Befado lasten kengät 273Y307 laivastonsininen monivärinen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado 273Y307 lasten kengät ovat täydellinen yhdistelmä kestävyyttä, mukavuutta ja mielenkiintoista muotoilua, joka varmasti vetoaa nuoriin käyttäjiin. Nämä kauniisti tehdyt lasten tossut on räätälöity juuri pojan kasvavan jalan tarpeisiin ja takaavat mukavuuden jokapäiväisessä toiminnassa niin päiväkodissa, koulussa kuin kotonakin.

Befado-brändin suunnittelijat varmistivat, että jalkineet eivät olleet vain toiminnallisia, vaan myös lasten mielenkiinnon mukaisia ​​- päällinen kiinnittää huomiota tietokonepelitarvikkeisiin liittyvällä motiivilla, joka epäilemättä kiinnostaa nuoria virtuaalisen viihteen faneja.

Tossut on valmistettu kestävästä kankaasta, mikä takaa pitkäaikaisen käytön. Lisäksi jalkineet on helppo pitää puhtaana, mitä vanhemmat varmasti arvostavat. Ongelmaton kenkien pukeminen ja riisuminen on mahdollista kätevän tarrakiinnityksen ansiosta, joka on sijoitettu strategiseen paikkaan - ranteeseen. Tämän ratkaisun avulla voit mukauttaa jalkineita lapsen jalan yksilölliseen muotoon.

Myös pienten jalkojen terveydestä on huolehdittu, mistä on osoituksena jäykkä kantapää, joka ei ole vain sisäänrakennettu, vaan myös sopivasti jäykistetty antamaan oikeanlaista tukea lapsen kehittyvälle kantapäälle. Tämä on tärkeä elementti, joka auttaa säilyttämään oikean asennon.

Befado 273Y307 jalkineissa on "Healthy Foot Sign" -merkki, joka vahvistaa, että nämä kengät täyttävät tiukat ergonomia- ja mukavuusvaatimukset. Lapsen jalat ovat niissä turvassa, mikä on tärkeää intensiivisen kasvun ja kehityksen aikana.

Pohja on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat vakauden ja liukastumisenestoominaisuudet, mikä estää tapaturmia liukkailla pinnoilla. Valkoinen pohja on tyylikäs kontrasti laivastonsiniselle, moniväriselle päälliselle, joka lisää ilmettä ja modernia luonnetta kenkiin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Befado 273Y307 lasten jalkineet ovat synonyymi laadulle, johon monet vanhemmat ovat jo luottaneet, jotka etsivät lapselleen tossuja, jotka tarjoavat tasapainon toimivuuden, turvallisuuden ja esteettisen ulkonäön välillä. Siksi, jos etsit pojallesi jalkineita, jotka täyttävät sekä vanhemman että lapsen odotukset, kannattaa harkita juuri tätä mallia.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Väri: Laivasto monivärinen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pojat
  • Lukon tyyppi: Velcro

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|