Befado lasten kengät 869X143 sininen harmaa monivärinen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado 869X143 lasten kengät ovat täydellinen ratkaisu aktiiviselle taaperolle, joka tarvitsee mukavat ja turvalliset jalkineet jokapäiväiseen käyttöön, erityisesti päiväkodissa. Värit - sininen harmaalla ja monivärisillä korosteilla - tekevät kengistä silmiinpistäviä ja houkuttelevia lapsille ja rohkaisevat heitä pukeutumaan itse.

Befado-suunnittelijat tietävät kuinka tärkeää pienten jalkojen kehittäminen on, joten 869X143-mallissa he huolehtivat tärkeimmistä terveysnäkökohdista. Kengän jäykkä kantapää ja vakaat sivut tukevat täydellisesti pieniä jalkoja pitäen ne oikeassa asennossa, mikä on erittäin tärkeää asentovirheiden ehkäisyssä. Avovarpaiden lisääminen sandaaleihin on lisäetu, mikä varmistaa paremman ilmankierron ja estää jalkoja ylikuumenemasta intensiivisen pelin aikana.

Ilmavista puuvillakankaista valmistetut päälliset ovat toinen puoli, joka lisää pienen käyttäjän mukavuutta. Tämä materiaali takaa riittävän ilmanvaihdon lisäksi myös lapsen jalkojen hygienian, mikä on erityisen tärkeää lämpiminä päivinä.

Velcro-tyyppinen kiinnitys ei ole vain käytännöllinen, vaan myös opettaa lapsille itsenäisyyttä. Intuitiivisen kiinnityksen ansiosta pienimmätkin lapset oppivat nopeasti pukemaan ja riisumaan Befado-kenkiä ilman aikuisten apua.

Lasten jalkojen turvallisuus ja terveys on Befado-brändin prioriteetti, minkä vahvistavat ortopedien todistukset ja suositukset. Nämä kengät on suunniteltu kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin, jotta vanhemmat voivat olla varmoja, että he ovat valinneet tuotteen, joka tukee lapsensa oikeaa kehitystä.

Befadon valmistaja on määritellyt kenkäkategoriaksi selkeästi pojille tarkoitetut "lasten tossut", mikä tekee tästä mallista poikkeuksellisen hyvän valinnan päiväkodissa ja kotona käytettäväksi. Toimivuuden, muotoilun ja jalkojen terveydestä huolehtimisen yhdistelmä saa Befado 869X143 -lastenjalkineet nauttimaan ansaitusta tunnustuksesta vanhempien ja asiantuntijoiden keskuudessa.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri
  • Tuottajakoodi: BM98784
  • Väri: sininen harmaa monivärinen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pojat
  • Lukon tyyppi: Velcro

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|