Befado lasten kengät 251Q095 harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado lasten jalkineet mallilla 251Q095 ovat erinomainen tarjous nuorille fyysisen toiminnan harrastajille, jotka arvostavat sekä mukavuutta että muodikasta ulkonäköä. Esitellyt kengät neutraalissa, harmaassa värissä tarjoavat laajat mahdollisuudet sovittaa yhteen moniin lasten urheilutyyleihin, ja niiden sisältämät mielenkiintoiset kuviot herättävät varmasti huomiota ja lisäävät charmia jokaiseen pikku fashionistaan.

Yksi näiden jalkineiden tärkeimmistä eduista on paksumpi pohja, joka ei ole vain kestävä ja kestävä, vaan tarjoaa myös erinomaisen pehmusteen juoksun tai muun ulkoilun aikana. Litteä pohja varmistaa turvallisen otteen ja tasapainon, mikä on erittäin tärkeää lapsen jalan kehittyvän jalan kannalta.

Befado 251Q095 kengät on suunniteltu pienille, aktiivisille käyttäjille. Velcro-kiinnitysjärjestelmän ansiosta nuoremmatkin tytöt voivat helposti pukea ja riisua ne, mikä auttaa kehittämään itsenäisyyttä. Joustavat kuminauhat, joihin nauhat yleensä sijoitetaan, varmistavat entistä paremman istuvuuden erikokoisiin ja -muotoisiin jalkoihin varmistaen, että kengät istuvat tukevasti ja mukavasti.

Ilmavista kankaista valmistetut Befado-kengät takaavat lapsen jaloille riittävän ilmankierron, mikä on äärimmäisen tärkeää varsinkin lisääntyneen aktiivisuuden aikana tai lämpiminä päivinä. Tämän ansiosta pienet jalat voivat "hengittää", mikä tarkoittaa hygieniaa ja vähentää ärsytyksen tai ylikuumenemisen riskiä.

Kengät on varustettu jäykällä kantapäällä, joka suojaa ja tukee lapsen kantapäätä estäen sitä kohdistumasta väärin. On myös syytä kiinnittää huomiota arvostettuun Healthy Foot -merkkiin, joka vahvistaa, että Befado-jalkineet ovat läpäisseet tiukat testit ja ne on tunnustettu ergonomisiksi ja ystävällisiksi lasten jalkojen kehitykselle.

Lasten tossujen kategoriassa Befado-tuotemerkki on vanhemmat arvostanut jo pitkään korkeasta laadustaan, turvallisuudestaan ​​ja houkuttelevasta muotoilustaan. Malli 251Q095 ei ole poikkeus, ja se sopii täydellisesti lasten jalkineiden tiukkoihin kriteereihin. Täydellinen pienille tytöille, jotka haluavat tuntea olonsa erityiseksi sekä leikkikentällä että jokapäiväisessä toiminnassa.

  • Lisäinformaatio: Terve jalka merkki Jäykkä kantapäälaskuri
  • Merkki: puute
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Materiaali: Kangas
  • Väri: harmaa

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
Minä suosittelen.
|