Befado lasten kengät 251Y162 sininen vaaleanpunainen monivärinen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Tunnettu lasten jalkineiden valmistaja Befado esittelee mallin 251Y162 - värikkäät, mukavat ja terveelliset tossut pienimmille käyttäjille. Tämä iloinen kenkädesign on luotu pienten jalkojen mukavuuteen ja turvallisuuteen leikkiessään päiväkodissa, kotona tai muissa jokapäiväisissä toimissa.

251Y162-sarjan Befado-kengät erottuvat ensisijaisesti toimivuudestaan. Joustava, kevyt pohja takaa, että kengät eivät vain sovi täydellisesti pienen jalan muotoon, vaan mahdollistavat myös liikkumisvapauden joka vaiheessa, mikä on erittäin tärkeää esikoululaisen energisessä leikissä.

Tämän mallin ominaispiirre on hengittävien puuvillakankaiden käyttö sekä vuorissa että kengän yläosassa. Tämä ratkaisu varmistaa korkean ilmanläpäisevyyden, mikä auttaa säilyttämään terveen ja kuivan jalkojen ihon, ehkäiseen liiallista hikoilua ja epämiellyttävien hajujen muodostumista.

Befado keskittyy myös lasten itsenäisyyteen. Intuitiivisten tarrakiinnitysten ansiosta pienet voivat helposti pukea ja riisua kengät omin voimin, mikä on tärkeä tekijä itsenäisyyden ja motoristen taitojen kehittämisessä.

"Terveen jalkojen merkki" -sertifikaatti vahvistaa, että Befado huolehtii lasten jalkojen oikeasta kehityksestä. Mallissa 251Y162 on jäykkä kantapää, joka vakauttaa kantapäätä ja estää sitä luistamasta, mikä on erityisen tärkeää asentovirheiden ehkäisyssä.

Kenkien muotoilu tekee vaikutuksen paitsi toiminnallisuudellaan myös estetiikalla. Värivaihtoehto sinisen ja vaaleanpunaisen sävyissä yhdistettynä moniväriseen kuvioon vetoaa varmasti jokaiseen pikkutyttöyn ja lisää viehätysvoimaa lasten tyyliin.

Befado lasten jalkineet 251Y162 on täydellinen valinta jokaiselle tytölle, joka rakastaa värikkäitä, mukavia ja terveellisiä kenkiä kaikenlaiseen toimintaan. Leikkiipä sitten leikkikentällä tai päiväkodin pöydässä – nämä tossut täyttävät varmasti sekä lasten että heidän vanhempiensa odotukset.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Tuottajakoodi: BM105864
  • Väri: sininen vaaleanpunainen monivärinen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|