Adanex Tossut Varvastossut sininen musta valkoinen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Kenkien, joissa kuljemme ympäri taloa, tulee olla ennen kaikkea mahdollisimman mukavia ja - kun ne ovat talvivaatteita - myös lämpimiä. Ne on suunniteltu suojaamaan jalkaa kylmältä talvelta, joten sisätossut on hyvä olla päällystetty pehmeällä ja lämpimällä materiaalilla. Tossujen yläosa on peitetty muodikkaalla norjalaisella kuviolla, mikä tekee niistä vieläkin enemmän assosioituneen talveen.


Nämä tossut ovat erittäin mukavat, mutta niissä on myös mielenkiintoinen, alkuperäinen leikkaus. Niissä on nimittäin melko voimakkaasti leikattu etuosa ja ne sopivat täydellisesti jalan etuosaan, minkä ansiosta meillä on sellainen vaikutelma, että kävelemme lämpimissä kotijalkineissa ja näytämme kuin olisimme jalassamme sukat. Tällaiset naisten kengät ovat erittäin kestäviä, mikä on niiden suurin etu, koska vietämme niissä useita tunteja päivässä kävellen useita kilometrejä asunnon ympäri joka päivä. Kannattaa panostaa yhteen kunnolliseen tossuun muutaman vuoden välein, jonka ansiosta jalkamme on aina kunnolla suojattu kylmältä ja mukavasti kengissä.

  • Ulompi materiaali: Kangas
  • Pohjallinen materiaali: muut
  • Hallitseva kuvio: ilman mallia
  • Väri: sininen musta Valkoinen
  • Lisäominaisuuksia: puute

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
Suosittelen sydämellisesti! Ostetut tavarat ovat 100% yhdenmukaisia ​​kuvauksen, kulttuurisen ja ongelmattoman yhteydenpidon, laajan ilmoitusjärjestelmän ja välittömän toimituksen kanssa.