Befado lasten kengät 116Y298 laivastonsininen harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

Kengät ovat erottamaton osa lasten vaatekaappia, ja lasten jalkineita valittaessa kannattaa huomioida paitsi houkutteleva ulkonäkö, myös ennen kaikkea mukavuus ja turvallisuus. Tunnetulla lasten kenkien valmistajalla Befadolla on mallistossaan malli, joka sopii täydellisesti päiväkodin kengiksi - Befado-lastenkengät 116Y298 houkuttelevissa universaaleissa väreissä: laivastonsininen ja harmaa.

Tämä malli on suunniteltu aktiivisille esikoululaisille, jotka tarvitsevat vakaat ja mukavat kengät päiväsaikaan. Riippumatta siitä, viettääkö lapsi aikaa leikkimällä päiväkodissa tai juoksemassa leikkikentällä, Befado takaa käyttömukavuuden.

Kevyt, joustava ja hengittävä pohja, jossa on korotettu kantapää ja vakaat sivut, pitää lapsen jalan oikeassa asennossa. Jäykkä kantapää on ratkaisevan tärkeä oikean kehityksen kannalta ja tarjoaa optimaaliset olosuhteet kasvaville jaloille.

Kengän päällinen on valmistettu ilmavista puuvillakankaista, jotka takaavat tuoreuden ja hygienian myös kokopäiväisessä käytössä. Itse asiassa näiden kenkien jokainen yksityiskohta osoittaa huolta lasten jalkojen terveydestä ja mukavuudesta.

On syytä mainita, että Befado-kengissä on yksinkertaiset ja lapsiystävälliset kuminauhat, joiden avulla pienet voivat helposti pukea ja riisua kengät ja vahvistaa heidän itsenäisyyttään. Tämä on tärkeä näkökohta varsinkin nuorena, kun lapset oppivat olemaan itsenäisiä.

Käyttöturvallisuuden vahvistavat ortopedien todistukset ja suositukset, mikä antaa vanhemmille luottamusta siihen, että Befado-kengät valitessaan he investoivat lapsensa jalkojen terveyteen.

Nuorten käyttäjien erilaiset tarpeet huomioon ottaen Befado tarjoaa jalkineita yleisissä laivastonsinisissä ja harmaan väreissä, jotka sopivat useimpiin asuihin. Malli 116Y298 on omistettu ensisijaisesti tytöille, mutta sen värit ovat niin neutraalit, että myös pojat voivat pitää niistä.

Koska tuotteen paino yhdessä yksittäispakkauksen kanssa on vain 0,4 kg, voimme olla varmoja, että jalkineet ovat kevyitä, mikä on tärkeä tekijä mukavassa käytössä koko päivän.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Befado lasten jalkineet 116Y298 on viisas valinta huolehtiville vanhemmille, jotka haluavat varmistaa lastensa mukavuuden, turvallisuuden ja terveen jalkojen kehityksen. Heidän ansiostaan ​​jokainen esikoulupäivä on yksi askel kohti itsenäisyyttä ja maailmaan tutustumisen iloa.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri
  • Väri: Laivasto harmaa
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Supistavat kumit
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.4

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
|