Befado keltaiset lasten kengät 250P093 sininen harmaa monivärinen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado keltaiset lastenjalkineet 250P093 on täydellinen ratkaisu aktiivisille, energisille lapsille, jotka tarvitsevat mukavat ja turvalliset jalkineet kesään, täynnä seikkailuja.

Nämä värikkäät sandaalit on valmistettu herkkiä pieniä jalkoja silmällä pitäen, ja niissä yhdistyvät toiminnallisuus ja viehättävä muotoilu. Siniset ja harmaat sävyt, joita täydentävät moniväriset aksentit, vetoavat varmasti pieniin tutkimusmatkailijoihin ja lisäävät viehätysvoimaa mihin tahansa lasten tyyliin.

Befado-tuotteet ovat kuuluisia lasten jalkojen terveestä kehityksestä huolehtimisesta, ja malli 250P093 on tästä täydellinen esimerkki. Ilmavasta puuvillakankaasta valmistetut päälliset eivät ainoastaan ​​takaa korkeaa hygieniaa, vaan tarjoavat myös jaloille tarvittavat hengitysolosuhteet, mikä on tärkeää lämpiminä päivinä.

Flex-B-järjestelmä on näiden sandaalien innovatiivinen ominaisuus, jonka avulla ne voidaan taivuttaa oikeaan paikkaan ortopedin suositusten mukaan, mikä varmistaa jalan oikean asennon kävellessä. Tämä tekee Befadon keltaisista lasten kengistä paitsi mukavat, myös tukevat taaperon tervettä kehitystä.

"Terveen jalkamerkki" -sertifikaatti on lisävahvistus siitä, että kengät ovat asiantuntijoiden suosittelemia ja nuorten käyttäjien tarpeita. Lisäedut, kuten keltainen sisäpohja pohjassa, joka on merkki tuotteen aitoudesta, ja jäykkä kantapää, joka takaa riittävän vakauden, erottavat nämä sandaalit kilpailevista tarjouksista.

Velcro-tyyppinen kiinnitys ei ole vain käytännöllinen, vaan antaa lapsille mahdollisuuden pukea ja riisua kenkiä itsenäisesti, mikä on jälleen askel kohti itsenäisyyttä.

Ne on omistettu pojille, mutta universaalit värit ja muotoilu sopivat myös monien tyttöjen asuihin. Befado keltaiset lastenkengät 250P093 ovat ehdottomasti loistava valinta vanhemmille, jotka arvostavat lapsensa terveyttä ja mukavuutta yhtä paljon kuin muodikasta ja tyylikästä ulkonäköä.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Väri: sininen harmaa monivärinen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pojat
  • Lukon tyyppi: Velcro

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|