Befado lasten kengät 116X293 vaaleanpunainen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado lasten kengät 116X293 pinkki - Mukavaa eleganssia pienille jaloille

Lasten jalkineet eivät ole pelkästään estetiikkaa, vaan ennen kaikkea pienten jalkojen terveyttä ja mukavuutta, jotka löytävät maailmaa joka päivä liikkeellä. Befado, tunnettu lasten jalkineiden valmistaja, tarjoaa mallia 116X293 viehättävässä vaaleanpunaisen sävyssä, joka miellyttää monia pikkuprinsessoja.

Luotettavaa mukavuutta satuversiossa

Befado 116X293 päiväkodin kengät ovat jokaisen pelin apulainen ja varmistavat, että liikunta on puhdasta nautintoa. Kevyt, joustava ja ennen kaikkea hengittävä pohja tarjoaa terveellisen ilmaston jaloille ja antaa niiden liikkua luonnollisesti. Jäykkä kantapää ja vakaat sivut tukevat tehokkaasti jalkaa varmistaen sen oikean asennon joka askeleella.

Materiaalit, joissa lukee "mukavuus"

Befado käyttää korkealaatuisia puuvillakankaita jalkineiden valmistukseen, mikä on synonyymi hengittävyydestä ja hygieniasta. Lasten jalat on suojattu ylikuumenemiselta ja liialliselta hikoilulta, mikä on tärkeää varsinkin lämpiminä päivinä.

Itsenäisyys muodissa

Befadon suunnittelijat tietävät, kuinka tärkeää lasten itsenäisyyden kehittäminen on. Siksi malli 116X293 on varustettu mukavilla joustonauhoilla, joiden avulla lapsi voi helposti pukea ja riisua kengät ilman turhautumista tai aikuisen apua.

Turvallisuus ja asiantuntijoiden suositukset

Befado ei tee kompromisseja turvallisuuden suhteen. Jalkineet täyttävät tiukat eurooppalaiset standardit ja niillä on sertifikaatit, jotka vahvistavat, että ne ovat ortopedien suosittelemia. Vanhemmat voivat siis olla varmoja siitä, että heidän lastensa jalat kehittyvät terveenä.

Tyylikkäitä yksityiskohtia pastellin vaaleanpunaisena

Befadon vaaleanpunaiset lasten tossut on koristeltu herkillä yksityiskohdilla, jotka lisäävät charmia ja tyttömäistä luonnetta, joten ne ovat ihanteellinen valinta pienille muodikkaille. Vaaleanpunainen väri sopii täydellisesti päiväkodin vaatekaappiin ja vetoaa varmasti kirkkaan väripaletin ystäviin.

Kevyttä ja tylsempiä päiviä

Tuotteen paino yksittäispakkauksella on vain 0,4 kg, mikä ei lisäksi rasita pieniä jalkoja, joten voit liikkua iloisesti paikasta toiseen.

Befado lasten jalkineet 116X293 pinkki on yhdistelmä toiminnallisuutta, tyyliä ja mukavuutta, joka jokaisen lapsen tulee olla vaatekaapissa - varsinkin kun hänen jalkansa ansaitsevat parasta hoitoa kävelyn ensimmäisistä hetkistä lähtien.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri
  • Väri: vaaleanpunainen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Supistavat kumit
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.4

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
|