Valitsemme mekkoon talvikengät


Kylminä päivinä monet naiset käyttävät vähemmän todennäköisesti mekkoja ja hameita. Kaikki johtuu oikeiden jalkineiden valinnan vaikeuksista. Jos myös mietit, mitä kenkiä pukea mekon kanssa talvella, olet oikeassa paikassa. Olemme laatineet oppaan, joka auttaa sinua ratkaisemaan tämän ongelman.

Älä luovu mekoista pakkaspäivinä

Talvella on omat säännöt. Lumi kietoutuu mutaan, eikä sää ole erityisen rohkaiseva luomaan silmiinpistäviä tyylitelmiä. Onneksi sen ei tarvitse olla niin, eikä talviasujen tarvitse ehdottomasti rajoittua villasuojiin ja paksuihin neuleisiin. 

Talvella voit käyttää myös mekkoja ja hameita. Sinun tarvitsee vain pukea päälle T-paita ja paksut sukkahousut alle ja lämmin takki päälle. Monet naiset luopuvat kuitenkin tällaisista asuista, koska heillä on vaikeuksia sovittaa kenkiä. 

Ota selvää, että tämä tehtävä on paljon yksinkertaisempi kuin miltä se aluksi näyttää. Aloitetaan!

Kuinka valita talvikengät mekoksi?

Kun sää lakkaa olemasta suotuisa, kiinnitä erityistä huomiota lämpömukavuuden varmistamiseen. Muodikas, hienostunut tyyli, vaikka sen ei tarvitse olla etusijalla, voi ehdottomasti kulkea käsi kädessä sen kanssa!

Talvikenkien valmistajat kilpailevat ratkaisuista, jotka tarjoavat jalkineiden käyttäjille samanaikaisesti riittävän lämpöä ja täydellisen ulkonäön. Jalkineiden valikoima on todella suuri! Saappaat, saappaat, muskettisoturit tai kenties lenkkarit? Tutustu todistettuihin muotoiluideoihimme.

Mekko saappaat

Maxi-mekot ovat erittäin suosittuja paitsi kuumina päivinä. Ne toimivat erinomaisesti myös syksyllä ja talvella. Kenkien valinta tähän mekkoon on lasten leikkiä – saappaat ovat ehdottomasti täytyy olla jokaisen tyylikkään naisen vaatekaappiin. 

Päättää malli piilokiilallajoka pidentää optisesti jalkojasi ja estää samalla liukastumisen jäällä. Kevyt eristys kenkäpeitolla tarjoaa sinulle todellista mukavuutta kylminä päivinä, ja klassinen väri täydentää ilmiömäisesti mitä tahansa tyyliä.

Kun käytät talvisaappaat, sinun ei tarvitse rajoittua pitkiin mekkoihin. Valitse valkoinen pitsimekko, joka päättyy polven yläpuolelle. Älä unohda käyttää lämpimiä, nude-sukkahousuja ja pitkää trenssitakkia.

Vähemmän ilmeinen ratkaisu mekoihin tulee olemaan nauhakengät kohotetulla trapper-pohjalla. Pehmeä karvapehmuste varmistaa, että et tule kylmäksi, ja kultaiset aksentit monipuolistavat jopa yksivärisiä yhdistelmiä. Käytä niitä sekä pitkien että lyhyiden mekkojen kanssa, jolloin saavutat alkuperäisen lopputuloksen rockin tunnelmassa.

Mekko saappaat

Ilmeinen talvikengän valinta mekkoon on saappaat. Riippumatta siitä, valitsetko lyhyemmän vai pidemmän päällisen mallin, voit olla varma, että nämä kengät sopivat aina täydellisesti niin toimistoon kuin treffeille.

Jos pidät muodilla leikkiä, valitse alkuperäiset saappaat, joissa levennetty päällinen. Tämä malli on täydellinen naisille, joilla on paksu pohkeet. Neliömäinen varvas, kastanjanruskea ihonväri käärmeaiheisella kuviolla ja tukeva pylväs ovat todistettu valinta moniin talvimuotoiluihin. 

Jos olet ajattomien ratkaisujen ystävä, laita se klassisissa mustissa nahkasaappaissa. Nämä kengät sopivat niin toimistoasuihin kuin romanttisiin retkiin. Luonnollinen pintanahka on likaa hylkivä ja terävä kärki auttaa saavuttamaan halutun vaikutuksen jaloista taivaaseen asti.

Ylipolven saappaat mekoihin

Haluatko saada jalkasi näyttämään pidemmiltä ja siluettisi hoikemmalta? Päättää beiget polvisaappaat pylväässäjoka toimii ilmiömäisesti lyhyiden mekkojen kanssa. Kengän kylkeen ommeltu vetoketju helpottaa kenkien pukemista ja päällisen takana oleva solmiminen auttaa säätämään saappaat lahkeen leveydelle.

Kun olet menossa isompiin tapahtumiin, muista pukeutua muskettisoturit korkokengissä. Nämä kengät tekevät varmasti vaikutuksen jokaiseen, joka näkee sinut! Voit käyttää niitä sekä lyhyiden mekkojen että pidempien mallien kanssa luoden harmonisen lopputuloksen.

Lenkkarit mekkoon

Kiehtova ratkaisu on lenkkitossujen valinta mekkoon. Näistä kengistä on viime aikoina tullut erittäin suosittuja yhdessä ilmavien mekkojen kanssa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse rajoittua käyttämään niitä vain kesällä tai keväällä. Valita eristetty mallia ja nauttia muodikkaasta lookista ympäri vuoden. 

Tennarit, joissa on tasainen pohja tai vakaa kiilakorko, antavat sinulle mukavuutta kävellessä ja takaavat samalla, että näytät erittäin tyylikkäältä.

Asianmukainen hoito on välttämätöntä

Olemme varmoja, että neuvojemme ansiosta sinulla ei enää ole vaikeuksia valita oikeat talvikengät mekkoihin. Muista kuitenkin, että edes huolellisin muotoilu ei tuota WOW-efektiä, kun kenkäsi ovat epäpuhtaat.

Asianmukainen hoito on välttämätöntä varsinkin talvella, jolloin jäiset pinnat ripottelevat tiesuolaa. Onneksi on monia tehokkaita tapoja käsitellä pinttyneitä tahroja, jotka olemme hahmotellut Tämä artikkeli.