Befado lasten kengät pu 065X197 harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

**Befado-lastenjalkineet PU 065X197 – mukavuutta ja terveyttä pienille jaloille**

Befado, tunnettu lasten kenkien valmistaja, esittelee PU 065X197 -mallin harmaana, joka on omistettu pienille jaloille, jotka etsivät mukavuutta ja turvallisuutta arjen seikkailuissa. Nämä kengät ovat ihanteellinen valinta vanhemmille, jotka välittävät lastensa jalkojen asianmukaisesta kehityksestä ja terveydestä.

### Terveellistä kävelyä lasten jaloille

Befado PU 065X197 -jalkineilla on "Healthy Foot Sign" -sertifikaatti, mikä tarkoittaa, että ortopedit ja jalkaterveysasiantuntijat suosittelevat näitä kenkiä. Tämä malli on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista tukea lapsen jalan oikealle kehitykselle. Jäykkä kantapää stabiloi tehokkaasti kantapäätä ja samalla suojaa vammoilta.

### Mukavuus ja luonnolliset materiaalit

Huomio käyttömukavuuteen ilmaistaan ​​käyttämällä luonnollista nahkaa olevaa pohjallista, joka mukautuu jalan muotoon ja antaa ihon hengittää. Kangas, josta tossut on valmistettu, on ystävällinen lapsen iholle, takaa ilmankierron ja hengittävyyden, mikä on erittäin tärkeää intensiivisessä käytössä.

### Helppo kiinnitys ja universaalit värit

Käytännöllinen tarranauha ei ainoastaan ​​helpota lasten kenkien pukemista ja riisumista itse, vaan mahdollistaa myös kenkien tarkan sovituksen jalkaan. Klassinen harmaa väri, joka on rikastettu sinisillä asusteilla, tekee tossuista esteettiset ja helposti puhdistettavat, samalla kun ne ovat houkuttelevia sekä tytöille että pojille.

### Vakavuus ja kestävyys

Kengät on pakattu valmistajan alkuperäiseen pakkaukseen varmistaen turvallisuuden ja täydellisen kunnon kuljetuksen aikana. Tuotteen paino yksittäispakkauksilla on noin 0,35 kg, mikä todistaa sen vankan ammattitaitonsa säilyttäen samalla lasten vapaan liikkuvuuden kannalta tärkeän keveyden.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Befado lasten jalkineet PU 065X197 eivät ole vain tyylikäs ja ajaton muotoilu, vaan ennen kaikkea terveelliseen kehitykseen ja jokapäiväiseen käyttömukavuuteen keskittyvä valinta. Nämä ovat jalkineita, jotka kasvavat lapsesi mukana ja opettavat hänelle, kuinka tärkeää jaloistaan ​​huolehtiminen on. Olipa kyseessä päiväkoti, koulu tai leikkiminen kotona – nämä lasten tossut toimivat kaikissa tilanteissa.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Nahkainen pohjallinen Terve jalka merkki
  • Väri: harmaa
  • Pisteväri: sininen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.35

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|