Tyylikkäät toimistotyöjalkineet hänelle


Toimistossa työskentelevät miehet ovat useimmiten velvollisia noudattamaan asianmukaista pukeutumissääntöä. Puku tai tyylikkäät housut ja paita vaativat sopivat jalkineet. Olemme valmistelleet sinulle kokoelman tietoa mukavien ja muodikkaiden kappaleiden valitsemisesta. Esittelemme hänelle tyylikkäät toimistotyöjalkineet!

Mitä pitää ottaa huomioon ostaessaan toimistokenkiä miehelle?

Toimistotyö ei vaadi erityisiä suojajalkineita. Miesten ei siis tarvitse huolehtia siitä, että he ostavat laadukkaita jalkineita, jotka suojaavat jalkoja mahdollisilta työuhkilta. Kuitenkin myös miesten toimistokenkien valinta on harkittava huolellisesti. Vietät vähintään muutaman tunnin päivässä töissä, joten kengilläsi ei ole mahdollisuutta hieroa, puristaa tai puristaa sinua. Niiden tulisi olla mahdollisimman mukavat, kevyet ja hengittävät. Tämän ansiosta saat jalkoillesi mukavuutta.

On myös tärkeää, että kengät esitetään oikein. Kun yritykselläsi on pukeutumiskoodi tai palvelet asiakkaita, tapaat urakoitsijoita tai käytät imagoa (esim. Myyntiedustaja), sinun on huolehdittava sopivasti tyylikkäistä kengistä. Sinun ei ehdottomasti pitäisi käyttää sandaaleja tai espadrilleja. Sen sijaan voit valita nahkakengät, tyylikkäät Jodhpur -saappaat tai muodikkaat leivonnaiset. Joskus myös lenkkarit ovat hyväksyttäviä - nämä rikkovat tyylikkään tyylin ja virkistävät ulkoasua, mutta sinun on itse päätettävä, sopiiko se.

Hänelle muodikkaimmat toimistotyöt

Toimistotyöjalkineiden ei pitäisi vain korostaa tyyliäsi, vaan myös varmistaa mukavuus ja ammattimainen ilme. Pitkät tunnit työpöytäsi takana menevät paljon nopeammin, jos vietät ne kevyissä ja ilmavissa kengissä ilman, että sinun tarvitsee laskea alas niiden vaihtamiseen tossuissasi. Joten lyö vetoa malleista, jotka on valmistettu yksityiskohtia huomioiden, hyvämaineisilta valmistajilta. Ihannetapauksessa näiden pitäisi olla valmistettu luonnollisesta nahasta ja niissä on oltava hyvin profiloitu pohja. Kuvioiden, tyylien ja värien runsaus helpottaa miesten toimistokenkien valintaa. Tässä on kolme tyyppiä, jotka sopivat parhaiten tähän tilanteeseen!

  • Miesten brogues - klassikko, jonka on oltava jokaisen miesten vaatekaapissa. Ne osoittautuvat paitsi työjalkineiksi myös monissa muissa tilaisuuksissa - esimerkiksi juhliin, konferenssiin, teollisuuden illalliselle, päivämäärälle tai häille. Vaimeat värit näyttävät hyvältä puvun tai tyylikkään housun ja paidan kanssa. Mutta älä pelkää, että tämäntyyppinen miesten toimistokenkä on tylsää! Voit tietysti valita standardin, kuten kengät, nahkakengät Pilpol 1609 musta tai ruskeat miesten tossut Nikopol 1712mutta myös hieman hullu. Tällä hetkellä nämä ovat erittäin suosittuja urheiluversiossa, kuten Miesten kengät Badura 3716 ruskea tai tossut - esim. mustat tyylikkäät matalat kengät 6-317. Jos sinulla ei ole pukeutumiskoodia töissä ja voit käyttää minkä tahansa tyyppisiä jalkineita, esimerkiksi farkkuja, suosittelemme mukavia vaihtoehtoja rentoihin tyyliin, esim. Badura 3523 kevyet urheilukengät.
  • Chelsea -saappaat - täydellinen syksyn ja talven versio. Se toimii sekä työmatkalla että toimistossa - edellyttäen, että valitset laadukkaan ja kevyen mallin. Epäilemättä Chelsean saappaat ovat härän silmä, jos yhdistät toimistotyön ulkotöihin (esim. Matkustat asiakkaiden tai urakoitsijoiden luo). Mallit, joiden pitäisi kiinnittää huomiosi, ovat klassisia Jodhpur saappaat Riko 863 mustajoka näyttää hyvältä puvun kanssa, sidottu ja erittäin muodikas Talviset Jodhpur -saappaat Badura ruskea. Jos haluat korkeamman yläosan, ne toimivat esimerkiksi hyvin. Mustat Chelsea -saappaat Badura 4797 musta. Urheilullisempia vaihtoehtoja, jotka sopivat täydellisesti farkkuihin tai materiaalihousuihin, kuten tuotemerkin malli McKey miesten mokkanauhaiset nilkkurit.
  • Mokkasiinit - tämäntyyppiset toimistokengät sopivat täydellisesti kevät- ja kesäkauteen, mutta niitä voidaan käyttää myös yrityksen vaihdettavina jalkineina. Jos Chelsea -saappaat ovat sinulle liian raskaita ja lämpimiä, kannattaa valita kevyempi kenkä. Mokasiinit, jotka sopivat täydellisesti tyylikkäisiin ja rentoihin vaatteisiin, toimivat. Suosittelemme sitä puvun kanssa Mustat miesten leivonnaiset Badura 3151toisaalta, kun valitset materiaaliset housut ja paidan tai puseron, voit valita vähemmän muodollisen mallin, esim. Riko 684 sidottu viininpunainen leivonnaiset.

Kuten näette, miesten toimistotyöjalkineita on monia malleja. Kun ostat, noudata vinkkejämme ja tutustu KeeShoes -verkkokaupan tarjoukseen. Sieltä löydät tarpeisiisi räätälöidyn vaihtoehdon. Onnistuneet ostokset!