Valitsemme taistelukengät. Inspiroidu!


Cargo-housut ovat housuja, joita eivät vain miehet rakastavat. Niiden rento ilme yhdistettynä äärimmäisen muodikkaan leikkaukseen tekee niistä loistavan vaihtoehdon klassisille farkuille useiden sesonkien ajan. Ne ovat riittävän käytännöllisiä, mukavia ja yleismaailmallisia, jotta voit helposti yhdistää ne eri kenkämalleihin - raskaista saappaista naisellisiin sandaaleihin pinnoilla. Etsitkö inspiraatiota? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Miliisien eri kasvot

Niiden mukava, väljä leikkaus tekee niistä aktiivisen ajanviettoharrastajien suosikkihousut. Rullalautailijat, juoksijat ja parkour-harrastajat rakastavat niitä. Tietenkään sinun ei tarvitse harjoitella mitään näistä lajeista arvostaaksesi niiden monipuolisuutta. 

Loppujen lopuksi cargo-housut eivät ole vain aktiivisille ihmisille. Useiden vuodenaikojen ajan niitä ovat rakastaneet muotitietoiset naiset, jotka rakastavat käytännöllisiä ja universaaleja ratkaisuja. Muodikkaan leikkauksen ja rennon lookin ansiosta ne ovat loistava vaihtoehto klassisille farkuille.

Käytännölliset taskut ja mukava leikkaus eivät ole kaikkea, mitä cargo-housuilla on tarjota. Nämä housut ovat niin monipuoliset, että voit helposti muotoilla niitä eri tavoilla. Pidätkö enemmän klassisesta eleganssista? Tai ehkä valitset mukavuuden urheilullisessa tyylissä? Cargo-housujen tapauksessa käytännössä kaikki temput ovat sallittuja! 

Jos etsit inspiraatiota, olet tullut oikeaan paikkaan. Olemme laatineet luettelon suosikkikenkämalleistamme, jotka näyttävät ilmiömäisiltä yhdessä cargo-housujen kanssa. Aloitetaan!

Sport cargo housut

Yksi miesten useimmiten valitsemista vaihtoehdoista on urheiluhousut. Ei ihme! Nämä housut ovat niin mukavat, että ne antavat yhtä mukavan täydennyksen muuhun tyyliin. 

Hanki inspiraatiota miesten muodista ja luo urheilullinen Katso taistelijoiden perusteella. Käytä niitä valkoisen topin kanssa, joka päättyy juuri napan yläpuolelle, ja hupparin kanssa, jossa on vetoketju. Lisäksi asu urheilukengät ovat täydelliset. Tarkista mitkä osuvat silmään: 

- mustat mesh-lenkkarit

- mustat keinonahkaiset lenkkarit

- violetit urheilulenkkarit

- beigenväriset lenkkarit verkkokankaalla 

Jos haluat yhtenäisen ilmeen, käytä lippalakkia ja urheilullista pussilaukkua. Näin pukeutuneena voit onnistuneesti lähteä lapsesi kanssa kävelylle metsään tai leikkikentälle.

Cargo-housut rennossa ilmapiirissä

Et halua luopua mukavuudesta, mutta et pidä urheilullisesta tyylistä? Ei mitään menetetty! Cargo-setti, jossa on musta pitkähihainen pusero ja pitkä trenssi. Voit yhdistää tämän setin lippalakin kanssa tai laittaa hiuksesi korkeaan nutturaan.

Laita päähän kultaiset korvakorut ja valkoiset lenkkarit kullanvärisillä koristeilla. Jos haluat, vaihda nämä kengät suosikkivärisi klassisiin tennareihin. Valitse suosikkimalleistamme ja luo muodikas asu kaupunkimatkaa varten:

- valkoiset lenkkarit alustalla

- kultaiset ja valkoiset lenkkarit

- nahkaiset lenkkarit kullanvärisillä koristeilla

- naisten beige-lenkkarit

- beigenväriset lenkkarit alustalla

Cargo-housut tyylikkäästi

Kun käytät cargo-housuja, sinun ei tarvitse rajoittua mihinkään rento luetteloita. Nämä housut näyttävät ilmiömäisiltä yhdistettynä oversize'bleiseri tai valkoinen, klassinen paita.

Laita hiuksesi tyylikkääseen sämpylään ja valitse tyylikkäitä kullan sävyisiä koruja. Älä unohda tyylikästä käsilaukkua ketjussa. Mietitkö, mitkä kengät toimivat parhaiten? Tässä on joitain ehdotuksia:

- beigenväriset korkokengät eläinkuvioidulla

- likaiset beige-korkokengät

- mustat sandaalit neliömäisellä kärjellä

- mustat pumput pylväässä

- mustat loaferit

Raskaat taistelusaappaat

Jos pidät raskaammista yhdistelmistä, muista yhdistää cargo-housuihin armeijatyylisiä saappaita. Valitse klassinen malli tasaisella traktoripohjalla tai vaihtoehto, jossa on korotettu alusta. 

Pidä hauskaa värien kanssa. Klassisen mustan lisäksi ruskea, beige ja jopa khaki ovat täydellisiä. Pidätkö kirkkaammista tyyleistä? Valitse beige tai valkoinen saappaat. Raskaan ystäville Katso'olet valinnut useita malleja:

- mustat, lyhyet bovver-saappaat

- klassiset saappaat

- vihreät saappaat saappaiden tyyliin

- beigenväriset saappaat mustalla pohjalla

- beige, nauhakengät bovver-saappaiden tyyliin

Cargo-housut kuumille päiville

Cargo-housut ovat ilmavia housuja, jotka toimivat hyvin myös kuumina päivinä. Yhdistä ne kanssa crop toppeja tai yhdistellä pellavakamisoleihin. Varvastossut sopivat täydellisesti tähän liitäntään. Tarkista kumman valitset:

- mustat, tyylikkäät varvastossut

- naisten harmaat tossut

- mustat varvastossut soljilla

- mokkakorkoiset läpät

Värikäs huimaus

Mietitkö minkä väriset kengät sopivat cargo-housuihin? Riippuen lopputuloksesta, jonka haluat saavuttaa, voit valita klassisia, neutraaleja värejä tai leikkiä väripaletilla ja ilmaista persoonallisuuttasi.

Jos välität jalkojen optisesta pidennyksestä, valitse kengät, jotka ovat samanvärisiä kuin housut. Tämän ansiosta saat katkeamattoman pystysuoran viivan, joka saa jalat näyttämään paljon ohuemmilta. Beiget kengät toimivat samalla tavalla.

Muodikas ja mukava

Kuten näette, cargo-housuissa ei ole rajoituksia. Nämä housut ovat täydellinen valinta joka päivä. Ne tekevät sinusta varmasti todella mukavan ja antavat samalla lähes loputtomat mahdollisuudet leikkiä muodin kanssa. Valitse suositelluista malleista, jotka löydät verkkokaupastamme ja luo asu suosikkityyliisi.