Befado lasten kengät 114X459 sininen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado lasten kengät 114X459 sininen - Täydelliset kengät aktiiviselle esikoululaiselle

Oikeiden jalkineiden valinta taaperolle, joka kokee uuden seikkailun päiväkodissa joka päivä, on tärkeää hänen mukavuuden ja terveen kehityksensä kannalta. Pikkujalkojen hoidosta tunnettu tuotemerkki Befado on luonut 114X459 lasten kenkämallin, jossa yhdistyvät täydellisesti toimivuus, mukavuus ja turvallisuus.

Mukavuus tulee ensin

Befado-kengät on suunniteltu varmistamaan korkein mukavuus jopa suurimman päiväkotihulluuden aikana. Hengittävät puuvillakankaasta valmistetut päälliset takaavat hygienian ja tuoreuden leikin intensiteetistä riippumatta. Pehmeä materiaali estää hankausta ja antaa ilman kiertää vapaasti, mikä on erityisen tärkeää lämpiminä päivinä.

Sopii täydellisesti

Befado 114X459 ovat kengät, jotka sopivat helposti mihin tahansa jalkaan - sekä kapeampaan että pienempään, mikä tarjoaa vakaan tuen ja lisää itsevarmuutta liikkuessa. Lisäksi huolellisesti muotoiltu muotoilu saa kengän optisesti pienentämään jalan kokoa rajoittamatta sen luonnollisia liikkeitä.

Pikkulapsen itsenäisyys

Mallissa 114X459 käytetty tarranauha helpottaa lasten kenkien pukemista ja riisumista itsenäisesti, mikä kehittää heidän kädentaitojaan ja edistää itsenäisyyttä. Tämä on tärkeä ominaisuus vanhemmille, jotka haluavat tukea lastaan ​​itsenäisyyden oppimisessa.

Turvallisuus ennen kaikkea

Päiväkodin kenkien tulee olla paitsi mukavia, myös ennen kaikkea turvallisia. Siksi malli 114X459 on varustettu jäykällä kantapäällä, joka vakauttaa jalkaa ja estää vääntymisen. Ortopedien todistukset ja suositukset vahvistavat, että Befado-kengät on mukautettu lasten kehittyvien jalkojen tarpeisiin.

Tuotteen parametrit

Valmistaja Befado takaa kenkiensä korkean laadun, mikä näkyy saatavilla olevissa tiedoissa:

- Luokka: Lapset » Lapsille » Lasten tossut

- Väri: Sininen – energinen ja helppo yhdistää eri tyyleihin.

- Materiaali: Kangas – joustavaa ja ilmavaa puuvillaa.

- Sukupuoli: Tytöt - suunniteltu pienille tyylikkäille tytöille.

- Kiinnitystyyppi: Velcro - helpottaa käyttöä pienimmille.

- Tuotteen paino yksittäispakkauksella: 0,4 - keveys, joka ei rasita lapsen jalkoja.

Befado 114X459 siniset päiväkodin kengät ovat erinomainen valinta vanhemmille, jotka haluavat tarjota lapselleen korkeimman tason mukavuuden ja turvallisuuden päiväkodin seikkailujen aikana.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri
  • Väri: sininen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.4

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|