Befado lasten kengät 212P070 vaaleanpunainen harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado 212P070 lasten kengät viehättävässä vaaleanpunaisen ja harmaan sävyissä ovat täydellinen valinta lapsellesi, joka ottaa ensimmäisiä, mutta myös kaikkia myöhempiä askeleita maailmassa. Vastuullisina vanhempina ja huoltajina tiedämme, kuinka tärkeää on tukea lasten tervettä kehitystä, ja Befado-kengät on tehty tätä ajatellen.

Nämä tytöille suunnitellut hauskat ja käytännölliset tossut ovat ortopedisten asiantuntijoiden suosittelemia ja niillä on sertifikaatit, jotka takaavat niiden korkean laadun. Vakuutamme, että pienen tutkimusmatkailijan dynaamista elämää ajatellen Befado-kenkien pohja on suunniteltu kevyeksi ja joustavaksi. Näin pienet jalat voivat liikkua luonnollisesti ja olla joustavia juoksussa, hyppääessä ja missä tahansa muussa seikkailussa.

Jalkineiden päällinen on valmistettu korkealaatuisista, hengittävistä puuvillakankaista, mikä on erittäin tärkeää arjen hygienian ja käyttömukavuuden kannalta. Huolehdimme siitä, että lapsen iho pääsee hengittämään vapaasti ja että kengät eivät aiheuta ärsytystä intensiivisimpänäkään leikkipäivänä.

Suunnittelimme nämä erikoistossut pienille individualisteille, jotka haluavat erottua joukosta. Harmaa väri on klassinen pohja, jota kauniisti elävöittävät vaaleanpunaiset elementit ja oranssit yksityiskohdat, mikä antaa kengille iloisen ja hauskan luonteen. Muotoilun täydentäminen jäykällä kantapäällä takaa kunnollisen nilkan tuen ja suojan vammoilta.

Tarrakiinnitetyt Befado 212P070 -jalkineet takaavat helppokäyttöisyyden myös pienimmille käyttäjille. Näin lapsi voi pukea ja riisua kengät itsenäisesti, mikä auttaa kehittämään taitoja ja edistää itsenäisyyttä.

Tuotteen paino yksittäispakkauksella on vain 0,4 kg, mikä tekee näistä tossuista erittäin kevyitä ja käytännöllisiä kuljetettavaksi niin lomalle kuin päiväkotiin tai kouluun.

Befado-valmistaja on nauttinut vanhempien luottamuksesta jo vuosia tarjoten jalkineita, jotka eivät ole vain kauniita, vaan ennen kaikkea turvallisia ja hyviä kehittyvien jalkojen terveydelle. Valitsemalla Befado 212P070 -tossut, valitset lapsellesi todistettua laatua.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri
  • Väri: vaaleanpunainen harmaa
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.4

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|