilullisemmat variantit, jotka ovat ihanteellisia farkut tai housut, ovat jopa malli tuotemerkistä McKey mokkanahka miesten solmittuja kenkiä.
  • Mokkasiinit - tämäntyyppiset toimistokengät ovat täydellisiä kevät- ja kesäkaudelle, mutta sitä voidaan käyttää myös muuttuvina jalkineina yrityksessä. Jos Jodhpur-saappaat ovat sinulle liian painavia ja lämpimiä, kannattaa päättää vaihtaa kengät kevyemmille. Mokkasiinit, jotka toimivat täydellisesti tyylikkäiden ja rento vaatteiden kanssa, toimivat. Suosittelemme pukua Miesten leivänpäälliset Badura 3151 mustaToisaalta, kun valitset kangashousut ja paidan tai puseron, voit valita vähemmän virallisen mallin, esim. sidotut leivonnaiset Riko 684.

Kuten huomaat, on saatavana monia malleja miesten toimistokenkiä. Seuraa ostaessasi vinkkejä ja tutustu butymodne.pl-verkkokaupan tarjoukseen. Sieltä löydät tarpeitasi varten räätälöidyn version. Hyvää shoppailua!