Valitse oikeat kengät ja ilahduta yksinkertaisimmatkin tyylit


Klassiset vaatekaappituotteet, kuten slim fit farkut, valkoinen T-paita tai pieni musta mekko ovat ajattomia ja näyttävät aina hyvältä. Toisin kuin ulkonäkö, sinun ei tarvitse näyttää tylsältä pukeutuessasi minimalistisiin tyyleihin. Suosittelemme, kuinka voit tehdä niistä huomiota herättäviä oikein valittujen kenkien ansiosta.

Minimalismilla on hintansa

Yksinkertaiset sisätilat, klassiset ratkaisut ja ... yksiväriset puvut. Minimalismi on paljon enemmän kuin tiukka, ilmeetön tyyli. Se on kohtuuden ja hyvän maun synonyymi. Tämä tyyli on epäilemättä ilahduttanut sekä sisustussuunnittelijoita että muotisuunnittelijoita useiden vuosien ajan. Ei ole syytä, että myös naiset, jotka ovat tietoisia viimeisimmistä trendeistä, rakastavat sitä.

Minimalististen tyylitelmien ei tarvitse olla tylsiä, vaikka ne olisi luotu yksinkertaisella, yksivärisellä pohjalla. Muutama lisäys riittää tekemään ulkonäöstäsi ilmeisen ja ilahduttamaan ohikulkijoita. 

Yksi temppu on valita oikeat kengät. Epätavallisen muotoilun, värien ja tyylien ansiosta näytät häikäisevältä ja kiinnität muiden katseet. Tapaa suosikkimme, joiden avulla voit monipuolistaa yksinkertaisimpiakin tyylityksiä.

Mokkabaleriinat koristeena

Jos aiot käyttää yksiväristä lookia, yritä yhdistää se hienostuneempien jalkineiden kanssa. Mokkabaleriinat ovat klassisia kenkiä, mutta poikkeuksellisten koristeiden ja intensiivisten värien ansiosta niistä voi tulla alkuperäinen lisä yksinkertaisimpiin asuklo.

valita sininen malli paksulla monirivisellä ketjulla. Tämän värin yhdistelmä kirkkaan vaaleanpunaisen, mintunvihreän ja persikan sävyn kanssa sopii varmasti täydellisesti minimalistiseen tyyliin. Nämä värit harmonisoituvat täydellisesti suorien farkkujen ja valkoisen T-paidan kanssa sekä yksivärisen haalarin kanssa.

Intensiivinen pinkki on myös täydellinen lisä klassisiin asuihin. Kengät koristeltu alkuperäisillä helmillä tekojalokiviä muistuttavat ne rikastuttavat ilmiömäisesti kaikkia tyylityksiä ja luovat häikäisevän lopputuloksen. Fuksia on energisoiva väri, joka on täydellisessä kontrastissa mustan, ruskean ja harmaan kanssa. Voit myös yhdistää sen onnistuneesti valkoisen, beigen tai kerman kanssa.

Alkuperäiset saappaat kylmiin päiviin

Kylmäpäivinä pue saappaat jalkaan. Nämä jalkineet tarjoavat sinulle lämpömukavuutta ja sopivat moneen tilanteeseen. Lisäksi se auttaa sinua monipuolistamaan minimalistista tyyliäsi.

Mustavalkoisten toimistoluomusten ei tarvitse näyttää tylsältä. Varsinkin jos ne yhdistetään saappaiden tyyliset nauhasaappaat, joissa on leopardikuvioinen kuvio. Mustan ja valkoisen yhdistelmä on niin klassinen, että voit yhdistää sen lähes kaikkiin sävyihin luoden tehokkaita ratkaisuja.

Entä kömpelö, valkoisia työntekijöitä mustilla elementeillä? Valkoinen ja musta ovat ajaton yhdistelmä, joka näyttää hyvältä beigen tai harmaan kanssa. Kontrastivärinen vetoketju kengän etuosassa ja painava trapper-tyylinen pohja lisää luonnetta mihin tahansa asuun. Käytä leggingsejä tai tyyppihousuja niiden kanssa pillifarkut. Huomio! Valkoiset kengät yhdessä mustien housujen kanssa voivat optisesti lyhentää vartaloa, joten suosittelemme välttämään tätä yhdistelmää lyhyemmän pituisille naisille. 

Suosittelemme sitä kuitenkin heille beigenväriset nilkkurit kiiltävällä ketjulla. Tämä väri - yhdessä vaaleiden housujen tai paljaiden jalkojen kanssa - saa sinut näyttämään paljon pitemmältä kuin olet. Lisäetuna on korkea alusta alkuperäisellä kulutuspinnalla.

Värikkäät neulat tyylikkääseen muotoiluun

Minimalistinen, tyylikäs muotoilu treffeille, tärkeälle työkokoukselle tai toimistolle jää mieleen silmänräpäyksessä, jos valitset siihen värikkäät korkokengät. Pieni musta kynähame tai pikkusikarit ja valkoinen paita yhdessä värikkäiden korkokenkien kanssa luovat ilmiömäisen yhdistelmän.

valita keltaiset korkokengät koristeellisilla leikkauksilla ja tyylikkäällä tupsulla. Jos pidät mieluummin mukavista, litteistä kengistä, valitse ne keltaiset pumput pienessä pilarissa terävä nenä hienoisilla raidoilla. Tällaisissa kengissä luot varmasti WOW-efektin!

Jos olet menossa treffeille ja aiot käyttää lyhyttä mustaa mekkoa, sovita se yhteen  punaiset pumput hienossa postauksessa. Paljas kantapää ja alkuperäinen side saa sinut sytyttämään kumppanisi aistit lähes välittömästi. Älä unohda maalata huulet intensiivisen punaisella huulipunalla. Näin ulkonäkösi on entistä harmonisempi.

Mukavat lenkkarit

Voit rikkoa tyylikkäät, minimalistiset tyylit epätavallisilla jalkineilla luodaksesi upean lopputuloksen. Yhdistä ne urheilulenkkien kanssa ja hämmästy niiden täydellisellä ulkonäöllä. 

Periaatteessa valinta on käytännössä rajaton. Voit lyödä vetoa klassisia, yksinkertaisia, valkoisia mallejajotka kontrastoivat mielenkiintoisella tavalla muun elegantin asun kanssa tai valitsevat hienostuneempia värejä ja muotoilua. Valita violetit Air Maxit virtaviivainen muoto ja korotettu kantapää tai monisydäminen eläinkuvioiset urheilujalkineet pienellä kiilakorolla.

Pidä hauskaa muodin parissa!

Perustuu yksinkertaiseen asuja minimalistisessa tyylissä saat unohtumattoman lopputuloksen pelkillä lisävarusteilla.

Pidä vain hauskaa muodin parissa ja yhdistä klassikot ei-ilmeisiin jalkineihin. Tällä tavalla yksinkertaisinkin muotoilu saa sinut näyttämään upealta tilaisuudesta riippumatta.