Befado lasten kengät 170P100 sininen

23,33 EUR

Laadukkaiden lasten jalkineiden valmistaja Befado tarjoaa 170P100 lasten sandaalimallin epätavallisen sinisenä, mikä on ihanteellinen valinta aktiivisille pojille. Nämä ainutlaatuiset sandaalit on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista mukavuutta ja turvallisuutta lasten herkille jaloille yhdistämällä korkealaatuiset materiaalit ja innovatiiviset ratkaisut.

Näiden sandaalien tärkein ominaisuus on nahka, hygieeninen vuori antiallergisilla ominaisuuksilla, mikä ei vain lisää käyttömukavuutta, vaan myös estää ei-toivottuja ihoreaktioita. Tämä on korvaamaton etu vanhemmille, jotka haluavat tarjota lapsilleen terveellisiä ja turvallisia ratkaisuja.

Sandaalien päällinen on valmistettu laadukkaasta, joustavasta, pehmeästä ja helppohoitoisesta keinonahasta. Tämän ansiosta jalkineet eivät vain näytä kauniilta, vaan ovat myös kestäviä ja niitä voidaan käyttää pitkään, jopa intensiivisessä käytössä.

Befado ei ajattele vain estetiikkaa ja mukavuutta, vaan myös käytännöllisyyttä - tarrakiinnitys mahdollistaa sandaalien nopean ja helpon säätämisen, mikä on erityisen tärkeää lasten kehittyvien jalkojen tapauksessa. Tämän ansiosta jalkineet voidaan säätää tarkasti lapsen jalkaan sopivaksi, mikä antaa lisämukavuuden ja turvallisuuden tunteen.

Kengän sisäosa on pehmeä ja ihoystävällinen, mikä minimoi hankausten ja muiden pienten vammojen riskin. Lisäksi sandaalin hieman jäykistetty ja kohotettu kantapää tarjoaa tarvittavan vakautuksen, mikä on ratkaisevaa lapsen koko kehon asianmukaiselle kehitykselle ja toiminnalle.

Befado-sandaalien rakennettu etuosa suojaa pieniä varpaita vammoilta, ja hyvin suunniteltu pohja pehmustaa jalkaa joka askeleella, mikä mahdollistaa turvallisen ja vapaan ulkoilun.

Moderni muotoilu ja muodikas sininen väri tekevät Befado 170P100 sandaaleista halutun osan lasten vaatekaappia, joka on räätälöity dynaamisten, nuorten tutkimusmatkailijoiden tarpeisiin.

Befado-sandaalien myötä vanhemmat saavat paitsi tyylikkäitä ja visuaalisesti houkuttelevia jalkineita lapsilleen, he investoivat ennen kaikkea jalkojensa terveyteen ja mukavuuteen valitsemalla tuotteen, joka on suunniteltu nuorimpia ajatellen.

  • Merkki: puute
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Nahkainen pohjallinen
  • Tuottajakoodi: 170P100
  • Väri: sininen
  • Materiaali: tekonahka
  • seksiä: pojat
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|