Yksi kengät, monia mahdollisuuksia - yli polvisaappaat


Ylipolven saappaat ovat erinomainen valinta syys- ja talvikauteen. Ne ovat erittäin monipuolisia ja sopivat hyvin myös hienojen asujen kanssa. Mikä parasta, he voivat lisätä WOW-efektin näihin yksinkertaisiin yksivärisiin ulkoasuihin. Nämä kengät tarjoavat sinulle paljon mahdollisuuksia! Inspiroidu.

Luotettava klassikko

Polven yli ulottuvat kengät ovat jokaisen tyylikkään naisen vaatekaapin perusta. Ne ovat luotettavia ja saavat yksinkertaisenkin asun näyttämään uskomattoman hoitavalta. Jos haluat aina tehdä vaikutuksen upealla ulkonäöllä, muista valita muskettisoturit. Ylipolven saappaat voidaan muotoilla niin monella tavalla, että löydät varmasti jotain itsellesi.

Mitä pitää ottaa huomioon ostaessa ylipolven saappaita?

Muskettisoturia ostettaessa kannattaa keskittyä useisiin näkökohtiin. Ensinnäkin kiinnitä huomiota materiaaliin. Mokkasaappaat näyttävät erittäin tyylikkäiltä, ​​mutta niissä saattaa olla tahroja, jotka ovat aiheutuneet jalkakäytävällä olevan tiesuolan vuoksi. Nahkaa on kuitenkin helpompi huoltaa.

Harkitse myös, pidätkö kengistä, joissa on tasapohjainen, korkokenkiä vai kenties pylväs. Riippuen siitä, missä aiot käyttää niitä, valitse pari, joka vastaa odotuksiasi. 

Kun valitset polvisaappaat, varmista, että ne ovat mukavat. Säädä koko hyvin ei vain jalan, vaan myös reiden ympäriltä. Painava päällinen ei vain näytä rumalta, vaan tekee jokaisesta kävelystä tällaisissa kengissä todellisen haasteen sinulle. Jos kuulut raskaampien naisten joukkoon tai sinulla on suhteellisen lyhyet jalat, muista tutustua vinkkeihimme, joista keskustelimme Tämä artikkeli.

Lue ja inspiroidu ideoistamme muotoiluun pääroolissa polven ylittävillä saappailla.

Neulotut yli polven saappaat

Neulottu mekko tai ehkä leggingsit ja ylimitoitettu'pusero, jonka alla puet valkoista paitaasi? Neuleet ja polvisaappaat ovat täydellinen kaksikko! Näin pukeutuneena voit mennä sekä töihin että kävelylle kaupungilla.

Urbaanityyliset ylipolven saappaat

Etsitkö muskettisoturien kanssa asua, joka heijastelee täydellisesti urbaania tyyliä? Valitse mekko, joka näyttää collegepaidalta. Mukavat taskut, sateelta suojaava huppu ja polvisaappaat ovat täydellinen valinta kävelylle kaupungilla. Kylminä päivinä käytä bomber-takkia tai bomber-takkia olkapäilläsi. Jos haluat vieläkin urbaanimpaa tyylikkyyttä, muista ottaa mukaan nahkainen reppu saappaihisi sopivassa sävyssä.

Polven yli ulottuvat saappaat treffeille

Etsitkö täydellistä asua treffeille? Aloita polvisaappaat. Nämä kengät ovat erittäin seksikkäitä ja antavat sinulle varmasti itseluottamusta. Lisäksi voit käyttää joustavaa midihametta tai nahkaista minihametta ja istuvaa villapaitaa. Maalaa huulet punaisiksi, ota käsilaukku ketjuun ja käytä koruja yhteensopivissa väreissä.

Ylipolven saappaat ja maximekko

Pitkät, ilmavat mekot eivät ole varattu vain kesä- ja kevätkuukausille. Voit käyttää niitä menestyksekkäästi myös syksyllä ja talvella, kunhan käytät alla lämpimiä sukkahousuja. Muskettisoturit sopivat täydellisesti tällaiseen mekkoon. Valitse ruskea, musta tai beige ja nauti täydellisesti yhteensopivuudesta.

Ylipolven saappaat leggingseihin

Jos pidät mukavuudesta, kokoelmassasi on oltava runsaasti leggingsejä. Vahattu, uurrettu tai ehkä puuvilla? Riippumatta siitä, kumman valitset tänään, ylipolven saappaat täydentävät niitä täydellisesti. Jos olet menossa toimistoon, valitse yläosaksi löysä paita. Kiinnitä se korkealle niskasta ja solmi hiuksesi klassiseen nutturaan muodikkaalla soljella. Pienet korvakorut ja kultainen kello tuovat tähän asuun entistä tyylikkäämpää.

Polven yli ulottuvat saappaat yksiväriseen muotoiluun

Jos käytät yksiväristä ilmettä, voit mennä kahteen suuntaan. Yksi niistä on yhtenäisyys. Varmista, että kaikki asusi osat ovat samanvärisiä. Antaa sille ulottuvuutta ja omaperäisyyttä Katso'owi, yhdistä erilaisia ​​tekstuureja. Sileä puuvilla ja liukas iho? Tai ehkä kiiltävät leggingsit ja mokkasaappaat?

Toinen vaihtoehto on murtaa yksivärinen. Valitse valkoiseen tyyliin kontrastiväriset mustat muskettisoturit ja kiinnitä musta vyö vyötärölle, jotta kokonaisuus olisi mahdollisimman yhtenäinen ja tehokas.

 

Ylipolven saappaat rock- ja tyttömäisinä versioina

Auttaaksemme sinua valitsemaan täydelliset polvisaappaat, olemme laatineet valikoiman suosikkimallejamme. Valitse rock tai mykistetty versio ja nauti jumalallisesta lookista.

Jos etsit kenkiä, jotka lisäävät asuun kiiltoa hetkessä, lyö vetoa ekologisesta nahasta valmistettu malli paksulla pohjalla. Nämä kengät näyttävät upeilta juhlissa ja konserteissa, mutta eivät välttämättä sovellu toimistoon. Jos haluat samanlaisen muskettisoturityylin, joka on monipuolisempi, valitse musta saappaat trapper-pohjalla.

Pidätkö muodokkaiden jalkojen paljastamisesta? Valita beige-muskettisoturitjoka sopii hyvin nude-sukkahousujen ja lyhyiden mekkojen ja hameiden kanssa. Älä huoli, vaikka sinulla ei olisikaan jalkojasi taivaaseen. Tämä kenkäsävy pidentää niitä optisesti huolimatta merkittävästä pituuden noususta, ja matala kantapää läpäisee kokeen joka päivä.