Urheilukengät rento tyyliin


Lenkkarit, lenkkarit, lenkkarit, lenkkarit - urheilujalkineita on monia. Niillä kaikilla on yksi yhteinen asia - mukavuus. Siksi niitä on vaikea käyttää vain aktiviteetteihin tai urheiluun, koska niitä voidaan käyttää joka päivä. Joten urheilukengät ovat täydellisiä rentoihin tyylitelmiin. Kuinka laittaa ne yhteen? Mitkä mallit sinun pitäisi valita näyttääksesi tyylikkäältä? Tarkistetaan se!

Mihin me rakastamme urheilujalkineita?

Urheilukengät ovat yhdistelmä mukavuutta ja löysyyttä, joten niitä voidaan käyttää melkein missä tahansa tilanteessa. Olipa sinulla kiire bussiin, lenkille, kuntosalille, töihin, ostoksille tai matkalle. Olemme siis jo todenneet, että ne ovat sinulle kätevin vaihtoehto minne menetkin. Tämä on ensimmäinen syy, miksi urheilujalkineet ovat läsnä jokaisessa vaatekaapissa - naisten, miesten ja lasten. Toinen syy on se, että urheilukengät ovat kestäviä. Jos valitset laadukkaan mallin, se voi palvella sinua vuosia - toisin kuin esimerkiksi muodikkaat saappaat, naarmuuntuneet kiiltonahkakengät tai ei kovin kestävät sandaalit. Kolmas asia on, että tämäntyyppiset jalkineet sopivat moniin tyyleihin. Toisin kuin ulkonäkö, niitä voidaan käyttää paitsi urheilupukujen ja lenkkeilijöiden kanssa myös farkkujen, mekkojen, hameiden kanssa. Voit vapaasti yhdistää lenkkarit, lenkkarit ja lenkkarit rentoihin ja jopa tyylikkäisiin vaatteisiin. Kuten? Opit siitä myöhemmin artikkelissamme.

Urheilujalkineet ja rento asu - sopivatko ne yhteen?

Urheilujalkineet ovat vallanneet muodin maailman myrskyn kautta. Näet ne catwalkeilla, vaikuttajilla, lavatähdillä, ostoskeskuksissa, kauppojen ikkunoissa, puistossa - niitä on kaikkialla. Tämä on tuskin yllättävää - ne ovat mukavia ja saatavana niin monissa versioissa, että ne voidaan mukauttaa mihin tahansa muotoiluun. Erityisesti nykyään poikkeukselliset mallit hallitsevat - suuret, värikkäät ja huomiota herättävät lenkkarit ovat ehdoton trendi. Rennot tyylit mahdollistavat myös paljon hauskaa muodin kanssa. Voit yhdistää kuvioita, värejä ja tekstuureja. Nykyään kaikki, mikä oli muodikasta vuosia sitten, on ajassa taaksepäin. Ortallion -urheilupuvut, velour -mekot, denim -ilme, laastarit, paljetit - kaikki tämä oikeissa yhdistelmissä saa sinut näyttämään ilmiömäiseltä. Ja riittää, kun käännät sen hyvin istuvilla (tai päinvastoin - täysin vastakkaisilla) urheilukengillä. Joten kuten huomaat, tässä ei ole ohjeita. Muoti ei kerro sinulle, mitä pukeutua ja miten sitä käyttää - kaikki riippuu sinusta, mutta yksi asia on varma - urheilukengät ja rento asu kulkevat käsi kädessä!

Mitä urheilukenkiä rento tyyli?

  • Naisten urheilukengät - naisten urheilujalkineiden joukossa lenkkarit ovat kärjessä. Niin kutsutut rumat kengät käpertyvät täydellisesti mihin tahansa muotoiluun - jopa näennäisen tavalliseen ja tylsään. Takaamme, että jos käytät värikkäitä lenkkaria (esim. SHELOVET Leopardikuvioiset urheilukengät), Tyylityksesi saa luonteen. Urheilukenkien joukossa niillä on myös tärkeä rooli lenkkarit. Nämä sopivat paitsi jokapäiväisiin, myös tyylikkäisiin tyyleihin. Voit usein nähdä, kuinka naiset pukeutuvat niihin tyylikkäällä mekolla tärkeään tilaisuuteen, kuten häihin tai tanssiaisiin. Jos etsit tällaisia ​​kenkiä, ne ovat pakollisia kengät Converse Chuck Taylor All Star Hei. Toinen ratkaisu on yksinkertaisesti erityyppiset klassiset "lenkkarit". Yksivärinen, monivärinen-voit valita haluamasi ja käyttää sitä menestyksekkäästi farkkujen, urheilupukujen, lenkkeilijöiden, urheilupuvujen jne. Kanssa. Fila Flagrunner Low Wmn vaaleanpunainen jos moniväriset Adidas Originals Pharrell -kengät.
  • Miesten urheilukengät - miehillä ei ole epäilystäkään siitä, että kenkiä voidaan käyttää jokapäiväiseen muotoiluun. Ne näyttävät täydellisiltä yhdessä farkkujen, shortsien, collegehousujen kanssa. Esimerkiksi klassinen malli, kuten Nike Free Metcon M AH8141-003, se toimii hyvin kaikissa näissä yhdistelmissä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sen on aina oltava suora. Herrat voivat myös leikkiä muodin kanssa ja valita värikkäitä lenkkaria, joka lisää väriä tyylitelmiin, esim. kengät Nike Air Max 720 M AO2924-008. Jos kuitenkin haluat käyttää urheilukenkiä puvun tai tyylikkäiden housujen ja paidan kanssa, voit valita lenkkarit, esimerkiksi. kengät Converse Chuck Taylor All Star Pro M.
  • Lasten urheilukengät - tämän tyyppiset kengät ovat perusta nuorimmille. Tässä ei ole rajoituksia kuvioiden ja värien yhdistelmälle. Tällaiset kengät näyttävät hyvältä farkkujen, urheilupukujen, leggingsien, mekkojen kanssa - on tärkeää, että ne ovat mukavat. On malleja, jotka muistuttavat aikuisten - esimerkiksi tyttöjen - jalkineita adidas Originals Superstar Jr F33889 kengät tai poikamainen kengät Nike Air Force 1 LV8 5 (GS) Jr CQ4215-200 vihreä. Tietenkin on myös monia vaihtoehtoja, jotka ovat täynnä malleja ja värejä lapsille. Esimerkiksi lenkkarit, joissa on tähtiä, sydämiä tai raitoja. Kaikki riippuu siitä, minkä ikäinen hän on ja mistä hän pitää.

Kuten näette, rento urheilukengät ovat härän silmä - sekä lapsille että aikuisille. Älä pelkää kuvioiden ja värien yhdistelmiä. Nykyinen muoti tarjoaa sinulle laajan valikoiman mahdollisuuksia, joita voit vapaasti käyttää. Tarkista KeeShoes -tarjous ja valitse urheilukengät, joiden kanssa luot onnistuneen ottelun!