Valitsemme tyylikkäät kengät pitkälle tytölle


Suunnitteletko tärkeätä tapahtumaa, joka vaatii tyylikästä pukeutumista? Jos kuulut pitkien naisten ryhmään, mietit todennäköisesti, mitkä kengät sopivat tähän tilaisuuteen parhaiten. Oppaastamme löydät paljon vinkkejä, jotka auttavat sinua valitsemaan tyylikkäät kengät.

Näytä tyylikkäältä pituudestasi riippumatta

Esittely toimistossa, virallinen tapaaminen mahdollisen urakoitsijan kanssa tai kenties muodollinen vastaanotto läheistesi kanssa? Suunnitelmistasi huolimatta joissakin tilanteissa vaaditaan vain tyylikästä pukeutumista ja siten tyylikkäitä kenkiä. 

Mietitkö, onko korkokengät hyvä valinta pituutesi kanssa? Epäiletkö kantapääsi korkeutta? Tai ehkä haluat tietää, mitkä tasapohjaiset kengät näyttävät niin hienostuneilta, etteivät ne erotu muista hienon juhlan osallistujista? 

Oppaastamme löydät paljon vinkkejä, joiden avulla voit valita tyylikkäät kengät pitkälle tytölle. Valmis? Aloitetaan!

Näytä vahvuutesi

Jos olet pitkä, voit todennäköisesti esitellä pitkiä jalkojasi. Joten miksi et näyttäisi vahvuuksiasi?

Sen sijaan, että valitsisit "ankanpoikien" tyyliin litteät pohjalliset tai matalat korkokengät, valitse rohkeita malleja. Kasvua vangitsevat värit ja alkuperäinen muotoilu tekevät kengistäsi huomion keskipisteen, ei pituutesi.

Uskalla käyttää korkokenkiä

Kuka sanoi, että pitkät naiset eivät käytä korkokenkiä? Mikään ei voisi olla enempää pielessä! 

Sinun ei missään tapauksessa tarvitse rajoittua kenkiin, joissa on litteä pohja. Lisäksi voit pitää pituuttasi etuna ja sen sijaan, että kamppaisit kohtuuttoman korkeiden korkokenkien kanssa, valitse hieman alemmilla koroilla varustettuja kenkiä, jotka näyttävät yhtä tyylikkäiltä. 

Sivuvaikutukset? Varmasti se on sinulle paljon mukavampaa, eivätkä jalat altistu nuppien muodostumiselle.

Tyylikkäät kengät pitkille naisille - tapaa suosikkimme

Metalliset kengät Ne ovat koristeellisempia kuin klassiset nahkamallit, joten ne ovat täydelliset suurempiin uloskäyntiin. 

Huomionarvoista koboltti, hohtava malli leveä kiinnitys nilkan ympärillä täydentää täydellisesti uudenvuodenaaton asuasi kiiltävä musta se on täydellinen vähemmän hienoihin juhliin.

Jos kuitenkin pidät tasapohjaisista kengistä, valitse ne kiiltävät herrat mustalla rusetilla. Nämä kengät sopivat täydellisesti mustaan, trendikkääseen haalari- tai kynähameen ja paidan kanssa. Hellävaraisesti pyöristetyt varpaat yhdistettynä luonnollisesta nahasta valmistettuun sisäosaan saavat sinut tuntemaan olosi todella mukavaksi.

Kiinnitykset nilkan ympärillä ne eivät sovellu lyhyiden jalkojen omistajille. Pitkille naisille nämä kengät osuvat kuitenkin ehdottomasti!

Entä mustat sandaalit asennettu massiiviseen tolppaan ja kiinnitetty nilkan ympärille leveällä hihnalla? Tällaiset kengät näyttävät upeilta pitkillä naisilla, joilla on vahvat jalat, ja ne tasapainottavat hahmon mittasuhteita.

Jos et pidä baareista, valitse klassinen malli korkokenkiin. Muista kaikenlaisia hihnat ja hakaset ne saavat jalkasi näyttämään upeilta, varsinkin kun kuulut pitkien naisten ryhmään.

Pidätkö enemmän tasapohjaisista kengistä? Muista kiinnittää huomiota ekologisesta nahasta valmistetut mustat sandaalit koristeellisilla olkaimillajoka täydentää mitä tahansa kesäasua hetkessä. 

Valitse kylminä päivinä saappaat, jotka päättyvät nilkan yläpuolelle. Valitse universaali, musta malli hopeiset soljet, jotka näyttävät loistavalta. Cowboy-saappaiden inspiroimat saappaat ilahduttavat ripauksella eleganssia ja sopivat täydellisesti muodollisiin retkiin epäsuotuisassa säässä. 

Jos etsit pitkälle naiselle tyylikkäitä, lyhyitä saappaita, joita voit käyttää esimerkiksi treffeillä tai kerhossa, valitse lakatut saappaat koristehelmillä. Tällainen päällisen pituus on yksinkertaisesti tehty naisille, jotka voivat ylpeillä korkeasta kasvusta! Valitse musta malli mustille sukkahousuille tai leggingseille ja viimeistele avoimet lahkeet beigenväriset nilkkurit. WOW-efekti taattu joka kerta! 

Tasakorkoiset kengät pyöristetty varvas- ja nilkkakiinnitys on seuraava liittolaisesi. Valitse väliltä klassiset pumput ja beige-ballerinat viehättävällä rusetilla.  

Neliönmuotoiset nenätyynyt on toinen vaihtoehto, joka toimii pitkille naisille. Ne sopivat parhaiten tyylikkäisiin tyylityksiin kiehtovia mokasiineja, valkoiset nilkkurit mukavassa tolppassaja nahkaiset tossut matalilla koroilla. Kun haluat, että elegantti tyylisi heijastelee kapinallista luonnettasi, tee se lakatut saappaat valkoisen ja mustan kontrastisävyissä.

Kiinnitä myös huomiota hienot siteet. Mene eteenpäin ja valitse väliltä neulat lihavoituissa väreissä ja matalat pumputluo häikäiseviä ilmeitä suurempiin uloskäynteihin.

Itseluottamus on avain menestykseen

Neuvomme avulla selviät varmasti vaikealta vaikuttavasta tehtävästä valita tyylikkäät kengät pitkälle naiselle. Muista, että itseluottamus on aina avain menestykseen. Jos löydät korkeat saappaat, jotka saavat sinut tuntemaan olosi hyväksi, älä missään tapauksessa luovu niistä vain siksi, että olet pitkä.