Befado keltaiset lasten kengät 350P013 sininen harmaa monivärinen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado – Värikkäät sandaalit taaperoille lämpiminä päivinä

Kesä on lasten ulkoilun ja loputtoman seikkailun aikaa. Jokaisen lasten asun avainelementti näihin tilaisuuksiin on sopivat kengät, jotka tarjoavat mukavuutta ja suojaa herkille jaloille. Befado, tunnettu ja arvostettu jalkinemerkki, esittelee mallin 350P013 - keltaiset lasten kengät, joille on ominaista kirkkaat kesävärit: sininen, harmaa ja moniväriset aksentit.

Befado-lasten tossut on suunniteltu aktiivisille lapsille, jotka tarvitsevat mukavia ja turvallisia jalkineita. Pehmeä, puuvillainen päällinen ei vain näytä kauniilta, vaan ennen kaikkea takaa erinomaisen ilmankierron, joten lapsesi voi leikkiä koko päivän murehtimatta hikoilevista jaloista.

Innovatiivinen pohja Flex-B-järjestelmällä on toinen näiden värikkäiden sandaalien etu. Tämä järjestelmä mahdollistaa jalkineiden joustavuuden optimaalisesti strategisessa paikassa, mikä on ortopedien suositusten mukainen. Näin varmistetaan lapsen jalan luonnollinen kehitys ja tuki kävellessä.

Befado panostaa myös aitouteen – keltainen sisäpohja pohjassa todistaa tuotteen omaperäisyyden ja samalla kertoo sen kuulumisesta sertifioitujen jalkineiden ryhmään. Vanhemmat voivat olla varmoja lapsensa terveydestä ja oikeasta asennosta, koska Befado-sandaaleissa on "Terve jalka" -merkki ja ne ovat asiantuntijoiden suosittelemia.

Käytännöllinen tarrakiinnitys mahdollistaa kenkien pukemisen ja riisumisen, mikä on tärkeä osa itsenäisyyden opettamista. Jäykkä kantapää ja nahkainen pohjallinen ovat lisäetuja, jotka varmistavat jalan vakauden ja terveyden.

Sandaalit ovat saatavilla pojille, ja niitä on saatavana muodikkaissa väreissä, jotka sopivat helposti moniin asuihin. Niistä tulee pian välttämätön osa lomamatkoja ja jokapäiväistä hauskanpitoa. Valitsemalla Befado-tuotteen vanhemmat panostavat paitsi tyylikkääseen ulkonäköön myös lastensa terveyteen.

Befado keltaiset lasten jalkineet 350P013 on täydellinen yhdistelmä toimivuutta, mukavuutta ja turvallisuutta, joka vetoaa varmasti sekä vanhempiin että heidän energisiin lapsiinsa.

---

Huomaa, että yllä luetellut jalkineiden ominaisuudet ovat yhdenmukaisia ​​luetteloimiesi ominaisuuksien kanssa - todellisella tuotteella voi olla erilaisia ​​ominaisuuksia.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Nahkainen pohjallinen Terve jalka merkki
  • Väri: sininen harmaa monivärinen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pojat
  • Lukon tyyppi: Velcro

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
minä suosittelen
|
|