Valitsemme rullalautailukengät


Onko rullalautailu intohimosi? Jos olet tehnyt sitä vähän aikaa, et ehkä ole vielä hankkinut oikeita kenkiä. Tarkista, mihin näkökohtiin kannattaa kiinnittää huomiota lautakenkiä ostettaessa, jotta ne palvelisivat sinua mahdollisimman pitkään, ja niissä temppujen tekeminen oli sinulle pala kakkua!

Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin

Jos aiot aloittaa rullalautailun, hanki kunnolla profiloidun kannen, kuorma-autojen, pyörien, laakereiden ja kiinnikkeiden lisäksi myös lautakengät. Jos epäilet, miksi niihin kannattaa käyttää rahaa, tai mietit mitä materiaalia valita ja mitä muuta harkita, olet oikeassa paikassa. 

Ajattelemme sinua, olemme valmistelleet vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin rullalautailukenkistä. Tutustu niihin ennen kuin ostat ensimmäisen (tai seuraavan parin), etkä tule katumaan sitä!

Miksi sinun pitäisi ostaa rullalautakengät?

Mietitkö, miksi rullalautakengät kannattaa ostaa? Se on helppoa! Tällaiset jalkineet lisäävät merkittävästi pitoasi työtasosta ja vähentävät samalla iskujen tunnetta.

Lisäksi se antaa sinulle riittävän tuen temppuja tehdessä, ja samalla - erityisesti suunnitellun rakenteen ansiosta - se palvelee sinua pidempään eikä kulu niin nopeasti kuin klassiset lenkkarit tai lenkkarit.

Kun investoit rullalautakenkiin, älä unohda ostaa erityisesti profiloidut pohjalliset näihin kenkiin. Tämän ansiosta nivelesi saavat lisäsuojaa ja nilkat, polvet ja jalkaterät saavat vertaansa vailla olevan pehmusteen.

Mikä materiaali toimii parhaiten? Tutustu edut ja haitat

Lautakenkiä valittaessa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota materiaaliin, josta ne on valmistettu. Et todellakaan halua kenkäsi hajoavan heti, kun teet muutaman temppuja.

Jos etsit jotain vahvaa, kestävää ja erittäin kestävää, se ehkä kiinnittää huomiosi luonnon nahkaa. Muista kuitenkin, että monista eduista huolimatta tämä materiaali on erittäin jäykkää, mikä voi vaikeuttaa temppujen tekemistä.

Mokka on toinen materiaali, jota käytetään rullalautakenkien valmistuksessa. Se on ohut, ilmava, kulutusta kestävä ja ehdottomasti erittäin tyylikäs. Mokka voi kuitenkin pidättää kosteutta kengän sisällä, mikä saa jalkasi hikoilemaan runsaasti. 

Rullalautakengät voidaan myös valmistaa kankaita. Tämä kangas on kevyt ja ilmava. Jos kuitenkin valitset klassiset lenkkarit, ota huomioon, että ne eivät ole kovin kestäviä ja niihin tulee nopeasti reikiä ja hankausta.

Mitä ottaa huomioon lautakenkiä ostaessa?

Materiaalin lisäksi on otettava huomioon useita näkökohtia, kun etsit täydellisiä rullalautakenkiä. Olemme keskustelleet niistä tärkeimmistä. 

Tarttuminen

Jos et huolehdi oikeasta pitosta maahan, sinulla on varmasti monia hallitsemattomia kaatumisia, jotka olisi voitu helposti estää. Pue jalkaan kumipohjalliset kengät saadaksesi täydellisen otteen laudalta ja samalla hallitaksesi lautaa paremmin. 

Kantapää- ja varvassuojat

Kantapää ja varvasalueet ovat rullalautailukenkien hankausalttiimpia alueita. Jos haluat poistaa tämän ongelman ja samalla tuntea olosi mukavammaksi temppuja tehdessäsi, valitse näissä paikoissa lisäsuojattuja kenkiä. 

Sopivuus

Yhtä tärkeä näkökohta on maksimaalinen mukavuus. Varmasti kukaan luistelija ei voi kuvitella suorittavansa enemmän tai vähemmän monimutkaisia temppuja epämukavissa kengissä. Vältä sekä tiukkoja että väljiä kenkiä. Lyö vetoa maksimaaliseen istuvuuteen saadaksesi mahdollisimman paljon hauskaa luistelussa. 

Tyyli

Kenkien valinta rullalautailu, kiinnitä huomiota myös tyyliin. Älä kuitenkaan tavoittele kalleimpia malleja, sillä rullalautailu edistää vaurioita. Tämän seurauksena kenkien vaihtamisen tarve uusiin voi olla paljon yleisempää kuin päivittäin käyttämilläsi kengillä.

Mitkä kengät valita rullalautailuun?

Rullalautailukenkien valikoima on todella laaja. Ihmettelet slip-onien välillä luistaa päällesaappaat, nilkkurit vai lyhyemmät lenkkarit? Selitämme tärkeimmät erot! 

tyyppiset kengät lipsahdus ne ovat niin kevyitä ja ohuita, että voit helposti tuntea työtason jalkojesi alla, mikä helpottaa sen hallintaa. Lisäksi ne on erittäin nopea pukea jalkaan, joten ne sopivat täydellisesti luistelijalle, joka ottaa ylimääräisen kenkäparin mukanaan puistoon. 

Nilkkasaappaat on toinen suosittu vaihtoehto luistelijoiden keskuudessa. Vaikka tämäntyyppiset jalkineet antavat sinulle maksimaalisen liikkuvuuden, ne voivat aiheuttaa vakavampia vammoja putoamisen yhteydessä. Loppujen lopuksi nilkkojasi ei suojata millään tavalla!

Nilkkasaappaat Toisin kuin lyhyemmät lenkkarit, ne suojaavat nilkkojasi, kun menetät tasapainosi. Erityisen rakenteensa vuoksi ne voivat kuitenkin tuntua jäykemmiltä, ​​mikä tekee niissä ohjaamisesta huomattavasti vaikeampaa. 

Kuten näet, ei ole yhtä oikeaa ratkaisua ja kultaista keskitietä. Tästä syystä kannattaa kokeilla eri malleja ja tarkistaa, mikä niistä on sinulle mukavin. Henkilökohtaisten mieltymysten lisäksi harkitse budjettia, jonka olet valmis käyttämään luistinkenkiin.