Befado lasten kengät 217P090 sininen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado lasten kengät 217P090 sininen - Mukavuus ja turvallisuus jokaisessa vaiheessa

Kun valitset ensimmäisiä kenkiä pienelle maailmanmatkailijalle, et voi sivuuttaa niiden laatua ja vaikutusta jalkojen terveeseen kehitykseen. Befado lasten jalkineet, mukaan lukien malli 217P090 iloisen sinisen sävyssä, ovat ihanteellinen tarjous kasvaville, aktiivisille jaloille.

Befadon suunnittelijat tietävät, että lasten jalat tarvitsevat pehmeän suojan lisäksi myös asianmukaista tukea. Siksi jokainen malli, mukaan lukien SNAKE, luotiin turvallisuuden ja mukavuuden takaamiseksi. Brändin sitoutumisen lasten jalkojen terveyteen vahvistavat "Terveen jalkamerkki" -sertifikaatti ja ortopedien suositukset.

Befadon SNAKE-sandaalien urheilullinen ja energinen muotoilu kiinnittää varmasti nuorten aktiviteetin harrastajien huomion, ja muotoilun yksityiskohtaiset jalkapalloaksentit korostavat entisestään näiden kenkien poikamaista luonnetta.

Näiden sandaalien päälliset on valmistettu korkealaatuisista, hengittävistä puuvillakankaista, jotka takaavat hygienian ja hengittävyyden ja estävät jalkojen liiallista hikoilua. Tämä ominaisuus on erityisen tärkeä kuumina kesäpäivinä, jolloin aktiiviset lapset tarvitsevat kenkiä, jotka tarjoavat riittävän ilmankierron.

Kenkien pohjassa käytetty innovatiivinen Flex-B System mahdollistaa niiden joustavuuden optimaalisessa paikassa ortopedien suositusten mukaisesti. Tämä on ratkaisevan tärkeää lasten jalkojen asianmukaiselle kehitykselle ja toiminnalle kävellessä, juostessa tai hyppääessä.

Mallin 217P090 kiinnitys mukavien ja helppokäyttöisten hakasten muodossa mahdollistaa jalkineiden nopean ja helpon säätämisen jopa energisimpiin jalkoihin. Lisäksi kenkien jäykkä kantapää stabiloi ja sijoittaa kantapään oikein, mikä on erittäin tärkeää nuorimpien käyttäjien kenkien tapauksessa.

Befado, tunnettu puolalainen lasten kenkien valmistaja, välittää tuotteidensa yksityiskohdista ja kestävyydestä. Befado-lasten tossut eivät vain näytä houkuttelevilta, vaan myös takaavat, että lapset nauttivat mukavuudesta ja turvallisuudesta kaikkina aikoina.

Nuorimpien asiakkaiden tarpeista ja mieltymyksistä huolehtiva Befado tarjoaa korkeimpien standardien mukaisia ​​jalkineita, ja 217P090 sininen malli on toinen todiste siitä, että muoti voi kulkea käsi kädessä mukavuuden ja terveyden kanssa.

  • seksiä: Pojat
  • Lukon tyyppi: Lukot
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Merkki: puute
  • Materiaali: Kangas
  • Väri: sininen

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
|