Yhdessä läpi maailman ... identtisissä kengissä


Jotkut parit, jotka etsivät täydellisiä kenkiä kihlakuvaukseen, valitsevat saman kenkämallin. Toiset taas käyttävät samanlaisia ​​leikkauksia päivittäin korostaakseen yhdessä kuljettua polkua maailman halki. Riippumatta siitä, mihin ryhmään kuulut, olet ehdottomasti kiinnostunut parin yhteensopivista kengistä. Tutustu oppaaseemme tehdäksesi parhaan valinnan.

Hienovaraista romantiikkaa

Jos etsit täydellistä ratkaisua näyttääksesi maailmalle romanttisen siteesi kumppanisi kanssa hienovaraisella tavalla, kengät tyylillä yhteensopiva auttaa varmasti saavuttamaan tämän vaikutuksen. Sen sijaan, että valitsisit t-paidat, joissa on näyttäviä printtejä tai täysin istuvia asuja, mene minimalistiseen suuntaan ja valitse samat kengät itsellesi ja toiselle puoliskollesi.

Tämä trendikäs trendi on tarpeeksi hienovarainen, jotta et näytä sarjakuvalta ja liian sokeriselta. Voitte molemmat silti käyttää tyyliteltyjä täysin omaan tyyliinne ja samalla näyttää, että teillä on enemmän kuin yhteisiä tunteita!

Idea (ei vain) sitoutumisistuntoon

Suunnitteletko kihlastuntoa ja mietit mitä tehdä saadaksesi romanttisen mutta ei keinotekoisen makean vaikutelman? Samat kengät parille ovat hitti.

Sinun tarvitsee vain valita punaiset nilkkalenkkarit tai valkoiset tennarit ja pukea päähän klassiset farkut ja suosikki T-paidat. Anna valokuvaajan tehdä työ, ja sinä vain pidät hauskaa ja nautit yhteisistä hetkistä objektiivin edessä. Unohtumattomat muistot ja loistavat otokset taattu! 

Muista, että pariskunnille sopivat kengät eivät toimi vain valokuvaussessioiden aikana. Myös ystävien samankaltaiset leikkaukset ovat loistava vaihtoehto, jonka ansiosta voit helposti korostaa yhteistä tietäsi maailman halki arjen tyyliteluissa.

Mitä kenkiä valita pariskunnille?

Koska trendi tyyli kengät yhteensopiva ystäville varasti sydämesi, olet varmasti miettinyt, mitkä mallit eivät näytä kitsiltä. Ajattelemme sinua, olemme laatineet oppaamme, joka varmasti helpottaa valintaasi. 

Ota aluksi huomioon jokaisen henkilökohtainen tyyli ja yksilölliset mieltymykset. Etsitkö molemmat vapaa-ajan jalkineita, jotka kulkevat mukanasi joka päivä? Tai ehkä pidät klassisista malleista, kun taas toinen puolisosi mieluummin rohkeita kuvioita ja värejä? Muista, että kengät tyylillä yhteensopiva niiden ei tarvitse olla täysin identtisiä. Ne voivat täydentää toisiaan väreillä tai yksityiskohdilla (esim. nauhat).

Valkoiset lenkkarit

Valkoiset lenkkarit ovat kenkiä, joita rakastavat sekä naiset että miehet. Tyylikkäät jalkineet katuvaatteet se toimii suosikkivaatteesi kanssa - farkuista verkkarit ja tyylikkäämpiin chinoihin. Valkoisten tennarien monipuolisuuden ansiosta sinä ja puolisosi voitte käyttää niitä melkein missä tahansa ja sovittaa ne helposti yksilölliseen tyyliisi ja suosikkiestetiikkaasi. 

Slip-ons

Liukua päälle slip-ons on mukavuuden ja mukavuuden olennainen osa. Jos molemmat arvostat tätä ominaisuutta päivittäin, mikään ei estä hankkimasta samanlaista mallia hänelle ja hänelle. Monia tämän tyylin kenkityylejä on saatavana versioina sukupuolineutraali, joten sinulla ei ole ongelmaa sovittaa samat kengät molemmille. Voit panostaa klassiseen mustaan ​​tai valita kuviollisemman mallin printeillä, jotka luovat silmänräpäyksessä täydellisen pohjan arkeen asuja

Värikkäät lenkkarit

Nilkkakorkeat lenkkarit ovat olleet olennainen osa tiukat univormut musiikkiyhtyeissä tai urheilujoukkueissa vuosikymmeniä. Mene askeleen pidemmälle ja käytä tätä trendiä tyyliteloissasi. Voit valita saman sävyn lenkkarit. Suosittu motiivi kihlastunnuksilla ovat punaiset nilkkurit, jotka näyttävät ilmiömäisiltä yhdessä mustien, istuvien housujen ja nahkaisen ramones-takin kanssa.

Raskaat saappaat

Raskaat sotilaatyyliset saappaat ovat toinen vaihtoehto hänelle ja hänelle. Näiden kenkien ansiosta voit antaa ainutlaatuisen tunnelman mihin tahansa tyyliin ilman paljon vaivaa. Herrat voivat käyttää niitä farkkujen ja T-paidan kanssa, ja naiset voivat leikkiä kontrasteilla yhdistäen niitä ilmaviin, kukkaisiin mekoihin.

Mukavat tossut

Jos et halua näyttää samalta ulkopuolelta, kokeile tätä trendiä omassa neljässä seinässäsi ja pue jalkaan mukavat tossut samalla kuviolla. Se voi olla hauska printti tai karvainen lemmikki. Loppujen lopuksi kaikki temput ovat kotona sallittuja! Valitse mikä vetoaa sinuun eniten ja nauti hurmaavasta ulkonäöstä, kun kokkaat yhdessä tai katsot suosikkisarjojasi.

Sopivat värit

Pariskuntien kenkien ei aina tarvitse näyttää samalta. Loppujen lopuksi makusi ja tyylisi voivat erota merkittävästi toisistaan. Sen sijaan, että ostaisit täsmälleen samat kengät molemmille, voit valita samanväriset kengät. Entä hänelle ruskeat oxfordit ja hänelle saman sävyiset broguet?

Parempi yhdessä!

Yksi asia, jonka voit tehdä osoittaaksesi loputtoman kiintymyksesi maailmalle, on käyttää samanlaisia ​​kenkiä. Varmista kuitenkin, että tunnet olosi mukavaksi käyttäessäsi niitä. Varaa aikaa valitaksesi jotain, joka vetoaa teihin molempiin ja joka saa sinut tuntemaan olosi mahdollisimman mukavaksi – olipa kyseessä sitten ammattikuvaus, treffit tai vain joka päivä. Olemme vakuuttuneita siitä, että oppaamme tekee tästä tehtävästäsi helpompaa. Onnea!