Befado lasten kengät 109P161 harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado 109P161 lasten kengät - Mukavuutta ja tyyliä pienimmille

Oikeiden jalkineiden valinta lapsille on perusta heidän jalkojensa asianmukaiselle kehitykselle. Befado, tunnettu puolalainen lasten kenkien valmistaja, tuo markkinoille 109P161-mallin - balerinatossut, joissa yhdistyvät estetiikka ja toiminnallisuus, jotka sopivat täydellisesti aktiivisille tytöille.

Nämä harmaat tossut on suunniteltu kasvavien lasten tarpeita ajatellen ja ne täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset. Turvallisuus jokapäiväisessä leikissä on tärkeää, minkä vuoksi jalkineissa on joustava, liukumaton termokumista valmistettu pohja, joka on profiloitu lapsen jalkaan. Tämä materiaali ei ainoastaan ​​takaa pitoa, vaan on myös kestävä ja kulutusta kestävä.

Tarranauhalla kiinnitetyt tossut helpottavat pienimpienkin kenkien pukemista jalkaan ja opettavat heille itsenäisyyttä. Jäykkä kantapää tukee optimaalisesti jalkaa estäen sitä taipumasta, mikä on erittäin tärkeää intensiivisen kasvun aikana.

Tossujen klassinen harmaa väri sopii moneen tyyliin, ja muodikkaimmat kuviot lisäävät charmia ja korostavat pienen käyttäjän luonnetta. Tuotannossa käytetyt kankaat ovat houkuttelevia ja korkealaatuisia, mikä takaa kestävyyden ja käyttömukavuuden koko päivän.

Pehmeä ja ilmava parhaasta puuvillasta valmistettu pohjallinen varmistaa oikean ilmaston kengän sisällä ja suojaa lasta jalkojen liialliselta hikoilulta. Kaikki tämä tarkoittaa, että Befado-jalkineet tukevat käytännöllisen käytön lisäksi myös jalan tervettä kehitystä - tämän vahvistaa arvostettu "Healthy Foot" -sertifikaatti.

Befado 109P161 -tossut ovat siksi erinomainen valinta kotikäyttöön, mutta myös takapihalle, jossa lapset viettävät suuren osan ajastaan ​​tutustuen maailmaan leikin kautta. Saatavana lasten kategoriassa, ne on omistettu tytöille ja tarrakiinnityksen ansiosta ne ovat erittäin käytännöllisiä jokapäiväisessä käytössä.

Korostetaan vielä kerran: lasten jalkojen terveyden ja mukavuuden ylläpitäminen on Befadon missiona. Befado on toimittanut laadukkaita tuotteita jo vuosia, saavuttaen vanhempien luottamuksen ja lasten iloiset hymyt.

  • Väri: harmaa
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Merkki: puute
  • Materiaali: Kangas

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|