Befado lasten kengät 290x234 laivastonsininen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado 290X234 lasten kengät, tummansininen - täydelliset jalkineet pienelle tutkimusmatkailijalle

Jokainen päiväkotien, puistojen ja leikkikenttien maailmaa valloittava lapsi tarvitsee jalkineita, jotka eivät vain näyttävät hyvältä, vaan ovat ennen kaikkea erittäin toimivia ja mukavia. Befado 290X234 tummansiniset lasten kengät täyttävät nämä kriteerit 100%.

Emme turhaan valitse jalkineita arvostetun Befado-brändin valikoimasta, joka on erikoistunut lasten kenkien suunnitteluun ja luomiseen vuosia. Tämän merkin lasten kengät eivät ole vain tyylikkäitä ja värikkäitä, vaan ennen kaikkea terveellisiä pienille jaloille, minkä vahvistavat monet tyytyväiset vanhemmat ja ortopedien suositukset.

Befado lasten jalkineet 290X234 on hyvin harkittu muotoilu, joka takaa esikouluikäisen lapsen herkkien jalkojen oikean kehityksen ja suojan. Hengittävä pohja mahdollistaa luonnollisen ilmanvaihdon ja pitää jalan kuivana ja terveenä koko päivän. Lisäetuna on kantaosan sisäänrakennettu Absor-B-järjestelmä, joka vaimentaa eri pintojen aktiivisuuden aiheuttamia mikroiskuja.

Lasten tarpeita ajatellen Befadon kenkien päälliset on valmistettu laadukkaista puuvillakankaista. Tämä materiaalivalinta tekee jalkineista kevyitä ja ilmavia sekä helppo pitää puhtaana, mikä takaa lapsen mukavuuden ja hygienian koko ajan.

Befado-lasten tossuille on ominaista myös itsepalvelupukemisen yksinkertaisuus. Elastisten nauhojen ansiosta kengän kiinnittämisestä tulee lastenleikkiä, mikä varmasti helpottaa itsenäisyyden oppimista ja säästää aikaa kiireisinä aamutunnein.

Jäykkä kantapää takaa jalan vakautuksen, mikä on erityisen tärkeää silloin, kun taapero oppii ottamaan askeleita oikein ja tarvitsee tukevaa tukea. Kenkien laivastonsininen väri on universaali ja sopii moniin lasten tyyleihin, joten tämä kenkämalli on täydellinen valinta niin päiväkotiin kuin matkoille.

Vanhemmat ajatellen valmistaja antaa myös tiedot tuotteen painosta yksittäispakkauksessa, joka on 0,5 kg. Näin voit helposti arvioida, sopivatko kengät lapselle eivätkä kuormita hänen jalkojaan.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Befado 290X234 lasten jalkineet ovat synonyymi mukavuudelle, turvallisuudelle ja tyylille, jotka tyydyttävät sekä pienen käyttäjän että heidän hoitajansa, jotka välittävät lastensa terveestä kehityksestä ja onnellisuudesta.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri
  • Väri: Laivasto
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pojat
  • Lukon tyyppi: Supistavat kumit
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.5

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|