Valitsemme saappaat ongelmallisiin jalkoihin. Opi tehokkaita vinkkejä


Lyhyet lahkeet, jäykät pohkeet tai vinot polvet voivat olla haastetta saappaiden valinnassa. Jos sinulla on myös ongelmia näiden talvikengän oikean parin valinnassa, olet tullut oikeaan paikkaan. Tiedämme tehokkaita vinkkejä, joiden avulla löydät täydelliset saappaat ongelmallisimpiinkin jalkoihin.

Todistetut vinkit, joiden avulla voit helposti valita saappaat ongelmajalkaisiin

Jos haluat korostaa vartalosi vahvuuksia, oikea kenkäpari voi olla varmasti hyödyllinen. Muista, että huonosti valitut kengät voivat pilata kauneimmankin tyylin.

Jotta näin ei tapahdu, noudata joitain tässä artikkelissa käsittelemiämme vinkkejä ja nauti täydellisesti yhteensopivista saappaista jopa kaikkein ongelmallisimpiin jalkoihin. Työskennellä!

Vältä leikkaamasta jalkoja visuaalisesti irti muusta kehosta

Monet ongelmallisten jalkojen omistajat ihmettelevät, mitä tehdä näyttääkseen edulliselta saappaissa. Yksi noudatettavista perussäännöistä on välttää jalkojen silmämääräistä leikkaamista muusta kehosta.

Tiedostamattaan rajaviivan luominen voi saada kyseisen kehon osan näyttämään vieläkin massiivisemmalta tai lyhyemmältä kuin se todellisuudessa on. Jotta näin ei kävisi, sinun tarvitsee vain huolehtia alueen väriharmoniasta.

Jos aiot käyttää mustia leggingsejä tai tummia, paksuja sukkahousuja, vältä beigejä saappaita. Valitse sen sijaan musta malli. Tämä periaate toimii molempiin suuntiin. Paljastuneiden jalkojen kohdalla ihosi sävyiset kengät toimivat paljon paremmin kuin tummat saappaat.

Mitkä saappaat kannattaa valita lihaville vasikoille?

Olivatpa massiiviset pohkeet seurausta kovasta työstä kuntosalilla tai kehosi luonnollisesta muodosta, saappaiden valitseminen voi olla melkoinen haaste.

Slip-on saappaiden pukeminen voi olla todellinen painajainen naisille, joilla on lihavia pohkeita. Kengän sisällä oleva rajallinen tila ei yleensä kulje käsi kädessä massiivisen jalan kanssa. Luovu tällaisista jalkineista ja keskity mukavuuteen ja toimivuuteen. 

Jos välität mukavuudesta ja esteettisestä ulkonäöstä, etsi se saappaat, joissa on joustava vetoketjun yläosassa. Kengät soljilla tai toimivat yhtä hyvin nauhoitettu.

Näin voit säätää ne nopeasti pohkeiden leveydelle ja estää tarpeettomat hermot kenkiä puettaessa. 

Kiinnitä myös huomiota materiaaliin, josta saappaat on valmistettu. Vältä synteettisiä materiaaleja, jotka ovat joustamattomia. Luonnonmateriaalit, kuten nahka ja mokka, ovat joustavimpia. Juuri he voivat mukautua jalkojen muotoon ajan myötä ja tarjota sinulle tarvitsemaasi mukavuutta.

Mitkä saappaat valita lyhyisiin lahkeisiin?

Lyhyillä lahkeilla sinun ei tarvitse rajoittua korkokenkiin. Valitse jalkasi lähellä olevat kengät, jotka tekevät siluettistasi optisesti pidemmän.

Kiinnitä tarkkaan huomiota silmiinpistävän vetoketjun läsnäolojoka luo ylimääräisen illuusion pidemmistä jaloista. Myös pystysuuntaiset yksityiskohdat ovat tervetulleita.  

Polven yli saappaat toisin kuin näyttää, he voivat osoittautua liittolaisiksi. Jos sovitat ne alavaatteiden, esimerkiksi housujen tai hameen, väriin, voit olla varma, että onnistut luomaan halutun pystyviivan jatkuvalla juoksulla. Näin saat jalat näyttämään paljon pidemmiltä.

Minkä pituiset saappaat valita ongelmallisiin jalkoihin?

Paras valinta jäykille vasikoille osoittautuu saappaat, jotka päättyvät juuri polven alapuolelle. Myös pidemmät mallit voivat näyttää hyvältä. Varo kuitenkin, etteivät ne ole liian tiukalla. 

Jätä reisiisi tarpeeksi tilaa estääksesi ruma laskos polven yli. Valita malli, jossa leveä päällinen omistettu massiivisten jalkojen omistajille.

Jos ongelmasi ovat lyhyet jalat, varo saappaita, joiden pitäisi oletuksena päättyä polven alapuolelle. Sinun tapauksessasi on todennäköistä, että päällisen pää kulkee polven keskiviivan yli, mikä tekee siitä epämukavan.

Tämän välttämiseksi valitse saappaiden yli. Nämä kengät eivät ainoastaan ​​tarjoa sinulle ylimääräistä lämpöä, vaan myös saavat jalat näyttämään paljon pidemmiltä.

Mikä saappaiden kantapää sopii ongelmallisiin jalkoihin?

Kun valitset kantapään korkeutta, kiinnitä ensisijaisesti huomiota suunniteltuihin toimiin. Taivaan korkeat saappaat ovat varmasti täydelliset isompiin uloskäynteihin, mutta kun juokset tuntikausia töissä tai ympäri kaupunkia, ne voivat aiheuttaa sinulle ongelmia. 

Jos olet suhteellisen pitkä paksujen vasikoiden omistaja, luovu saappaiden ohuista korkokengistä. Näiden kenkien käyttäminen voi tehdä jaloistasi entistä massiivisemmat. Valitse sen sijaan kiinteä tolppa tai kiila. Litteät saappaat osoittautuvat myös hyväksi ratkaisuksi.

Pienille naisille, joilla on lyhyet jalat, korkeat, ohuet kantapäät ovat täydellisiä. Tällä tavalla luot illuusion jaloista taivaalle, ja siluettisi näyttää harmonisemmalta.

Ongelmalliset jalat eivät ole ongelma!

Näet, että ongelmallisten jalkojen ei tarvitse olla ongelma saappaita valittaessa. Vinkkiemme ansiosta tämä tehtävä on paljon yksinkertaisempi kuin alun perin luulit.

Sinun tarvitsee vain kiinnittää huomiota muutamaan seikkaan ja voit nauttia upeasta ulkonäöstä koko syys- ja talvikauden!