Befado lasten kengät 116X291 harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado lasten kengät 116X291 harmaa - Mukavuutta ja turvallisuutta pienimmille

Oikeiden jalkineiden valinta lapsille on yksi jokaisen vanhemman tärkeimmistä tehtävistä. Oikeat kengät eivät ainoastaan ​​tarjoa mukavuutta, vaan vaikuttavat myös lapsen jalkojen ja asennon oikeaan kehitykseen. Siksi Befadon tarjous, malli 116X291 harmaana, on erinomainen valinta pienille maailman tutkimusmatkailijoille.

Nämä täydellisesti suunnitellut lasten tossut ovat synonyymi mukavuudelle ja toimivuudelle. Jalkineiden hyvin harkittu rakenne kevyellä, joustavalla ja ilmavalla pohjalla takaa liikkumisvapauden minkä tahansa toiminnan aikana. Joustonauhalla varustetun joustavan kiinnikkeen käyttö antaa lapselle mahdollisuuden pukea ja riisua kengät nopeasti ja itsenäisesti, mikä on erittäin tärkeää leikkiessä tai päiväkodissa.

Befado-kengät on varustettu jäykällä kantapäällä, joka yhdessä vakaiden sivujen kanssa varmistaa jalan erinomaisen vakautuksen, mikä on ratkaisevaa pienten jalkojen kunnollisen kehityksen ja terveyden kannalta. Laadukkaista puuvillakankaista valmistetut päälliset antavat jaloille hengittävyyden ja mukavuuden, mikä on erityisen tärkeää pitkien, hauskanpitoa ja oppimista täynnä olevien päivien aikana.

Turvallisuus on etusijalla, minkä vuoksi Befado 116X291 kengillä on tarvittavat sertifikaatit ja ortopedit suosittelevat niitä. Tämän ansiosta vanhemmat voivat olla varmoja siitä, että heidän lapsensa käyttävät terveydelleen ja kehitykselleen sopivat kengät.

Saatavana neutraalissa harmaan värissä, ne sopivat moniin asuihin ja ilahduttavat monia tyttöjä monipuolisuudellaan ja tyylillään. Lisäksi tuotteen pieni paino pakkauksen kanssa, joka on vain 0,4 kg, tekee kengistä erittäin kevyet eivätkä rasita pieniä jalkoja arjen seikkailuissa.

Valitessaan Befadon vanhemmat investoivat korkealaatuisiin puolalaisiin lasten jalkineisiin, joissa yhdistyvät käytännöllisyys, turvallisuus ja käyttömukavuus. Befado 116X291 lasten tossut ovat täydellinen ratkaisu jokaiselle esikoululaiselle, ja ne takaavat terveet ja onnelliset ensimmäiset askeleet koko päiväksi.

  • Merkki: puute
  • Lukon tyyppi: Supistavat kumit
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.4
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri
  • Väri: harmaa
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|