Alkoholiton befado 002P037 ruskea musta

Tuote ei ole saatavilla ;(

**Befado - Kävelytuolit 002P037 ruskean ja mustan sävyissä**

Kun lapsemme alkavat tutustua maailmaan, jokainen uusi seikkailu on valtava tapahtuma heille ja meille. Tänä poikkeuksellisena aikana on tärkeää tarjota lapsellemme maksimaalista mukavuutta ja turvallisuutta. Befadon ruskean ja mustan väreillä olevat kävelytuolit 002P037 ovat täydellinen tapa suojata pieniä jalkoja jo ennen kuin lapsemme alkavat ottaa ensimmäisiä askeleitaan omin avuin.

Keveys ja ergonomia ovat näiden kävelylenkkien tärkeimmät ominaisuudet, ja ne ovat erittäin ystävällisiä vauvojen herkälle iholle. Joustavan sukan ja luistamattoman pohjan käytön ansiosta nämä jalkineet eivät ainoastaan ​​rasita lapsen jalkaa, vaan takaavat myös vakauden, mikä on erittäin tärkeää rattaissa kävellessä tai lattialla leikkiessä.

Befado kävelylenkkien ainutlaatuisuus piilee niiden muodossa. Ne mukautuvat jalkaan ilman paineen tai siirtymisen riskiä, ​​mikä on korvaamaton etu liikkuvalle vauvalle. Lasten turvallisuus on aina etusijalla, ja Befado tietää sen erittäin hyvin. Siksi se käyttää TPE-materiaalia pohjan valmistukseen, joka on turvallinen, kestävä ja kierrätettävä, pitäen näin huolta planeettamme.

Toimivuus ei tietenkään ole kaikki kaikessa! Niechodki 002P037 on koristeltu hauskalla eläinkuviolla, joka varmasti kiinnittää uteliaan vauvan huomion ja tulee viehättäväksi yksityiskohdaksi lasten vaatekaappiin.

Ruskea variantti mustilla korosteilla tekee kävelykengistä yleismaailmalliset ja sopivat sekä pojille että tytöille. Ne on valmistettu pehmeästä kankaasta, mikä lisää käyttömukavuutta entisestään. Lisäksi perinteisen kiinnityksen puuttuminen helpottaa vanhempien kenkien pukemista ja riisumista nopeasti ja helposti.

Befado-rattaat ovat ihanteellinen ratkaisu vanhemmille, jotka etsivät korkealaatuisia, ympäristöystävällisiä tuotteita pienille tutkimusmatkailijoille. Riippumatta siitä, etsitkö tossuja kotikäyttöön vai ulkokäyttöön suojaavia tossuja - nämä tossut tekevät työnsä täydellisesti ja takaavat hymyn lapsesi kasvoille.

  • Merkki: muut
  • Väri: Ruskea musta
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pojat Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Toinen

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|