Befado lasten kengät 440X013 vihreä

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado - tunnettu lasten kenkien valmistaja - esittelee Befado 440X013 -mallin, jossa yhdistyvät korkealaatuinen ammattitaito, toimivuus ja silmäystävällinen muotoilu. Nämä vihreät lasten tossut ovat erinomainen valinta vanhemmille, jotka välittävät lastensa jalkojen terveestä kehityksestä ja mukavuudesta.

Befado 440X013 -jalkineiden muotoilu valloittaa raikkaalla, energisellä vihreällä sävyllään, joka miellyttää paitsi poikia, myös kaikkia lapsia, jotka arvostavat iloisia ja eloisia värejä. Käytännöllinen tarranauha on lisämukavuus, jonka avulla lapsi voi nopeasti ja itsenäisesti pukea ja riisua kengät, mikä kehittää hänen itsenäisyyttään ja motorisia taitojaan.

Nämä tossut eivät vain näytä hyvältä, vaan tarjoavat myös tarvittavaa tukea jalkojen kehittymiselle. Jäykkä kantapää takaa jalan vakauden ja siten turvallisuuden päivittäisen leikin ja toiminnan aikana. Mukavan kangaspäällisen ansiosta nämä kengät ovat erittäin mukavat ja antavat lapsen jalkojen ihon hengittää, mikä on erittäin tärkeää varsinkin lämpiminä päivinä.

440X013 mallista ainutlaatuisen tekee se, että jalkineet on palkittu "Terve jalka" -merkillä. Tämä on ortopedian asiantuntijoiden myöntämä sertifikaatti, joka todistaa, että nämä kengät sopivat lasten kunnolla kehittyviin jalkoihin. Asiantuntijoiden tunnustus on ehdottomasti yksi tärkeimmistä perusteista tämän parin valinnassa.

Befado 440X013 ei vain huolehdi pikkulastemme jalkojen terveydestä, vaan myös lisää niihin tyyliä ja ilmettä ainutlaatuisten väriensä ja muotoilunsa ansiosta. Nämä ovat jalkineita, jotka toimivat hyvin sekä päiväkodissa leikkiessä että kotona.

Valitsemalla Befado-lasten tossut vanhemmat voivat olla varmoja, että he investoivat laatuun ja käyttömukavuuteen, mikä on epäilemättä etusijalla lasten terveyden ja kehityksen hyvässä hoidossa.

  • Merkki: muut
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Väri: vihreä
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pojat
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Tuottajakoodi: BM92255

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|