Valitsemme kengät ehtoolliselle


Tuleva kevät on äärimmäisen tärkeää aikaa monille perheille, joiden nuorimmat jäsenet saavat ensimmäisen ehtoollisen huhti-toukokuussa. Riippumatta siitä, etsitkö kenkiä tähän tilaisuuteen lapsellesi tai itsellesi, olet tullut oikeaan paikkaan. Olemme koonneet parhaat mallit, jotka toimivat täydellisesti.

Lasten ehtoolliskengät

Kun valitset kenkiä ehtoolliselle lapselle, muista valita universaaleja tyylejä. Tämän ansiosta tämä hankinta ei ole sijoitus vain yhdelle tilaisuudelle, vaan se toimii hyvin muissakin suhteellisen tyylikkäitä asuja vaativissa juhlissa, esimerkiksi kouluvuoden lopussa tai lomapäivinä.

Jos etsit ehtoollisia kenkiä tytölle, kiinnitä huomiota valkoisiin baleriinoihin, joissa on litteä pohja. Monet vanhemmat päättävät myös ostaa tytöille matalat pumput. Varmista kuitenkin, että kantapää on todella matala eikä estä tyttäresi liikkumista. Tyttöjen ehtoolliskengissä esiintyy usein erilaisia ​​koristeita - jousia tai strassit. Nämä koristeet tuovat epäilemättä lisää viehätysvoimaa lapsesi ulkonäköön.

Mietitkö, mitkä kengät valita pojalle, joka viettää ensimmäistä ehtoollista? Klassiset kengät sopivat täydellisesti sekä communion alb -pukuun että -asuun. Valitse nauha- tai koukkumalli, jonka pukeminen ja riisuminen on helppoa. Slip-on mokasiinit ovat myös mielenkiintoinen vaihtoehto.

Ulkonäkö, joka kulkee käsi kädessä mukavuuden kanssa

Sen lisäksi, että valitset huolellisesti kenkien tyylin, kiinnitä erityistä huomiota oikeaan istuvuuteen. Haluat varmasti lapsesi tuntevan olonsa mahdollisimman mukavaksi tänä erityisenä päivänä.

Ehtoolliskengät eivät saa olla liian tiukat eivätkä liian löysät. Toisin kuin joka päivä käytetyt kengät, tässä tapauksessa voit ostaa käytettyjä kenkiä. Varmista kuitenkin, että edellinen käyttäjä käytti niitä vain muutaman kerran. 

Valitse uudet jalkineet varmistaaksesi, että kengät sopivat täydellisesti lapsesi jalkoihin. Tällaisten kenkien hinta on noin 100 PLN, joten se ei ole valtava kustannus.

Ehtoolliset kengät tytölle

Auttaaksemme sinua valitsemaan ehtoolliskenkiä tyttärellesi, olemme koonneet joitain malleja, jotka kiinnittivät huomiomme eniten. Toivomme, että sinäkin pidät niistä. 

Ehtoollisbaleriinat jousella ja soljella

Nämä klassiset, valkoiset ballerinat on valmistettu korkealaatuisesta ekologisesta nahasta, joka ehkäisee hankausta ja eliminoi jalkojen liiallisen hikoilun. Herkkä koriste, jossa on pieni rusetti, jonka yläosassa on hienovaraisia ​​paljetteja, saa tyttäresi näyttämään todella söpöltä. Jotta hän tuntee olonsa yhtä mukavaksi, mukavat kiinnikkeet auttavat häntä, mikä estää kenkiä luistamasta kävellessä. 

Valkoiset ballerinat sydämellä

Loistava vaihtoehto, joka vetoaa tyylikkäisiin tytöihin, ovat valkoiset ballerinat, joissa on sydänaihe. Täysi nenä ja pehmeä kantapää takaavat lapsesi mukavuuden, ja klassinen keinonahasta tehty leikkaus sopii myös muihin tilanteisiin.

Ehtoolliset kengät pojalle

Jos etsit todistettuja malleja poikien ehtoolliskenkiä, muista käydä katsomassa verkkokauppaamme. Teemme yhteistyötä tunnettujen valmistajien kanssa, joihin miljoonat vanhemmat ympäri maailmaa luottavat. Alta löydät suosikkimallimme nuorille herroille.

Mekkokengät keinonahkaa

Nämä puolalaisen valmistajan nauhakengät vaikuttavat laadukkailla materiaaleilla, joustavalla pohjalla ja upealla ulkonäöllä. Vaikka päällinen on valmistettu ekologisesta nahasta, kengän sisävuori ja pohjallinen on valmistettu luonnonnahasta. Kaikki tämä tarjotaksesi pojallesi mukavuutta, jonka hän ansaitsee. 

Ehtoolliskengät kiinnitetään tarranauhalla

Oletko kiinnostunut kengistä, jotka on helppo pukea jalkaan? Tarranauhalla kiinnitetyt kengät ovat härkäsilmä. Jäykistetty kantapää varmistaa taaperollesi vakauden kävellessä ja joustava pohja antaa hänelle mukavuutta koko päivän ajan. Nämä kengät eivät toimi vain ehtoollisuudessa, vaan myös täydennysnä gaala-asuun tai joulun tyylitelmiin.

Ehtoolliskengät vanhemmille ja vieraille

Koska lasten kenkien aihe on takanamme, on aika miettiä, mitkä kengät laittaa itsellesi tähän erityiseen tilaisuuteen. Etsitpä sitten ehtoollisia kenkiä vanhemmalle tai vieraille, w verkkokauppaamme löydät tuhansia loistavia malleja. 

Vanhempien ja vieraiden tyyli tänä erityisenä päivänä tulee säilyttää kirkkaissa väreissä. Vältä voimakkaita värejä ja huomiota herättäviä malleja. Valitse sen sijaan hillittyjä ratkaisuja, jotka saavat sinut näyttämään tyylikkäältä. 

Miesten kannattaa valita klassisia, tyylikkäitä mekkokenkiä, mutta naisilla on paljon laajempi esittelykenttä. Miellyttävät pumput hillityissä väreissä ovat erinomainen valinta. 

Erilaiset beige- ja herkät pinkit ovat täydellisiä, jotka sopivat täydellisesti cocktail-mekkoihin tai naisten pukuihin. Vaaleanharmaan tai herkän sinisen sävyiset kengät toimivat paremmin kuin mustat kengät. Jos kuitenkin pidät tummista väreistä, valitse grafiitti tai laivastonsininen.