Befado lasten kengät pu 065X187 harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado on tunnettu brändi, joka on erikoistunut laadukkaiden lasten jalkineiden valmistukseen, jotka on suunniteltu pienimpien käyttäjien terveyttä ja mukavuutta ajatellen. Malli pu 065X187 on tyylikkäät ja toimivat pojille tarkoitetut harmaat jalkineet, joissa yhdistyvät kestävyys ja esteettinen ulkonäkö.

Jokainen yksityiskohta on huomioitu, ja Befado-tossut herättävät huomion ainutlaatuisella, mutta yleismaailmallisella harmaan sävyllään, joka on helppo yhdistää useisiin lasten vaatekaapin vaatteisiin. Sininen lisäväri lisää jalkineen luonnetta ja tekee niistä houkuttelevampia lapsen silmissä.

Befado-tuotteet ovat saaneet ortopedien tunnustusta ja suosituksia yksityiskohtien, kuten jäykän kantapään, ansiosta, mikä on ratkaisevan tärkeää lapsen jalan oikeanlaiselle kehitykselle ja sen oikealle tuelle. Jäykkä kantapää takaa vakauden ja turvallisuuden jokapäiväisessä toiminnassa ja vähentää loukkaantumisriskiä.

Kenkien sisällä oleva luonnollinen nahkapohjallinen takaa mukavuuden ja hygienian. Nahkapohjallisella on imukykyisiä ominaisuuksia, jotka antavat jalan hengittää, mikä estää ylikuumenemisen ja epämiellyttäviä hajuja. Tämän ansiosta lapsen jalat pysyvät kuivina ja raikkaina koko päivän.

Befado-tossuilla on myös "Terve jalkamerkki" -sertifikaatti, joka vahvistaa korkeimman laadun ja takaa, että jalkineet on valmistettu ortopedisten vaatimusten mukaisesti. Tämä laatumerkki myönnetään jalkineille, jotka tukevat lasten jalkojen oikeaa kehitystä.

Käytännön osalta Befado-tossut on varustettu tarranauhalla, joka mahdollistaa kenkien nopean ja helpon pukemisen ja riisumisen sekä kenkien tarkan sovituksen jalkaan. Tämä on erityisen tärkeää, kun otetaan huomioon, kuinka usein lapset leikkivät ja vaihtavat toimintaansa päivän aikana.

Befado lasten kengät pu 065X187 toimitetaan alkuperäispakkauksessa, mikä tekee niistä loistavan lahjaidean. Tuotteen paino yksittäispakkauksella on vain 0,35 kg, mikä todistaa jalkineiden keveyden, mikä on lisäetu lasten jalkojen mukavuuden kannalta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että valitessaan Befado pu 065X187 vanhemmat eivät panosta pelkästään lastensa houkutteleviin tossuihin, vaan myös jalkineihin, jotka huolehtivat heidän jalkojensa terveestä kehityksestä ja varmistavat mukavuuden ja turvallisuuden joka päivä.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Nahkainen pohjallinen Terve jalka merkki
  • Väri: harmaa
  • Pisteväri: sininen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pojat
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.35

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|