Befado lasten kengät 114X462 vaaleanpunainen harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado lasten kengät 114X462 vaaleanpunainen harmaa – Täydelliset päiväkotimatkoille

Lasten kengät eivät ole vain osa pukeutumista, vaan ennen kaikkea tärkeä tekijä, joka vaikuttaa lasten terveeseen kehitykseen. Päiväkodin kenkien tulee vastata moniin haasteisiin: olla mukavat, soveltuvat voimakkaaseen leikkiin ja tukevat terveitä jalkoja. Tunnetun Befadon valmistajan 114X462 vaaleanpunainen harmaa malli on takuu, että nämä odotukset täyttyvät.

Huolellisesti valmistetut, hengittävistä puuvillakankaista valmistetut päälliset ovat synonyymi hygienialle ja mukavuudelle kaikissa tilanteissa. Tämä luonnonmateriaali tarjoaa hengittävyyttä ja auttaa pitämään jalkojen oikean lämpötilan, mikä on erittäin tärkeää koko päiväkodin toimintaa täynnä olevan päivän ajan.

Kengän muoto on suunniteltu sopimaan täydellisesti pieniin jalkoihin, myös kapeampiin tai pienempiin. Jalan optinen pienennys antaa vaikutelman hyvännäköisistä jalkineista, jotka eivät rajoita liikettä, mahdollistaen vapaan leikin ja maailman tutkimisen.

Befado, joka välittää nuorimpien itsenäisyydestä, loi kengät niiden pukemisen helppoutta ajatellen. Velcro-kiinnitysjärjestelmä on ratkaisu, jonka avulla pienimmätkin käyttäjät voivat nauttia onnistumisen tunteesta, kun he valmistautuvat lähtemään yksin.

Turvallisuusnäkökohta on valmistajan prioriteetti. Jäykkä kantataskuri takaa riittävän tuen kantapäälle, ja Befado-jalkineet ortopedien sertifikaateilla ja suosituksilla ovat synonyymi terveelle valinnalle lapsen kehittyvälle jalalle.

Värit hallitsevat pastellin vaaleanpunainen ja universaali harmaa luoden viehättävän, mutta myös käytännöllisen muotoilun, joka miellyttää moderneja tyttöjä. Tuotteen paino yksittäispakkauksella, vain 0,4 kg, korostaa näiden päiväkotitossujen keveyttä ja rasittamattomuutta.

Befado lasten jalkineet 114X462 ovat täydellinen ratkaisu vanhemmille ja heidän lapsilleen, jotka arvostavat terveyttä, mukavuutta ja tyyliä yhdessä. Tarjoamalla lapsille sopivat jalkineet, annamme heille parhaan alun jokapäiväiseen seikkailujen täyttämään maailmaan.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri
  • Väri: vaaleanpunainen harmaa
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.4

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|