Befado lasten kengät 114X437 sininen vaaleanpunainen monivärinen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado, tunnettu lasten kenkien valmistaja, esittelee 114X437 mallin - värikkäät ja mukavat kengät, jotka sopivat täydellisesti lastentarhaan pikkutytöille. Ne erottuvat houkuttelevalla suunnittelullaan sinisen, vaaleanpunaisen ja monivärisillä lisäyksityksillä, joten ne eivät ole vain tyylikkäitä, vaan myös toimivia - vastaus nuorimpien tarpeisiin.

Mukavuus ja hygienia ovat etusijalla, jotka Befado asettaa etusijalle lasten kenkien suunnittelussa, minkä vuoksi kenkien päälliset on valmistettu hengittävästä puuvillakankaasta. Tämä materiaali ei vain takaa ilmankiertoa, vaan on myös miellyttävä koskettaa ja ystävällinen lapsen herkälle iholle, mikä on erittäin tärkeää päiväkodin aktiivisina tunteina.

Lasten oikean kehityksen ja mukavuuden varmistamiseksi Befado kiinnittää paljon huomiota jalkineiden ergonomiaan. Kengät sopivat hyvin pieniin jalkoihin, vaikka ne olisivat kapeammat. Ne pienentävät optisesti jalkaa, mikä voi olla tärkeää vanhemmille, jotka välittävät lapsensa jalan esteettisestä ulkonäöstä. Jäykkä kantapää takaa riittävän tuen kantapäälle, mikä on ratkaisevan tärkeää jalan asianmukaiselle kehitykselle ja asentovirheiden välttämiselle.

Ystävällinen tarrakiinnitysjärjestelmä helpottaa lapsen kenkien pukemista ja riisumista itsenäisesti, mikä kehittää hänen motorisia taitojaan ja antaa hänelle itsenäisyyden tunteen. Lisäksi värikkäät ja intuitiiviset kiinnikkeet rohkaisevat lapsia oppimaan ja kokeilemaan.

Befado-kengät eivät ole vain mukavia ja kauniisti suunniteltuja, vaan ennen kaikkea turvallisia. Heillä on Healthy Foot Sign -sertifikaatti, joka takaa, että he ovat käyneet ortopedisessa tarkastuksessa ja ovat asiantuntijoiden suosittelemia. Tämän ansiosta vanhemmat voivat olla varmoja, että he ovat valinneet jalkineet, jotka tukevat lasten jalkojen tervettä kehitystä.

Valmistaja Befado antaa vanhemmille ja huoltajille paitsi jalkineita, myös mielenrauhaa tarjoamalla tuotteen, jossa yhdistyvät tarvittavat toiminnot: terveys, mukavuus, riippumattomuus ja turvallisuus pienimmille käyttäjille. Befado lasten kengät 114X437 ovat täydelliset tossut jokaiselle pienelle esikoululaiselle, joka haluaa tuntea olonsa erityiseksi joka päivä.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Väri: sininen vaaleanpunainen monivärinen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|